You're simply the best...

Körslaget är över! Mina nya favorit, Timo, åkte ju som sagt ut första programmet, vilket jag tyckte var synd! Min andra favorit vad Erik Segerstedt, endast för att han la handen på min rump när han var på Lotus en gång i tiden! HAHA. Nej, skämt å sido! Jag tyckte nog helt enkelt att han var bäst. Min vilja gick inte igenom (trots att jag ringde en gång och röstaade), Hanna vann ändå! Kan ju ha varit så att hela Hälsingland röstade, då hade nog inte Erik en chans! Men men, så kan det bli ibland!
Jag nämnde ju Timo nyss, just för tillfället så har jag gjort en spellista på youtube med hans covers, Simply the best (från idrottsgalan) och Creep (På spåret). Jag blir lite avis när jag ser och lyssnar på hans musik, han är så självständig och helt as grym. Jag vill också ha sån känsla för något...  Nu ska jag lägga till Sweet Marie på listan också, för den tycker jag också om! Om Simon fick höra att jag sa detta så skulle han bli tok nöjd, det är ju hans favorit också! Vi borde starta ett team tycker jag :). 

Som en avslutning på januari så skriver jag såhär, NU ÄR DET BARA (många kanintecken " runt bara)  8 MÅNADER TILLS JAG FYLLER 18! Sug på den! :) Puss i örat!

Benjamin Button's otroliga liv!

Dra mig baklänges vilken bra film! Vilken snygg Pitt också! En riktig berörar film tycker jag!  När han satt vid pianot i slutet och hade demens! Jag vart såå rörd i ögat :) När den här filmen släpps på dvd är jag nog inte sen att köpa den. Úsch vad jag tyckte om den. Den var nästan 3 timmar lång men ärligt talat så märktes det inte, för man var så inne i filmen! Jag måste se den igen!

Igår var en ledig dag! Jag tränade (hårt, har sjuk träningsvärk i rumpen), och sen gick jag hem och sov. Leo behövde gå till veterinären så i åkte dit och gjorde det vi skulle, och köpte bantningsmat till han! Sen åkte jag hem och hängde med Blomman innan vi gick ner på bion. Det finns ju bra och dåliga dagar! :)
Vi hörs ikväll!


And you will not be afraid.

Denna arbetsvecka är avklarad! Jag har "duschat av" mig alla gamlingar och deras lukter så nu kan jag slappna av. Som vanligt så var det ett jäkla liv på rapporten imorse, och det fortsatte hela dagen! Jag skulle aldrig orka, enda anledningen till att jag står ut är ju att jag vet att jag ska komma därifrån snart, stackars Karin var jätteledsen och skulle hem och söka jobb idag, hon var riktigt less! Kris möte nästa vecka ska det bli, tror vi att jag kommer undan?

Över till lite roligare saker! Planer inför ledigheten. Imorgon ska jag gå ut och gå med Leo, sen gå till gymmet. Ärligt talat så ska jag nog inte göra så mycket mer, köpa en sockerfri chokaldbit och smaska på hela kvällen kanske. Eller ska jag lura hit Blomman kanske? På lördag hoppas jag att jag ska träffa Calle och Tess. Lite tråkigt för Tess att bara sitta nere på ett café och fika så det blir väll antagligen lite lek på någon lekplats och sen får vi se vad som bli av! Det kanske blir så att jag får åka till Örbyhus, länge sen jag var där så det kan ju vara kul :) På söndag är det jobb. Städningen alltså, ibland är det skönt att städa, när man får vara ifred och kanske växla ett par ord med sig själv! Ensamhet är bra skönt ibland!

Nu snart ska jag ner och möta mamma på stan, vi ska kolla på lite kläder och boka tid på några ställen. Jag är jätte trött så jag funderar på om jag ska ringa och säga åt henne att komma hem istället, att vi kan fixa det imorgon. Jag behöver sova en stund känner jag :)


Leo har intagit min säng, ska nog mosa ner mig bredvid honom!

En dag med Carro är bea-utiful!

Jag har umgåtts med Carro heeela dagen lång! Vi var i skolan först och sen gick vi till Katte och åt lunch! Men vi är såna tjockisar så efter ett tag på stan så smet vi in på subbis och köpte oss en varsin macka! Satt där och kollade på människor ett bra tag innan vi gick hem. Jag köpte två bodys på rean på Gina. Carro vart också sugen på en så när vi gick ut med Leo så gick vi ner och köpte en till henne också! Sen gick vi hem igen. lagade mat och hängde lite! Diskuterade HM kläder och såna där viktiga saker! Sommarlovet pratade vi också om, hur det blir med Öland, om att Carro ska till Motala. Skönt att ventilera, som Blomman brukar säga! Nu har jag lämnat Carro med sin mor så dom ska åka hem å förmodligen sova! För det ska jag göra :)
Imorgon blir det praktik igen, men slutar klockan 12 och sen 'är jag ledig fram till på måndag! Det räcker med tre dagar i veckan! Nu ska jag sova! Tack och godnatt :)

Ibland känner jag mig så mogen!

Det är seriöst något fel på människor som jobbar inom hemtjänsten, jag tror det är en yrkesskada eller något! Varje morgon när man kommer dit några minuter innan 7 så hör man att det alltid är någon i personalen som bråkar och tjafsar. Bara det blir man trött av, inte direkt det man vill starta dagen med! Iallafall så räckte det inte med tjafs på rapporten idag, utan vid lunchen var det ett J Ä V L A liv! Gud! Ett gäng 50 åriga tanter som sitter och skriker, gråter och kastar saker runt omkring sig. Jag, som endast är 17 år gammal, höll på att skämmas ihjäl och visste att sånt där höll man på med när man gick på mellanstadiet ungefär. Jag skämdes så grymt mycket så jag bad sjuksköterskorna att jag skulle få gå med någon av dom på eftermiddagen, jag orkade inte med klimakteriekossorna som skulle älta sina småproblem (ja, det handlade verkligen om skit saker också..). Det var kul att gå med sjuksköterskorna, dom var lite mer lättsamma och tog alla problem som kom med en klackspark. Skönt när man är omringad av såna människor!
På förmiddagen så gick jag med hemtjänsten iallafall. Då var vi hemma hos en dam som kom från Öland. Sen idag så är hon min favorittant! Visserligen så kom hon från södra Öland där jag har varit alldeles för sällan, men Öland som Öland. Det är något speciellt med det stället. :)
Med tanke på Öland så fick jag ett uppiggande sms idag av Blondie som bor därnere. Han och hela hans familj hade lagt ett gott ord för mig på bykrogen, det var snällt! Jag hoppas att jag får jobbet därnere så jag blir lite brun igen! HAHA.

Nu är jag trött.. Imorgon är det skola ett tag, jag saknar det nästan lite, inte plugget och allt det, men gemenskapen. Att umgås med vänner istället för "kollegor", det är någon skillnad där! Paris ska komma hit också, och jag ska bjuda till med stuvade mackisar! Gott va? Funderar på att lägga mig och kolla på svt24, det är något program om hår och frisyrer, kan vara kul att se! Så.. Godnatt då mina vänner, vi hörs och ses :)


Sinus, Köpingsvik! En sommar till, tack!




"I år ska bli ett bra år"

Vilken härlig dag! Jag trodde jag skulle vara hemma och ha tråkigt hela dagen, men så vart det inte alls! Jag vaknade imorse och gick till gymmet och körde på riktigt ordentligt, en riktig genomkörare! Sen när jag kom ut i omklädningsrummet så hade Calle skickat sms att han var i stan, jag vart superglad och sprang hem och duschade och gick sen ner till stan. Vi gick till George och fikade lite (macka och te eftersom ingen av oss äter socker numera). Vi satt där i nästan två timmar och pratade och pratade, folk kom och gick och vi satt kvar och svamlade massor! Alltid lika roligt att träffa människan, vi är så lika! Kul! När han skulle åka med tåget hem så stog vi på perrongen och pratade, då kom Kim "krull" Olsson (en gammal klasskompis) förbi och jag vart så glad, har inte träffat honom sen skolavslutningen i nian, och vi var väldigt bra kompisar i högstadiet, han, jag och Lina satt nästan ihop i tre års tid. Så det var jättekul att träffa honom. När tåget åkte iväg så gick jag och köpte en varsin sallad till mig och mamma från Cupido, ska bli gott att äta!

Jag ska alldeles snart ta en promenad med Leo och möta mamma vid Kvarnen. Sen ska vi äta sallad, tvätta och kolla på unga mödrar! Vi blir så lata dom veckorna pappa kör. Det är hopplöst :D Godkväll mina vänner!


Calle och Tess
I helgen ska jag få träffa Tess igen! Och Calle förstås :)

Jag tror nog på lyckliga slut..

Inatt drömde jag.. Jag drömde om Fille på gotland av alla människor. Har varken sett, eller pratat med människan på tre år eller något. I hela drömmen så var det bråk om Leo, Hille var borta och hennes kompisar skulle få "vårdnaden" om Leo eftersom hon inte nämnt någon annan som skulle ta över honom. Jag gick runt med en kille hela tiden, genom allt i den där drömmen. Jag såg aldrig ansiktet på han, förrän det var dags att vakna, han vände ansiktet mot mig sen vaknade jag. Å jag har inte kunnat släppt hans söta ansikte på hela dagen! Någonting i drömmen har jag hakat upp mig och tänkt på hela dagen.. Dumma Fille :P

I övrigt så har dagen varit lugn. Jag tog en promenad på 5 km från jobbet hem till faster för att fika, vilket bara blev bubbelvatten för min del. Dajm tårta för dom andra.. Baah.. Sen åkte jag bil hem och har tänkt på lyckliga slut under kvällen. Mamma och jag tittade på "Under Toscanas sol" (mamma å papps ska nog dit i sommar låter det som). Det är en riktig feel-good film, man börjar tro på lyckliga slut när man ser den. Jag rekomenderar den till alla människor när dom är lite depp. En riktigt bra film i övrigt också, men extra bra då :)

Jag sitter å kollar på Skins nu! FINASTE paketet en tjej fick precis! En klocka, med en lapp bredvid som det stog "You said you wanted time", vart finns dessa gulliga killar som ger såna presenter? Nu är jag alldeles så där dryg igen :P haha
Nej morgondagens planer kanske. Vad skönt, det finns inga, förutom att jag ska gå till gymmet när jag vaknar och använda mina nya fina handskar! Nu ska jag sova! Godnatten!

VAFAAAAAAAAAN! Den där tjejen som fick presenten valde en annan kille :O Vad är det för fel på människan?!



Visst är dom fina?

Now comes the night.

Nyss hemkommen från Blomman, vilken härlig kväll! Vi pratade så mycket så vi började typ laga mat klockan 8 haha! Blommans päron åkte och köpte pizza för dom orkade inte vänta på oss, det var nog ett bra val! Men maten var supergod och jag fick till och med en matlåda med mig hem som jag ska äta på tisdag på praktiken. Yey!

Jag är upprörd! Vad händer med dagens samhälle? Kiosken bredvid mig, där ägaren vart knivskuren för ett halvår sen, blev rånad inatt igen. Nu har två av dom tre killarna som gjorde första grejet blivit släppta. Det är garanterat dom som är tillbaks för att hämnas mot denna stackars gubbe som lidit hyffsat mycket på grund av dom där puckona! Jag blev ledsen och upprörd när jag gick förbi där imorse påvägen till gymmet. Vilka grymma människor! Han har slitit som ett djur för den där kiosken. Han är jätte trevlig (lite läskig dock) och förtjänar inte något sånt. Hur kan dom släppa två idioter som knivhuggit en människa och tro att dom inte kommer jävlas med honom igen? Som sagt, vart är dagens samhälle påväg?

Nu har jag köpt ett par tränings handskar som jag ska börja använda på gymmet på måndag. Imorgon ska jag lägga in en bild på dom! Just det! I julklapp av Blomman så fick jag en mössa som det står Bad hairday på, en hyllning till min vän Patricios band med samma namn. Fick även en bio biljett och 4 st tio kronor som jag ska använda till en solning! Haha, hon har humor den där kvinnan! I love it!
Time to say goodbye!


JAG SAKNAR ÖLAND IDAG, ta mig tillbaka!

Lång ledighet! SKÖNT

Nu har min långa ledighet börjat. Jag är sjukt trött och vart orolig när jag vaknade av mig själv halv 6 imorse. Då märkte jag att det börjar gå för långt, nu måste jag få ledigt så jag inte fastnar i detta :P haha!
Jag arbetade och slet idag och gjorde mer än vad jag får göra enligt lag faktist, aja baja! Fick skäll av handledarna efteråt för att jag inte ringde dom. Men jag tyckte det kändes onödigt och jag ångrar inte att jag hjälpte en stackars tant som höll på att kissa på sig! Herregud, det var ju inga problem!

När jag kom hem ringde Blomman mig och kom hit och våldgästade! Vi tänkte sola, men som alltid på fredagar så var det mycket folk och vi gick hem igen. Mamma och pappa hade ingen inspiration till att laga mat så dom bestämde sig för pizza och jag offrade mig, trots att jag inte äter sånt längre. Det vart en barn Al-fungi med mindre ost på, alldeles lagom! Vi kikade på Lets dance och vi halvsov i soffan tills typ alldeles nyss då blommans mor kom och hämtade henne.

Imorgon ska jag åka ut till Blommans hood och bli bjuden på en vegetarisk lasagne som vi letat efter recept på nu ikväll. Ska bli riktigt trevligt att umgås och inte behöva anstränga sig något speciellt, bli bjuden på mat och sånt är helt perfekt för en utarbetad hemtjänstkvinna (haha, årets skämt!). Nej men sällis blir det iaf. :)
Nu ska jag sova, imorgon är det morgonträning på gymmet, vad jag har längtat :D

My own land called Ochrasy.

Jag sitter å dunkar lite Mando Diao såhär på torsdagskvällen. Sitter nerbäddad i sängen samtidigt och har det jättemys! Dagens träning skulle ju bli ett styrka medel pass med Fia, men hon har dragit på sig nån förkylning så det gick ju inte. Istället blev de nästan 2 timmar på gymmet efter jag lämnade praktiken klockan 2. Efter träningen gick jag hem å stoppade i mig två majsbiffar och en massa sallad, jobbar på det hälsosamma nu :P Efter matten bänkade jag ner mig här i sängen och jag funderar på att sitta här hela kvällen. Mamma kanske till och med kan komma in å sätta på tvn åt mig så jag kan kolla på unga mödrar? Hur bra vore inte det?!

Slappa dagar nu på praktiken, slutar halv tre alla dagar den här veckan, PERFEKT med en handledare som bara jobbar 75%, för då blir dagarna inte så långa :) Fick även order om att jag inte fick jobba inom hemtjänsten sen, för jag var bättre än så. Jag vart lite glad när hon sa så, att jag är bra alltså! Vilken självförtroende-boost jag fick! Jag trivs visserligen jättebra med vissa pensionärer, men jag tror faktist själv att jag kan bättre. Jag ska ju förändra världen har jag ju sagt, gör man det genom hemtjänst? Usch.. Jag behöver prata av mig med blomman nu, vi brukar prata om sånna här djupa saker i ett par timmar ibland. Förresten! På lördag är jag bjuden på vegetarisk middag hemma hos henne (sötnos!). Vi ska äta lasagne tror jag och jag ska ta med lite av mitt hembakta bröd! Så trevligt!!


"I was dreaming 'bout times, times that are gone, times when I lived alone in my own land called ochrasy. That place was everything to me,The world I made it up you see, it's all there in my fantasy
And I believe it
."


En dag med massa olika förslag!

Idag har varit en dag med massor av förslag på vad jag ska göra efter skolan. Min handledare kläckte ur sig att jag skulle passa utmärkt som hälsominister (vad nu de är) eftersom jag bara pratar om hälsa och träning enligt henne :P haha! Däremot så var vi hemma hos den mest inspirerande kvinnan i världen! Hon var den som gjorde funktionshinder accepterat i Sverige. På 50-talet fick hon ett stipendium och åkte land och rike igenom för att leta rätt på barn med funktionshinder som satt gömda i källare och på vindar. Jag vart helt tagen av hennes historia och jag skulle också vilja göra en sån förändring! Det "tråkiga" är att dagens samhälle är så jämnställt (vilket är bra också förståss), men problemet är att det finns ingenting som man kan ta fram på samma sätt. HIV smittade och AIDS smittade var ungefär lika utsatta på 80-talet som funktionshindrade var på 50-talet. Vad är det för något som är "tabu" i folksätt idag?

Bara för att skryta så kan jag säga att jag bakade idag! JAPP! Grahamsbullar blev det, bland det godaste jag någonsin har gjort! Vem behöver choklad och tårta när man kan äta en varm färsk grahamsbulle? Inte jag, Det här slog mycket jag ätit! Under jäsningen så åkte jag upp och hämtade hem min dator som låg hemma hos Tobbe, och sen tog jag en promenad på 45 minuter med Leo hem. Det var skönt, alltid skönt att pausa hjärnan lite och bara gå!

Nu ska jag lyssna på Annie's song och förmodligen somna till den. Jag hörde den på radion i helgen när jag jobbade. Så bra låt! Jag och snyftmusik alltså! Ta dig i kragen Julia :) Godnatt!


Skön vecka eller vad?!

Bebisen som kläcktes imorse har fått namnet Casper och är en av dom sötaste jag har sett! Lilla knodden ska fostras rakt in i familjen och jag ska lära han allt jag kan ;) Fram mot sommaren kommer en till knodd (mer om den senare) som kommer skämmas bort ännu mer! Jag kommer bli en snäll tant Julia :)

Ursäktar dålig uppdatering! Min lilla data har legat hemma hos Jocke nu för att det inte går att komma in på internet trots många olika varianter av försök. Nu är den iallafall fixad och jag ska ge Jocke en ask Paradis och en plastblomma som tack (en riktig blomma skulle förmodligen inte överleva mer än en vecka...). Imorgon ska jag gå och hämta hem vännen igen. Tack för den! Ni har inte missat något märkvärdigt iallafall, har varit sjukt rastlös och legat i soffan med huvudvärk i ett par dagar, mer än så är det inte!

Åter till verkligheten! Veckan är mycket lugn! Ledig måndag, tisdag, lördag och söndag. Alltså bara tre dagars jobb, vilket jag kan leva med! Jag har ett väldigt strikt tränings schema den här veckan också (jag är helnöjd!!). Gym idag, promenad fram och tillbaks Salabacke imorgon, styrka medel på torsdag, lång lång lång promenad på fredag, gym på lördag och förhoppningsvis yoga på söndag! En fullspäckad träningsvecka som jag ser fram emot väldigt mycket. Visst är det kul? Beach 09 here I come! Var alldeles nyss på gymmet och jobbade på med mina olika redskap. Jag måste skaffa mig såna där träningsvantar, det funkar inte längre, jag har inget grepp alls! Men vikterna har ökat iallafall, vilket är mitt mål! Nu väntar vi bara på resultat. Nu när jag går och lägger mig ska jag skriva en lista på vad jag ska undvika för mat med hjälp av senaste Friskis tidningen (favvis tidning!), sånt är roligt :)

Klockan ringer som vanligt 5.55 imorgon, vi hörs imorgon kväll! Tingeling!

Välkommen bebis!

Nu har mitt allra första kusin barn tittat ut!
En liten pojke som tittade ut lite innan 4 imorse :)
Grattis Micke och Matilda!

Uppdatering senare (dåligt med det sista dagarna)

Lördag, utan lördagskänsla :(

En lördag när man tvingas gå upp 6 på morgonen känns inte som en lördag känner jag. Men dagen gick bra, hade roliga gamlingar att ta hand om idag, men fick inte gå till klockan 4 eftersom min handledare tyckte jag skulle vila huvet lite, jag har fortfarande ont :O Jag gick hem 2 och vilade upp mig. Åkte till ÖB med Fia och Betty å köpte lite småsaker som dom skulle ha. Nu är vi hemma igen och jag sitter inne på mitt rum med två par raggisar, två tröjor och strumpbyxor. Fryser jättemycket, måste be pappa höja värmen lite :D haha jag börjar bli kinkig!

Ikväll blir det Mexican Style till middag. Jag ska inte göra något mer idag än att äta mat känner jag, kanske sitta vid lilla datan och leka lite. Det är ju kul! Har glasögonen på för att ögonen ska få vila lite. Det är så tråkigt att ha ont i huvet så jag får snällt använda brillorna idag :P 

Jag har kommit på en viktig sak! Jobbar man inom hemtjänsten så kan man ses lite som en socialarbetare! Man får ju lyssna på så mycket problem och vara en tröstande axel. Det är ju ganska skönt ibland å kännas att man kan vara till någon nytta. Hoppas på en bra dag imorgon med huvet så jag kan vara med hela dagen! Imorgon ska jag gå med Sima igen, det kan ju bli riktigt roligt eftersom hon har lite mer tempo :D haha! Nu ska jag äta mat.

Jag saknar mina vänner... Har inte sett dom på mer än en vecka... Men på Tisdag ska jag leka med Carrobarro! :)

Gam i slottet!

Konstig dag. Skulle prakisera idag från 7 till 16, men jag fick gå hem (på bossens order) då jag hade en galen huvudvärk så att benen skakade! Jag gick hem och la mig och sov men när jag vaknade mådde jag fortfarande dåligt. Det medför en dag med piller i massor. Naproxen NM migrän är guld värt ibland! När jag vaknade åkte vi å handlade mat, köpte en rauter (jag sitter nu vid lilla datan, yey) och sen hämtade mamma.
´
Lugn kväll ikväll eftersom det är praktik imorgon. Jag gick på innebandy med Tobbe å hans kompisar. Sirius mot Årsta, ett galet derby. Det vart slagsmål såklart och jag satt på helspänn för jag tyckte de var skit kul. Officiellt så vart resultatet 5-3 till sirius, men inofficiellt så räknade jag och Jocke med Johans bortdömda mål, det skulle varit 6-3. Jag är ju inte så fancy av Årsta eftersom alla människor jag känner till spelar i Sirius. Men det var kul med innebandy, trots huvudvärken som fortfarande sitter i.
Nu är det dags att sova, klockan ringer 5.55 imorgon bitti och arbetsdagen började kvart i 7. Usch.. Nej.. sova! Godnatt!!!
:)


En ledig dag till, tack!

Så skönt! Idag har jag varit ledig hela långa dagen. Jag vaknade halv 10 imorse och satt lite vid lilla datan (som förövrigt får internet imorgon eller på lördag). Gick upp och läste UNT och åt nyponsoppa innan jag fick ut med Leobert i en timme. Vi träffade en likadan voffe som Leo, fast en tjej. Dom är mycket mindre än pojkhundarna så jag  ville bara äta upp den :) När vi kom hem gjorde jag en "bantnings" lunch som bestod av majspannkaka och morötter (tydligen jättenyttigt, får tro på det). För att inte göra dagen sämre så cyklade jag upp till Gränby och träffade Miro på Kvantum och pratade med han ett tag, köpte lite bröd och gick sen vidare till Stadium där jag köpte ett pannband som jag ska ha när jag cyklar runt på praktiken. Jag cyklade hem och nu sitter jag här. Ska äta Sparrissoppa och färskt bröd ikväll, men det är för tidigt för att tänka så nu :)

Ikväll blir det träning (väldig massa rörelse på mig idag). Styrkamedel med Fia, yeey!  Jag har nästan flyttat in på Friskis nu, är jämt där! Och jag stormtrivs bland alla svettiga människor. Mycket träning resulterar såklart i träningsvärk, som jag har idag. Ryggen är inte att leka med! Det gör ont att nysa! HAHA! Men det är värt det, jag tycker det är så kul! :)

Imorgon ska papps hätma mig på praktiken och vi ska åka ut till Pc City å köpa nån grej till datan. Ska bli så kul att kunna stå och borsta tänderna och blogga samtidigt! Eller nått.. sånt.. ja.. :P Kul ska det bli!




Lilla Leo tror att han är en riktig bebis!
Kortet taget på Öland i somras :)

"Trött på sanningen, behöver en ny!"

Som dom flesta vet så är jag en sån där Lars Winnerbäck fantast! Jag har varit på4 konserter med han på 4 år, och ifall det blir en sommarturné så är jag garanterat i någon stad för att se honom, allra helst i Stockholm! Sån mäktig känsla att stå där med 18 000 människor och se sin stora idol. Han gör inte bara bra musik, han är en häftig människa också! Nej han är obeskrivlig faktist. Han kan ses som en av mina stöttepelare. När någonting går snett så är Larsans musik där. Allra helst (när jag är lite depp) så lyssnar jag på "Du gamla fria nord", det är något speciellt med den. En av två favvislåtar. Den andra är "Hjärter dams sista sång". Typiska Julia låtar. Jaja, alla är speciella på sitt vis :D

Några konsertminnen då! Den första jag var på var i Uppsala, då var jag tillsammans med min storebror och min storesyster och deras kompisar. Jag var bara 13-14 år då, men sen dess har jag varit fast. Mina syskon var dom som fick mig att börja lyssna från början. Timglas var första låten jag hörde. Andra konserten var på Zinken. Tillsammans med Mickis (som varit med på 3 av 4 konserter). Vi träffade våran vän Patricio och hade supertrevligt med jättefint väder och trevligt sällskap. Tredje konserten var på Fyrishov i Uppsala, vi fick sittplats och från den dagen tycker jag inte om Abalone Dots eller vad dom heter. Är det ingen skillnad på Eskilstuna och Uppsala undrar jag? Fjärde konserten var på Zinken igen. Återigen så var det jag, Mickis och Patricio. Det spöregnade hela dagen och många var nära att ge upp. Vi satt utanför från klockan 3 så vi fick stå längst fram. När Lars kom in på scenen så sprack himlen upp och väntan i regnet var plötsligt.. Totalt värd. Många minnen. 


"Ditt skratt är Allas lycka."
Min favorit :D

Yippie! Eller INTE!

Usch! Jag kan säga att jag AVSKYR praktiken! Jag tycker det är skittråkigt. Jag ser inte de som ett arbete att gå hem och prata med folk. Sitta vid deras köksbord och titta ut genom fönstret medan dom glömmer bort vad man säger. Nej. Jag gillar det inte alls. Och säg inte att jag ska ge det en chans, för de har jag gjort. Jag tycker det är dödstråkigt och segt, men  jag ska stå ut i dom fyra resterande veckorna. Det är bara bita ihop!

Pågrund av praktiken blir jag skittrött. Gå upp sex på morgonen, komma hem vid 5 på kvällarna. Det är bara äta sen gå till gymmet och träna innan jag somnar som en stock. Igår somnade jag 10 å ikväll har jag planer på att inta sängen ännu tidigare, eftersom jag inte vaknade av klockan när den ringde första gången imorse. Det har faktist aldrig hänt förut, jag har aldrig försovit mig :O Nu ska jag jobba varje dag (utan torsdag) fram till söndag. Då på mina lediga dagar nästa vecka (som jag VERKLIGEN hoppas att jag får) så ska jag gå på bio! Ja, det ska jag göra! UT och äta med mamma och sen gå på bio. Man blir ju så osocial när man aldrig träffar herrskapet längre!

Nu ska jag sätta mig vid lilla datan och försöka mig på lite installationer och lyssna på Damien Rice. Jag är såld. Helt såld!



Balen i nian, kan jag få komma tillbaka?

Full fart, praktiken igång!

Praktiken är igång och jag och Emelie anlände klockan 9 imorse för genomgång och ombyte. Jag fick träffa min två handledare, Sima & Karin. Sima var hur kul som helst, jag skrattade hela tiden när jag var med henne. Karin däremot var lite yr, men hon var snäll och trevlig ändå! Jag ska jobba 6 dagar den här veckan, är endast ledig på torsdag. Jag kommer dö.. Nej, så illa är det inte!

Jag har varit väldigt effektiv idag, och först praktiserat, sen när jag kom hem ringde jag bossen nere på Öland och pratade med henne i en kvart. Hon lät hoppfull om jobb i sommar, det tycker jag är skönt! Anna, Emma, Amanda och en kille var färdiga i servisen, men dom kan ju inte jobba 7 dagar i veckan, eller hur? :P Med tanke på att jag hade det jättebra när jag var där i somras så kan det ju knappast bli sämre nu? Jag längtar nästan lite! Carro har lovat att komma och hälsa på, vilket är viktigt! :)

Ikväll ska jag gå å slåss på gymmet. Jag brukar ju gå fram emot 8 på kvällarna, men klockan 8 börjar ju Johan Glans på tv så jag måste dit tidigare, då det såklart är massor av folk! Men det är en kväll bara, så jag offrar mig faktist! Jag ska få igen knappen på jobbarbyxorna innan praktiken är slut, så de är bara ligga i :D HAHAHA! Mitt mål kanske?
Nu ska jag gå å laga stuvade makaroner och falukorv till mig och min mamma. Mumma!

You're my person!

Carro är min Yang!


Positiv värk och ålderstecken!

Nu har jag lämnat min lilla data och satt mig vid den stora. Vi har beslutat att vi ska skaffa trådlöst internet istället så jag kan leka med den lilla vart jag vill i lägenheten, YEY! Jag har även vääärldens träningsvärk från gårdagens gympass! Känns som mina ben ska gå av när jag böjer mig fram, armarna är inte heller att leka med. Men det är väll positivt? Tog en lång promenad med Leo imorse för att det skulle släppa lite, men tyvärr, det känns bara värre nu! Jaja, vill man vara
Idag har jag hängt med Blomman. Vi möttes på stan kvart i 12 och tog världes längsta lunch, vi var färdiga klockan 13 ungefär, massor att prata om! Sen gick vi runt och letade lite småsaker. Jag köpte en svart T-shirt från T-shirt store, ett skärp från Lindex (Vi diskuterar ålderstecken?!) och även en tröja därifrån. Letade kläder till en kommande fest jag ska på, blir nog "beighe"rosa leggins, en Carrie-kjol av något slag, och en fin tröja till det. Kan väll bli nått?

Idag har jag också varit duktig och ringt min moster och frågat om jag får bo där i sommar ifall jag ska jobba på Öland. Jag har smält tanken nu och nästan räknat med att jag ska åka dit, så det känns inte så illa. Blir nog ändå inte lika länge som förra sommaren, 8 veckor hemifrån var slakt. Räknar med 6 eller 7 den här gången. Vill någon komma och hälsa på mig kanske?

Avnjut lite Damien Rice (kan vara hans bästa låt?) såhär på söndagskvällen, som i mina ögon blir dagen innan en praktik som inte är efterlängtad. Varsågod! http://www.youtube.com/watch?v=hUR5Gs9HSNM

NU ÄR DEN HÄR!

Nu har jag min lilla skönhet! Den ligger just nu på laddning på vardagsrumsbordet så jag har inte kopplat in internet än, ska nog göra de om ett par dagar så vi hinner köpa ny sladd :P Får skicka ut pappa på lite äventyr imorgon! Nu ska jag föra över ett par låtar som jag ska dunka när jag installerar lite små saker! :P YEY jag är så glad :D:D
Nu har jag äntligen min egen data. Har väntat på den här dagen i typ ett halvår, och nu är den här :D Och min fina lilla sak ligger hemma hos mig och ska slitas med hälsan! :P

Nu ska jag gå å leka :D

Just can't take my mind of you.

TOODELS! Jag vaknade idag med en skum känsla som innebar att jag inte skulle stiga upp ur sängen, vilket jag tyckte var skumt. Tog mig upp och var livrädd fram till lunch för att nått skulle hända, sen släppte det. I skolan gjorde vi ingenting, precis som jag trodde. När jag kom hem vid 12 så åt jag en lätt lunch innan jag gav mig ut på en promenad genom stan. Jag gick upp till Torbjörnstorg och köpte lite småsaker på Ica affären däruppe. Sen tittade jag vart min praktikplats låg, så jag vet det tills på måndag. Sen gick jag längs med ån hem, hur fint som helst. Att man måste åka härifrån för att man ska uppskatta det! Förfärligt!

Idag har jag invigt min nya mobil, som faktist duger bättre än vad jag trodde, vilket är superskönt! Och imorgon är det dags!! Då ska jag köpa min fina fina fina Netbook! Välplanerad dag imorgon, den startas med en timme på gymmet, följt av datorköp, följt av jobb, sen hem för att äta mat och sen (eventuellt) bege sig ut till Ekeby med mina vänner från klassen. Åker bara om Carro åker dit, så allt hänger på henne! :P Vi får se, annars blir det väl en Plan B eller nått.

Jag kan inte låta bli att skratta när jag kollar på min telefons bakrundsbild, en mycket fin bild på en Blomman med mongis ögon och ena hennes kind är uppblåst. Hon är en glädjespridare den där!



Imorgon blir den min!


Jag är en stark människa!

Jag har rest mig igen efter gårdagens lilla fall!
Allting löser sig ju.. faktist. Mobilen går dock inte att få tag i fortfarande, men idag kom mitt nya kontantkort så jag tog med min far och köpte en ny telefon på eftermiddagen. Jag vart erbjuden en Nokia tillfälligt, men jag är en sony ericsson människa! Så jag köpte mig en Sony ericsson (en lite sämre modell, vill inte tappa bort en till). Angående Öland så har jag tänkt över det hela. Det är inte så illa, jag trivdes jätte bra förra sommaren och det är ju himmelriket att få bo där. Sola dagarna långa och sen jobba på kvällarna, kan inte bli bättre faktist. Jobbigt bara att åka ifrån vänner. MEN! Som en liten present till mig själv så har jag bestämt mig för att köpa den lite dyrare Netbooken så att jag har det bästa när jag åker bort hela sommaren. Förtjänar jag inte det?

Tack till min syster Helena som gav mig det bästa tipset igår, att lyssna på Johnny Deluxe låt Drömmer jag! Det är en glädjekick, verkligen! Kan samtidigt säga tack för att hon och hennes sambo Paul hjälpte mig med datorn idag också, tack tack!


Min nya vän!
saknar dock min söta pingla som jag vill ha tillbaks!

Dödslängtan.. typ..

Min dag är värdelös. Mobilen går inte att  få tag på, och har fått veta att jag förmodligen måste till öland och jobba i sommar igen (skön att ha jobb.. Men varför så långt bort?)
Jag skriver imorgon. Den här onsdagen stinks.

Vad är den bästa medicinen mot depp? Deppmusik såklart, Damien Rices alla möjliga låtar ska få mig på bättre humör.. Någongång...

WUPPSALA!

Efter en mycket svajig båtresa (där jag såg alldeles för mycket spyor i alla dess färger, EUUUWWWW) så har jag nu kommit hem. Finns dock ett problem kvar, att jag tappade min mobil på tåget. Jag märkte det inte själv utan fick en chock när det stog "Julia ringer" på mammas mobil. Jag skämdes ihjäl och nu ska jag åka ner till stationen när tåget kommer in och hämta den lilla vännen. Jag som slutat skämmas för sånna saker kommer nog bli knallröd i ansiktet idag..

Just nu sitter jag å filurar på en Netbook från Acer. Den är jätte liten, endast 8,9" "stor". Jag känner att jag inte behöver mer än så och det är en alldeles perfekt data för mig. Blir nog ett köp ikväll? Innan köpet ska jag åka på innebandy, Jennifer ska spela en av dom sista matcherna i Storvreta cupen och jag ska vara där tillsammans med mamma och pappa för att se! Dock ska mobilen hämtas först! När telefonen är på plats kommer bilderna från Gotland, stay tuned!

Liten uppdatering:
Sug min röv. Tjejen som ringde sa att hon skulle ge mobilen till konduktörerna, och jag vet att hon säkert gjorde det! Men konduktörerna hade inte mobilen... Så nu är jag mobillös helt enkelt.. Tror dock att jag beställer datan ikväll, hoppas jag gör det iallafall. Imorgon ska vi ringa hittegods, men inte så stor chans att man får tillbaks en ganska ny telefon om någon har kommit över den. Det löser sig nog. Annars får jag ta en gammal mobil så länge och skicka efter ett nytt nummer.. Usch vad depp jag blev...

Ett relativt begrepp!

Sista dagen på Gotland blev det lataste! Jag och pappa körde ner morfar till sjukhuset imorse, sen åkte vi en sväng förbi Norder strand och Snäck. Vi kikade på en lägenhet som pappa verkade lite sugen på, den låg ute på Snäck på tredje våningen i huset närmast vattnet, den var fin, men jag tror inte dom ska flytta hit :P Eller hoppas snarare. Jag åkte och köpte te på Kränku också, det vart grönt Chai (första gången i mitt liv jag drack Chai te, det var gott) och grönt kiwi/vanilj. Jag börjar bli förkyld och krasslig i halsen så det var värmade och skönt dagen till ära! När vi var färdiga på stan så läste jag klart min bok "Emma, Mias dotter". Jag har följt serien enda från Gömda och jag gillar dom, trots att jag inte är så fancy i att läsa. När boken var slut så somnade jag som en stock och vaknade nyss, lagom till pizzan!

Innebandy på tv nu, Järfälla mot AIK. Jag avskyr AIK och sitter alltså och spyr galla över dom för tillfället. Morfar vekar dock heja på AIK, så vi sitter på varsin sida av soffan! HAHA! Nu måste jag packa inför hemfärden imorgon. Borta bra men hemma bäst. Gotland kan ändå ses som mitt andra hem och jag har alldeles nyss kollat på kurser som man kan läsa. Jag har varit sugen på att läsa lite ekonomi, och det fanns här. Kanske ett alternativ för framtiden?
Imorgon åkter jag hem som sagt var, och på Onsdag ska jag få leka med Carro igen! Vi ska prata strunt i massor och kolla på Pearl Harbor har jag bestämt. Yey vad kul (snarare sorgligt) :P
Innebandyn ropar på mig, HEJA JÄRFÄLLA (kom det verkligen från min mun?! Trodde jag aldrig!)


"Jag äter inget som har ögon"

Händelserik dag! Jag var inställd på en lugn dag, vi gick upp till "mobror" Lennart och drack cola. Sen på vägen hem gick jag in och skulle köpa Loka på wikborg, å där står det snyggaste jag skådat, NÅGONSIN! Han va brun,  brunhårig och pratade jättesöt gotländska! Jag nämnde honom diekt för Carro som lovade att hon skulle ge han till mig i present! Jag tänkte på grabben hela vägen hem och väl hemma så somnade jag till the hills i sängen. Jag vaknade till när släkten kom för att fira morfar. Det var lite lustigt, vi va 9 personer som åt, och vi var hela TRE vegeterianer. Jag tror aldrig det har hänt förut, inte på så länge jag har varit det officiellt iaf, vilket är ett par år. Min mammas kusin Marlene var en av tre veggisar, vi satt och pratade länge om olika maträtter och vilka favvis produkter vi hade. Vi kom till och med in på djupare samtal. Vi diskuterade dödshjälp, och jag konstaterade att jag nog är för det. Eller jag är för det, jag tycker synd om människor som blir förlamade från nacken och ner, när dom vill dö men tvingas leva ändå.

Nu har alla gått hem och jag smsar lite med min gamla vän Per om gamla minnen, ganska kul att prata om sånt som hänt förut! Snart ska jag sova och ladda inför imorgon då jag och pappa ska gå strandpromenaden och avsluta det med ett besök på Kränku och leta ett nytt grönt te. Kränku är bäst och ifall man är på Gotland så måste det upplevas! Jag rekomenderar det starkt :) Sängen kallar!

Puss på Carro som vi saknar massor!!!!!

Vi kommer med snö till er

Idag har jag och min kära mormor tagit en låååååång promenad! Först gick vi ut till Sko kanonen som ligger ute vid Maxi, sen gick vi därifrån till Östertorg och hittade ett par fantastiska UGG-boots (fejk såklart) på Din sko. Mina nya hjärtan! Eftersom jag glömde sladden hemma så kan jag inte lägga in bild, så det kommer när jag kommer hem igen. Sen gick vi runt och tittade på olika affärer och vilka reor det fanns!!! MQ & Vila hade huuuur mycket som helst, men jag köpte ingenting eftersom jag måste lagra lite pengar till mitt frisörbesök som jag är i stort behov av! Ska ringa Hair team och boka tid snarast!

Det snöar här, eller.. Det snöar i MASSOR här, sen klockan 10 imorse har det typ kommit en decimeter, och med tanke på att det var barmark över hela Visby igår så känner jag ungefär att det är vi som tagit snön med oss hit. pappa och jag. Nu har jag ju köpt mina nya Uggisar så jag kanske kan ta en liten tur ikväll, jag hade ju inte räknat med snö så jag tog med mig mina röda stövlar och ett par jumpaskor hit, lite kallt kanske! Men allt löser sig ju till slut. Nu ska jag bjuda alla gamlingar på tacos och imorgon fyller morfar år och jag tror vi ska ta en tur till gammelmormors grav och tända ett ljus.. Usch vad jag saknar henne!
Nej nu fick jag massa sms här, ett av Carro och ett av Lina. Dags att svara!
Uppdatering imorgon! PYSS

Framme på Gotland :)

Nu har jag bänkat ner mig framför datan här för att skiva ett litet inlägg.
Bredvid mig ligger en skål med popcorn och ett glas julmust, mormor skämmer bort mig! haha!
Imorgon ska vi gå på stan, bara mormor och jag. Vi ska titta på skor och träningssaker, ska skaffa mig ett par såna där träningshandskar till styrkan, jag behöver ett bättre grepp känner jag :)

Nyss kollade vi på På spåret, manligt och bra :P Gamlingarna dricker kaffe och pratar typ gammelsvenska så jag hinner inte med i snacket riktigt! Tror att jag ska lägga mig i min säng och kolla på Sagan om konungens återkomst med min popcorn skål!
Å oj vad jag saknar Carro, att hon inte åkte med mig!
Toodels! :)

Nyårsdagen!

Okej, vi drar ett streck över gårdagen som inte gick som förväntat! Blomman & jag stog till tjänst under större delen av kvällen, och det var väll tur?
Jag kan ju säga så mycket att vi först åt middag hemma hos min bror och sen tog oss som planerat ner till Jocke i Svartbäcken!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska alldeles snart packa min "prada" väska (kallas så av familjen, är någon billig väska från Italien). Avresa från Uppsala mot Visby går 8.09 från Uppsala station och ankomsten till Gräbo, Visby kommer vara vid 14 tiden. Ska bli skönt att komma bort och vila upp sig innan skolan börjar igen. På Gotland ska jag bara ta det jättelugnt, inte röra ett finger mer än att kanske ta en promenad om dagen! Jag brukar åka dit en gång om året för att bara vara, gå runt i mjukis kläder och inte göra några större ansträngningar, det tycker jag är livskvalitet! Det blir en bra start på året att åka iväg tycker jag! :)

Om Carro läser min blogg så vill jag bara säga att hon är den sötaste människan som finns! Hon är den bästaste vännisen som finns! :)

Nu ska jag packa väskan, jag får uppdatera mig hur läget är därnere så kommer jag hem till staden på.. Onsdag måste det bli? Tack och adjö!

RSS 2.0