Vad tycker man... egentligen?!

Jag var ute och sprang häromdagen. När jag kom hem så satt jag mig ned på stenen utanför porten och stängde av Nike+. I mina öron hör jag "Congratulations, this is Tiger Woods. This was your fastest work out." Min första tanke var; "Haha, ofta han pratar." Min andra tanke var; "Ska man ta det här seriöst?". Sen kom jag på mig själv. Trots att han inte skött sig så bra privat (vilket jag känner att jag inte ska lägga mig i), så är han en galet bra atlet. Jag tackar för dom orden han sa i mina öron, och skuttar gärna ut på fler snabb-turer i skogen. =)




En sliten, men nytränad dam i sina bästa år ;)


FAN VAD SKÖNT!

1 MIL!
10.06 km
Mitt mål i år har jag redan uppnått!
52 minuter.


Påsk i Björkhaga city

Nu har vi kommit tillbaka till fastlandet efter en ganska spännande påsk på Gotland. Vi har hängt i Björkhaga och hållt koll på våra grannar Lebba och Teckla. Tänkte inte skriva så mycket, mest visa lite sjuka bilder! Enjoy!



Blomman kör premiärdoppet redan andra dagen! (Alla som har badat i Björkhaga vet att man är på Öland innan man kan doppa sig).



Löptur på påskdagen, Blomman valde att visa den vackra sidan. =)



För en sekund kände jag mig som Usain Bolt. Skitigaste löpdojorna i världshistorien. Det var lerigt och jag prickade alltid vattenpölarna... Hmp!



Fick tvätta av skorna i Östersjön, med ett gäng döda svanar som sällskap.



Vi gick mellan Tofta och Gnisvärd med Leo, han var nöjd!



Vi mötte upp den forna Uppsalabon Ida för en fika på Ringduvan vid Österport, sen blev det stadsvandring! Gick upp för Hästbacken 4 gånger, det är inte mänskligt!



Ungdomarna var uppe och klättrade i ett utkikstorn som jag inte minns vad det heter. Riktigt mysigt trots tråk väder!



Avslutar med en bild på Mosters lilltjej =)


En vanlig dag på avdelning 30E

Jag och mina KOlegor (observera KO) sitter på expeditionen och väntar på bättre tider. In knatandes kommer neurokirurgen som var med på tv-serien Sjukhuset en gång i tiden. Han säger att neurokirurg är här till 5;2. Sjuksköterskan Johanna ställer sig upp och skriker "YES, äntligen kommer narkosen med stickhjälp". Alla mördarblickar vänds dit. 5 minuter senare kommer sjuksköterskan som visade herr kirurg till rätt plats tillbaks och säger "HUR KAN DU KALLA KIRURGEN FÖR NARKOS?! Han är ju alldeles snoffsig och så, kirurg du vet!"
Alltså. En helt vanlig dag på Akutmedicin/infektion avdelning 30E. =)

RSS 2.0