"Vi har tältat i skogen, med alla dessa vilda djur"

"Maskar och larver, katter och hundar, zebror och ormar och fiskor och grodor"
As grym låt, och aspassande för morgondagen!
Imorgon bär det av till fjällnora för lite friluftsliv! Jag drar ikväll ut till Carro så jag får åka bil imorgon och slipper gå! HAHA
Vi hörs imorgon kväll =)

"I'm yours"

Jag sitter och drömmer mig bort just nu.... Till 1800-talet, tro det eller ej!
Jag fick låna en film igår av Marcus pappa, Anders. "Becoming Jane", den handlar om Jane Austen när hon var ung, innan hon slog igenom som författare. Jag satt och drömde mig bort hela filmen. Så skadligt bra, och så vacker miljö... Ååå... Ge mig! Jag var trött  klockan 10, sen började jag titta på filmen och nu är jag jättepigg! Och helt såld, förstås!

Förövrigt så började jag läsa "Krig och fred" idag. Jag fastnade totalt i den, men vi fick besök så jag fick ge upp min läsning, mot min vilja. Jag får helt enkelt ta en dag och bara läsa.=)

Nu ska jag sova!

Sol, vind & vatten

JAG FICK GODKÄNT I MATTE B! Jag skämde ut mig totalt och började dansa när jag fick höra det.. Pinsamt, men ack så glad jag blev! Det enda ämnet jag var orolig för att jag inte skulle klara! Jag svävar på rosa moln, efter betygsnacket gick jag vill ica och den första jag mötte var låret, är det min tur dag idag eller? Jag ska nog köpa en lott ikväll. =)

Carro och jag gick ner på stan eftersom vi hade lektionfritt i tre timmar. Jag köpte massor av armband (typ 12 stycken) och en macka på sub (veggie patty, alltid). Vi var inne i varrenda skoaffär och tittade på skor, det kröp i fingrana på båda två, så vi tog oss i kragen och gick tillbaks till skolan. Bra beslut och ett udda beslut för att vara från oss två.

Jag gör mig just nu redo för dagens träning. Kommer nog vara dåligt med folk idag eftersom det är fint väder, vilket jag tycker är skönt, då behöver man inte slåss under intervallerna!  Dags för ombyte?

 
Idag fick jag min Krig och fred bok! :D
Den är ganska sådär jätte tjock, 1090 sidor.
SOMMARLÄSNING!

This is the story

Nu är ALLLT klart i skolan. Jag fick tillslut ett godkänt i matte B, hur skönt som helst!
Nu är det bara HLR kvar, sen så slutar skolan. Okej, lite annat är det också, men det är väll det som är lite viktigt. Svårt är det inte, och det ska bli jättekul!

Idag så tog jag och syster en tripp till gränby centrum. Vi sprang från bilen för det regnade kolosalt mycket! Jag som hade en löptur att se fram emot efteråt.... Iallafall så gick vi ett varv därinne och kollade på kläder, studentpresenter och löparställ. Vi köpte oss en varsin tröja, likadan med exakt samma färg, från Vila. Den ska jag nog allt ha på mig imorgon. När vi kom hem så hade regnet gett med sig lite så jag gav mig ut på en tur. Trots "ren" luft så var det tungt idag. Kändes som benen vägde ton och att jag aldrig kom någon vart. När jag kom hem gjorde jag nya sjukgymnasiks övningarna. Mycket mage tränas nu för att stabilisera kistan. Min sjukgymnast är bääääst! =)


"Deltar i BAS kampen", måste vara en stulen tröja...

Duktigt odjur!

Odjuret är så duktig! Vi var alldeles nyss ute och gick i spöregnet. Det åskade, regnade och blåste, det var inte kul att gå! Men nu när vi kom hem så vart jag imponerad av odjuret! Han la sig på mattan, istället för den självklara platsen, sängen! Duktig kille!


KRIG OCH FRED

Den otroliga filmatiseringen av Leo Tolstoys "War and peace" är min nya drog! Avsnittet igår var så bra så jag vet inte hur jag ska kunna vänta en vecka! Furst Andrej är ju en riktig hunky! Har dock läst lite spoilers nu, och det som kommer hända tycker jag inte om! Men men, det är hur som helst det bästa som går på tv just nu. Efter Grey's förstås!
Jag lägger in ett klipp från Andrejs frieri till Natasha. Jag vill också leva under den tiden!!!!

Naturen inlämnad, nu är det bara matteprovet kvar! Resten av dagen ska alltså bestå av matteplugg, dock ska jag ta en paus och tvätta Prestons skål och städa mitt rum. Men det går fort. =)

FÖRRESTEN! Friskis & Svettis ringde igår, jag ska på anställnings intervju på lördag morgon. Jag sökte som barnvakt hos dom, jag hoppas verkligen jag får det, jag behöver något i höst!!

I'm leaving my fingerprints

Slitigt att stanna kvar i skolan 5 timmar efter man slutat, bara för att plugga. Jag skrev iallafall klar samhällen så nu har jag tre arbeten av fem klara! Imorgon ska jag göra min VG uppgift i natur. Sen plugg till sista (jaaaa, sista i mitt liiiiiv) matteprov. När jag är färdig med matten och naturen så har jag tekniskt sett sommarlov! Ska hålla ett "tal" med Anna på torsdag i engelskan, men det är en fis i rymden jämfört med allt det andra. Julia goes effektiv med skolarbeten!

Egentligen så är vi lediga imorgon, men jag har sjukgymnastik klockan 8.00.... Efter det går jag till skolan, ingen sovmorgon här inte! Jag får njuta av tiden nu, nästa år ska bli lugnt har jag hört? Jag ser fram emot sommarlov med Öland, sol och jobb. Faktist! Ska komma på när jag vill vara ledig bara, men jag vill inte vara ledig? Jag får helt enkelt ta ledigt när min systerson (beeeebis) kommer ut. Kan dock inte sätta exakt datum på det.

Jag sitter och lyssnar på min nya älsklingslåt! Texten är helt fantastiskt, den känns så träffande på något vis! Jag grät floder första gången jag såg videon. Känner ni igen ena killen? Jag är så uppmärksam! Ni får gissa vem det är. Gråt inte för mycket nu! =)

Ikväll är det enda jag ska uträtta ett intensivpass. Jag är på så dåligt humör så jag måste få träna av mig lite. Hoppas AT & dotter är där, inte träffat dom på hundra år!

Nu ska jag sluta snyfta här och byta om. Den blå himlen har bytts ut mot ett grått stort moln, bäst att klä på sig långbyxor...


Sommarvärme

When I'm with him, I am thinking of you

Skolan den här veckan är väldigt lugn, är ungefär en lektion om dagen. Men däremot så är det massor med arbeten som ska göras och lämnas in. Jag har 5 st, varav två stycken blev klara idag. Imorgon ska jag lägga ner all tid på samhällen, andra världskriget är ett av mina favorit ämnen, kan prata om det i timmar. Jag har nu valt att fördjupa mig i Tysklands intåg i Polen (starten av andra världskriget). Just nu känns det trök att jobba med det. Jag vill ju ha sommarlov! Det är bara bita i det sura äpplet och göra klart det. Jag är ju trots allt intresserad, när jag väl kommer in i det.

Idag tog jag cykeln, med Leo i cykelkorgen, på en tur till stadsparken. Det var så fint väder så vi tog en promenad till Kap och tillbaks. Studenternas, där Sirius spelar sina hemmamatcher, gick vi förbi. Där var det match och storebrors huvud stack ut från ledningens rum. Det var massvis med folk som satt i parken och jag vart lite avundsjuk, jag vill också sitta ner och slappna av! När jag kom hem tog jag min kortaste löprunda på 2.5 km för att rensa huvudet lite. Ibland räcker det med så lite! Det var tungt att andas så det pep lite i lungorna när jag kom tillbaks, det är för mycket pollen och skit i luften just nu, jag som inte ens brukar reagera! Försvinn dumma pollen.

Har även ringt chefen på Öland idag och pratat om när jag ska åka ner. Avfärd sker 17 juni från Uppsala stad. Tror jag ska flyga ner, det är så tråkigt att åka bussen. Ska kika lite priser innan jag lägger mig för att sova tror jag. Pratade även med mosta A och berättade hur jag skulle jobba och frågade när jag fick komma ner. 17 blir utmärkt. Då får jag lite dagar ledigt här hemma också! JAG LÄNGTAR NER SÅ MYCKET!!!! Tur att det är student om två veckor, då får jag åka ner en gång innan också! Jippie!


Älskade, utnötta, löpar tröja som varit ute på mycket äventyr. Nike, såklart!

Thinking of you



Guess where we have been? :)
Vi tog en blixtvisit över i bara två dagar. Hur mysigt som helst, kan dock klaga lite på vädret, regn och kallt var det, men det hindrar inte oss eller!
Jag och bror hängde på stan. Vi var nere på Kränku och köpte te (alltid, man kan inte lämna ön utan nytt te). Vi gick in i massor av affärer och tittade på kläder, men det var inget vi fastnade för. Jo, jag hittade ett par skor som jag ska jobba i isommar, men jag ska vänta till lön och köpa dom. Efter en del tittande så gick vi och åt på VÄRLDENS trevligaste café, kan verkligen rekomendera! Ett rum för resande hette det och låg mellan  hästgatan och hamburgergränd. Det var en jätte trevlig engelsman som ägde det och det var så litet och mysigt. Jag åt vegetarisk pasta med sparris och parmesan. Tobias åt en kyckling sandwich. Nej, dit ska jag gå igen!

När vi kom hem från stan så somnade jag en stund, sen kom en hulligan (mammas morbror) in och slet av mig filten och skrek som en dåre. Då kom vårat middagsbesök i form av Marie, Göran, Astrid, sysslingarna Emil & Elfrida och "morbror" Lennart. Vi satt vid bordet från sex till tolv. Det förbrukades fem flaskor rödvin och ett antal ölflaskor under kvällen och det var som en riktig tonårsfest, det ringdes till massa människor, skickades sms från andras mobiler och en massa planer smiddes, bland annat att vår familj och Marie & Görans familj ska fira midsommar på Öland. Det orginella Buttle-spelen kom även på tal. Buttle-spelen, för dom som inte vet, är ett spel som vi kört i "hembyn" i all tid. Våran gammelmormor bodde i huset och hela släkten kom dit och kastade varpa, lekte lekar och grillade. När gamlan dog så vart det lite sämre med det, tråkigt!

Lördagen startades med en lång löprunda. Först var jag ute vid p18, sen var jag i Terra-Nova, sen i Furulund. När jag ritade upp rundan på iform så vart den bara 4 km, kan knappast stämma. Minst 5 måste det varit. När jag kom hem var ALLA bakis. Jag ville åka ut till tofta och se hur det såg ut där, men det ville ingen annan, Konstigt? Båten gick hem 16.00 och var smockfull. Jag och Tobias satt i restaurangtorget medan mamma och pappa fick vilstolar. Orättvist, eller hur? Sen åkte vi hem i full fart och jag kollade på Hundtricket innan jag somnade på soffan. Vilken härlig helg! Ska vi åka nästa igen? :)


 




Vi hängde lite på långtidsparkeringen innan vi gick till båten

Torsdag med lördagskänsla!

Rock on! Jag vaknade som vanlig 8 imorse. Gick upp direkt, tog mig en banan och gav mig ut i spåret. Jag vågade inte ta 7 kilometarn idag, så det fick bli en 4,5a. Nu i efterhand så hade jag nog orkat den långa, men det är lätt att överträna. Jag ska ta med mig mina löpargrejer till the place to be i helgen. Det får bli en morgontur på lördag.

Alldeles snart ska jag åka till East och lämna Leo (som mår lite bättre idag, dock sliten fortfarande). Sen är det bara hem och packa väskan. Sen är det avfärd. Spännande det här ska bli!
Vi hörs imorgon :)


Bubbly

Idag var en sjuhelsikes dag. Skolan var värdelös, vi gjorde ingenting på hela dagen, kunde lika gärna varit hemma och pluggat på nödvändiga saker istället för att sitta där och inte göra någonting.. Men så är det väll när det börjar bli sommarlov. Kom efter skolan hem till en liten Leo som mådde jättedåligt efter att ha fått lugnande på sitt veterinärbesök idag. Han skakade och skrek (ja, han skrek på riktigt). Han kissade på sig i pappas säng till och med. Jag gick ut med han fem gånger och ställde han på gräsmattan, där ramlade han bara ihop. Det var tänkt att jag och Blomman skulle åka ut till Storvreta vid 8-tiden, men det gick inte så bra att lämna Leo själv så vi fick vänta till 10 då mamma kom hem. Nu mår han lite bättre och har somnat, det känns skönt.

Vi åkte iallafall ut till Storvreta och hängde lite. Satt på Marcus altan och pratade strunt. Pappa kom och hämtade mig MED LASTBILEN halv 12. Jag var dödstrött och nu ska jag bara lägga mig ner och sova. Imorgon ska jag ut på en resa, som jag tror är en hemlig destination, så jag är tyst om det. Dator är med hur som helst, så uppdateringar kommer om vad som händer! Nu är det susse time!
PYSS!


Träningsglädje på max nivå!

Tillbaks på mitt favoritställe nu. Idag var första passet på en vecka och två dagar. Kroppen skrek efter träning och jag njöt hela timmen ut! Hade orkat mer, men kanske inte så bra att ta ut sig efter sån lång vila? Jag ser fram emot mitt 7 km pass som jag ska ta i Röbo på torsdag. Jag cyklade till torgkassen innan jag åkte hem efter träningen och köpte kvarg, fun light och frysta hallon. Har hört att det är proteinrikt, lågkalori och gott, och det var det! Ta mig tusan. Det ska jag ta när jag är sugen på glass eller sötsaker. Riktigt gott faktist!

Nu sitter jag och kollar på "Krig och Fred" som går på ettan. Jag är väldigt intresserad av "kostymdrama". Mina favoritfilmer är alla kostymfilmer (Patrioten, Stolthet och fördom & Braveheart). Den här serien går i fyra delar, varje del är 1 timme och 45 minuter lång. Bra avslut efter tisdagsträningen i fyra veckor framöver. :)


Mamma hittade Mac & cheese på Ica idag. Gott (och sjukt onyttigt) som en förberedelse för USA.

We belong together..

.. like the open seas and shores.

Jag är trött idag! Har inte gjort någonting vettigt alls! Satt med min vän Lars och lekte att vi sköt varandra över msn, så vettig är jag idag! Pappa jobbar "natt" den här veckan och mamma är iväg på hembesök någonstans. Så jag är alldeles själv med odjuret. Alldeles nyss så lämnade jag datan för att gå en promenad med Leo, sen lagade jag mat och i brist på fantasi så blev det veggieburgare med bulgur. Det passar inte ens ihop, men det gick ner i magen ändå!

I afton ska jag plugga. Orkar inte alls, men det är prov imorgon så det är nog bäst att kolla igenom kompendiet (Akuta insatser vid förgiftning, diabetes, astma/KOL, kramper och anafylaktisk chock) så jag har någon chans att klara det imorgon. Sen ska jag mysa ner mig och kolla på Pretty Woman som går på nian. Oj, nu kom jag på mig själv! Jag sitter och lyssnar på Backstreet boys, vad är det med mig?



Röbo i mitt hjärta, min runda på torsdag!

Numba 1!

Oj, jag trodde alla visste om USA, men tydligen inte då!
Jag har tänkt åka till USA nästa år (Florida eller Kalifornien) och vara barnflicka i ett år. Det började som en rolig grej men nu är jag riktigt sugen och vill sluta skolan NU så jag kan åka iväg. Jag ska försöka komma till en familj med minst en svensktalande förälder och två barn. Ska börja leta familj i augusti är det tänkt. Vid sidan om att vara barnflicka ska jag plugga på något universitet i närheten också. Det var väll den resan smamanfattad? Jo just det. Den 14 juni ska jag på möte med företaget som fixar resorna och hjälper till med valet av familj. Men så ska det bli, och jag tycker det ska bli jätte kul.

Idag var det en deg dag! Jag har jobbat, cyklat, promenerat och ätit havregrynsgröt. Jag var sugen på piknik i någon park, men jag orkade inte. Tänkte ta det nästa helg om det är fint väder. Någon som vill följa med?? Jag har slitit mycket på min spotify idag också, har lyssnat på allt möjligt från Doktor Kärlek med Ratata till Fell in love with an alien med The kelly family. Jag tycker om musik har jag kommit på!
På tisdag ska jag återgå till vanlig träning efter förkylningen! Jippie!


Köpte fyra jättefina armband hos Ann igår. Här är två av dom.
Jag ska köpa massvis till, hur fina som helst!

Crack the shutters

Vilken sväng om det blev på min dag idag!
Jag var med Calle och Tess i stadsparken och lekte imorse. Jag var nog lyckligast att vara där, jag sprang runt med Tess på alla ställen och åkte rutsh (stavning?!) bana med henne och puttade på när hon gungade, och allt gjorde jag för glatta livet. Nu ser jag fram mot året i USA, JÄTTEMYCKET!!!!!

På aftonen skulle jag vara hemma med ett par vänner och kolla på eurovision. Det slutade med att jag åkte till mammas gamla jobbarkompis och hängde med mamma, pappa, Ann och hennes barn Daniel och Camilla. Det visade sig senare under kvällen att jag och Camilla tränar på samma intensivpass, och vi har missat varandra (trots att vi kännt varandra hela livet så ser vi bara förbi varandra). Vi hade hur trevligt som helst, med världens godaste mat (potatis, sallad och sås iaf, dom visste inte att jag inte åt kött). Ann gör världens godaste mat, faktist!
Vi kollade på eurovision, och hejade på Armenien, Norge och Finland. Vi såg ju hur det gick. Nöörge vann! Jag och Camilla hejade på Finland av en anledning, det är en av dom bästa låtarna på Manges intensiv, nytilllagd förra veckan!

Med axeln är det på bättringsvägen, förutom att jag har fått brännsår av tejpen så jag har satt plåster under nu för att inte skada det ännu mer. Tejpen hjälper annars jättebra och jag har redan fastare skuldra, efter mindre än en vecka! Det kanske blir ett triathlon nästa sommar nu då! YEEY! Världens bästa moster (som jag saknar tonvis....) tyckte iallafall det var en bra idé, jag litar på henne!

Nu ska jag sova, detta är övertid!

Motivation!

Jag har blivit sugen på att genomföra ett triathlon.
Det blir lite motivation och skulle vara häftigt!

Vad sägs?


Som bara båtar gör...

Fredagskvällar i all ära! Vila och vetan om att det är ledigt i två dagar. Jag tycker om det!
Idag slutade jag halv tre, men jag och en tjej i A satt kvar till halv 4 och skrev lite på vårat engelska arbete, vi fick en liten speciell uppgift som icke kan avslöjas :P

Nu sitter jag och glor på Helens små underverk på tv. Jag är helt slut i kroppen efter en hel dag i skolan. Fick ju faktist träffa Micke Persbrandt idag också! Dagens höjdpunkt, vart även inbjuden på fika (blickar är mer än ord). Rätt så ballt att man "stöter" på en liten kändis när man ska till Kattes matsal och käka lite. Han satt och drack kaffe utanför en piketbuss. Jävla slappt jobb det där är, skådespeleri! :P

Film tittande!


Jag är med i en tävling!

Leo är ju faktist en ganska stor del i mitt liv, så jag tänkte vara snäll och gullig mot min lilla vän och var med i en tävling om en sele till honom. Han har ju rött koppel så jag tänkte att det vore passande med en röd sele som lite match! :) Slänger in en bild på vännen och även en bild på hur selen ser ut. :)




  

Tap on my window, knock on my door...

.... I want to make you feel beautiful.

She will be loved med Maroon 5 har förgyllt min dag. Tack för den!

Förkylningen är bara värre och det var tur att jag var hemma idag. Är hemma imorgon igen för jag snorar ihjäl mig. Helt värdelöst. Axeln är omtejpad för dagen också så det stramar i hela axelpartiet också. Två veckor kvar med tejpad rygg, hett som fan!
Träning missar jag också, mest pågrund av förkylningen. Tejpen går det att träna med, men inte med en förkylning som sitter ända uppe i hjärnstammen. Höhö, det lät kul. :P

Nu ska jag vila ögat och titta lite på ögonlocken. Eventuellt så ska jag snora lite mer, allra helst ska mitt fjärde näsdukspaket ta slut under natten. :P

Je t'aime la voix

Ja, så kan man också säga. På svenska blir det ju faktist "Jag älskar rösten". Och röst, det är någonting jag nästan saknar nu, iallafall min vanliga. Ser ni den röda tråden? :)

Jag har alltså blivit smittad av en liten Carro med förkylning. Klarade mig dock från febern, men kroppen är dead meat just nu. Ingen träning för mig vart det ikväll heller. Orienteringen i mördar skogen räckte nog gott och väl. Springa upp och ner, runt på små stigar, klättrandes på stenar och jobbig kartläsning tar lite på krafterna när man inte är riktigt kry.

Alltså, ingen skola för mig imorgon. Jag stannar hemma och gör klart naturen och börjar på matten. En studie/sjuk dag helt enkelt. Såna behövs ju också ibland.
Krya på mig!

Hey Mr. Curiosity.

Ursäkta att jag inte återkom igår! Jag var dödstrött och orkade inte röra på mitt tjocka arsel. :D

Veckans planer är så här iallafall.
-Naturuppgift ska börja skrivas, och avslutas
-Matteuppgift ska påbörjas (det kommer alltså vara tjurigt innanför väggarna här)
-CV ska skickas in till Ica torgkassen efter order av en tjej med namn Emma.
-Unge Werthers lidande skall läsas klart.
-Prestons skål ska tvättas, han ser knappt ut ur skålen längre!
-Kanske Rix fm festival i Stockholm.

I träningsväg.
-Måndag, långwalk med Leo
-Tisdag, Intensiv med Anna-Lena. Välbehövligt!
-Onsdag, Joggingtur (den korta, 3 km)
-Torsdag, Eventuellt ett intensivpass med okänd tränare, annars gym.
-Fredag, eventuellt intensiv med okänd tränare (Mange är bortrest... usch..)
-Lördag, Långa rundan, som ska förlängas med 300 meter.
-Söndag. Yoga eller Ki-balans, svårt val.

Och självklart en massa sjukgymnastik. Imorgon kommer bild in på hur dom övningarna ser ut. En är en riktig pose, dödshett. :P

Nu är det avslutning på Tonårsliv. PUSS

Min helg i korthet!

Fredags blev det som sagt "Så ska det låta" i soffan, med en kopp te och lite popcorn. Mer än så orkar jag inte på en fredagkväll!

Lördags åkte jag till Carro på dagen. Vi hängde på Thuns och skrattade och kollade på kläder. Jag köpte ett par skor som jag visar ikväll. Jag åkte sen hem och stressade in i duschen, klädde sen på mig och sminkade mig sen kom taxin och hämtade oss (mamma, pappa, deras kompisar, Fia, Betty och mig) och körde oss till Nyby där det var 50 års kalas för våran vän "Men Mari". Mycket trevligt var det där och jag var helt slut så jag tog med mig en väldigt onykter syster och gick (observera GICK med en alkoholpåverkad syster) hem. Det tog en timme, och brukar ta 20 minuter. Fint. Klokan 11 kom jag in och fick då ett sms av Carro som jag pratade lite med fram tills jag somnade.

Idag har jag tagit mitt löp pass redan och ska nu åka iväg och jobba lite. Jag ska cykla dit idag (6 km ungefär), eftersom alla som är här ligger bakis och sover. Dagens ungdomar (och gamingar!?).

Ikväll ska jag skriva en liten lista som ska påminna mig om vad jag ska göra i veckan och hur träningen ska se ut. Hårdkörning inför beach 09! haha.
Pyss

I know that I could use somebody.

Det är fredagkväll. Jag avslutade som vanligt skolveckan med ett intensivpass (var dock på gymmet en halvtimme innan, något jag ska fortsätta med). Sen dess är det helt dött. Jag sitter i mitt rum iförd mina bruna runkisar som är extremt slitna trots att dom bara är ett par månader gamla. Det öser ner regn utanför och jag har precis varit ute i detta ösregn och rastat odjuret. Iklädd vindjacka och vindbyxor tog jag mig modet att trotsa vädret. Det var skönt. Men gör man sånt på en fredagskväll? Ensamhetens hav har spökat alltför länge. Min axel är mycket sämre nu sen sjukgymnastiken började. Kan det vända någongång?


Odjuret med modernt Björn Borg pannband

"Hennes närvaro, hennes öde, hennes deltagande för mitt öde"

Citat ur Goethes roman "Den unge Werthers lidande". Helt ok bok förövrigt.

Idag är det plugg. Psykologiprov på behov och känslor imorgon, sen är det en skriv uppgift på två sidor i engelskan också. En sida är skriven, bara en kvar. Men nu är det PSYYK som gäller.
Tur att jag tog min löpistur imorse innan skolan, då var det sol och VÄLDIGT varmt. Nu är det regn, blåst och iskallt. Vad väljer man? Dock vart jag så trött imorse på rundan så jag gick 100 meter. Inte bra alls. Kompenserade med extra rump och lår styrka när jag kom hem.  Beach 09 är mitt mål.

Nu ska jag gå in lite djupare på Maslovs "behovtrappa". Grundläggande fysiska behov är starten. Sex, mat och sömn är alltså det viktigaste i livet. Imponerande!
TOODELS

"And I am afraid to fall asleep"

Sandras 18 åriga födelsedag! Det firades med champagne 19.55, klockslaget då hon föddes! Dom andra skulle vidare ut på krogen. Men vi småbarn åkte hem och tittade på Grey's och grät av sorg och lycka. Vilka omvändningar dagarna kan ha ibland! Hoppas dock Sandra håller sig från en diskussion med Urkel ikväll! :)

Nu lider kvällen mot sitt slut. Jag har ont i huvudet och är helt full pumpad med matte tal. Imorgon är det omprov och det skär i hjärtat att veta om det, men som sagt! Nu har jag pressat matte tal 3 timmar sammanlagt. Jag borde klara det. Snälla, låt mig klara det! Jag ska avsluta min kväll med att lyssna på James Blunts deprimerande, men ack så bra, skiva Back to Bedlam. Sovmorgon länge imorgon så det blir plugg hela morgonen. Kan eventuellt ta min löprunda på morgonen istället för på kvällen, vore ju bra!

Nu är det High i akustisk version jag lyssnar på, snart dags för tears and rain. Två depp favoriter innana sängen kallar. Nice!

Fick precis ett sms från min KÄRASTE BÄSTIS att Sandra var dyng, funny! :D


TRÄNINGSDAG!

Först sjukgymnastik på morgonen, gick bra! Kom dock inte undan övningar som jag hade önskat. Återbesök på måndag för att se om musklerna inte är inflamerade längre. Hoppas!

ROCK ON!
Kvällens träning var dock det bästa på hela den här veckan. Cyklade i intervaller till gymmet. Körde ett hårt intensiv pass i en timme, hoppade från stretchingen och gick in på gymmet och fortsatte med lite mag och ben träning. Jag skulle orkat en timme, var helt galen. Sen cyklade jag hem igen, den här gången fullt tempo hela vägen (en resa på kanske 2 minuter, HAHA).
Nu avslutas kvällen med House och min nya favorit, Mini keso med äpple och kanel, MUMS!


En ny, kalorisnål, favorit!
(kanel ökar förbränningen också, kan det bli bättre?)

I frysdisken har, John nått för dig...

... för på Ica Luthagens livs, tar vi hand om dig så att du trivs.. Tralalala
Ja, kära ICA LUTHAGENS LIVS! John har något för mig, han ÄR något för mig :)

Vädret idag har varit helt tokigt. Det spöregnade när jag cyklade till skolan (krockade till och med på raksträckan, pinsamt). Sen var det sol ett tag. Sen när jag cyklade hem började det regna igen, gick ut med Leo och då vart det sol. När vi kommit halvvägs på promenaden öppnar himlen sig igen. Kommer hem och solen står högt på himlen. Så har det hållt på hela dagen! Vågar inte röra mig utanför huset igen!

Imorgon är det besök hos sjukgymnasten nere i Svartbäcken, bye bye Intensiv för ett tag då...
Jag är deprimerad.
Nu blir det löpning och nästa tisdag ska jag öka distansen till 5.5 km. Bra tajming!

Återkommer imorgon med terrorist sjukgymnastik övningar.
So long suckers.


Ensamhetens hav

Ensamhetens hav är bra.

Igår hade vi hur trevligt som helst! Blomman och Marcus planerade bröllop och sen skulle dom fixa ihop mig med någon som jag tror hette Ludde. Så han gick vi ut och träffade vid Metro kiosken. DÅ KOM ETT SÅNT DÄR TÅG! Sånt där turist tåg som åker runt i Visby runt muren. OCH SÅ FICK HAN MOTORSTOPP NÄR HAN SKULLE ÅKA IVÄG! Gud vad jag skrattade. Vilken stjärna. Jag var mycket sliten eftersom jag sover så dåligt nuförtiden så jag somnade direkt efter kvällspromenaden med Leo (alltså vid 1-tiden, rekord för mig).

Idag är det plugg som står på agendan. Engelska, Svenska, Natur och finslip på idrotten. Jag återkommer när jag återuppstått från dom döda. :)


But I know, that I am the luckiest

Jag lyssnar på lite Ben Folds just nu, hans låt the luckiest är så bra! Texten är så gullig så man kan inte annat än att sjunga med. :)

Eftersom alla mina vänner drabbades av plötsligt "solsting" i torsdags så var gårdagen lugn. Jag låg hemma och kollade på tv hela kvällen och somnade i soffan vid 11, därmed vaknade jag tidigt idag med. Klockan 8. Men det kan vara bra! Jag hinner med massvis av saker då. Var färdig med jobb, mathandling, övningskörning och tvätt av Prestons skål innan klockan 15. Nu har jag flera timmar ledigt innan Blomman och Marcus kommer. Vila middag på balkongen har jag tänkt. Great!

Ikväll kommer då som sagt Blomman och Marcus (även Marcus familj) hit på middag. Sen får vi se vad som händer. Alla är ju lite solstingiga så det kanske slutar med att vi kollar på en film som jag lånade av faster igår. Den som lever får se!

Tar lite kort under kvällen :)
Puss unt kram!


Suicide Medicine

Rise and shine!
Lite fel uttryck kanske med tanke på att jag gick upp 8 imorse. Skönt att starta dagen tidigt tycker jag!
Kvällen igår blev ju som Valborg brukar bli. Som vanligt så spårade det som vanligt. Jag och Blomman gick hem till mig klockan 1, hennes mamma hämtade henne här. Jag var så less just då så jag ville bara lägga mig ner, och det gjorde jag!

Dagen då! Vi möttes på stan klockan 10. Kollade på forsränningen (såg kanske 5 båtar, inte mycket med alltid något), sen gick vi och köpte sallad på Ahlbergs i Svava (No more Cupido) och slog oss ner i slottsparken, en park som ligger nedanför slottet precis. Det var varmt och jag brände mig på bröstet, det får man räkna med... Vi gick runt och träffade människor och åt jordgubbar också. Precis som det brukar vara!  Vid klockan 4 åkte vi ut till Rasbo och grillade lite halloumi och åt klyftpotatis (de andra åt gris och ko, inget för mig). Senare åkte vi in till stan igen, men var där kanske en timme sen vart det hemfärd. Sandra var ju som vanligt tvungen att hälsa på Urkel......

Idag är det slappdag! Jag har städat HELA mitt rum, till och med rensat i garderoben och gjort det fint! Vilket ryck jag fick. Nu ska jag äta lunch snarast, är svin hungrig, och sen ska jag ta en promenad upp till kusin som fyller 21 år idag. Mer än så ska jag inte göra. Jag ska träna, Manges intensiv, ikväll halv 6. Sen är det viiiiiila! All night long.

Vi hörs :)

RSS 2.0