Lite nyttigt med rea, KANSKE!

Jag och Michaela gjorde en avstickare från byggandet av vår "laudebil" (uttalas ungefär, lådbil) och smet in på Eurosko som hade rea. Vi insåg att staben inte hade tyckt det var okej att komma tillbaka med sko kassar, så vi fick lägga undan ett varsitt par skor till imorgon. Och vad händer imorgon? JO! Finsittning med stilig blommig klänning och nya, urcoola pumps! Bildorgie på söndag (alternativt måndag), promise!

Allt från pyramider till gasque!

Lite bilder som är tagna dom här dagarna!



Vi dricker lite BOT och kör charader!


Vi får i uppdrag av staben att bygga en pyramid och fotografera. När det här kortet togs så blev vår flagga stulen så vi fick hitta på ett jyckel (sång och dans) för den klassen som tog den.... Pinsamt!



Vi fick en kattleksak som vi fick i uppgift att byta bort mot något annat. Vi fick tag på en hockeyklass (gymnasiet) som sjöng och dansade för Korven (FHV:s maskot som ligger i tjejen med röd skjortas famn).



Vi har även varit på gasque. En middag där man dricker en jäkla massa cider/öl och sjunger Lambo. Klockan 20 gick jag och Isabelle (röd skjorta) vidare och då var klasskompis Robert bra ranglig på bena! Kul på inskrivningen imorgon klockan 9. =)


På plats i Halmstad city

Nu är jag på plats i Halmstad och har stressat ner på stan för att köpa mobilt internet idag! Nollningen är ju skapligt hektisk måste jag erkänna, får dock tänka på att det är under en veckas tid så jag överlever nog på något vis. =)

Klassen är supertrevlig och kommer bra överrens med varandra. Vi skämtar mycket om livet som fattig student. Jag och Jesper (en kille som ska läsa Internationella relationer) träffades inne på Maxi idag. Det första han kläcker ur sig är "Morötter är billigt..... Och mättande". Så skrattade vi. Bra humor?

Jag har tagit ett par bilder, men har inte riktigt tid att visa dom nu. De kommer så småningom. Jag kan dock erbjuda en av våra nollelåtar!

Vi är FHV:are
Hälsa Hälsa!
Att festa det är dumt och fel
Så vi festar inte alls
Studentfester och bot
Är bara hälsohot
Ja vi är FHV:are
Och festar inte alls!

MEN detta var ju inte sant
Inte inte!
Det är klart vi festa kan
Festa festa hej!
För studentfester och bot
Är väl inga hälsohot
Så vi festar jämt minsann
Festa festa hej!

Kanske ska tillägga att bot är den alkohol som är tillåten under nollningen, cider och öl!

Jag återkommer med mer info!


Midnattsloppet 2010 - The time of my life

Igår gjorde jag det roligaste så här långt i mitt liv! Jag sprang midnattsloppet  med Maja!
Kameran var med och får lov att beskriva hur det var! SÅ JÄKLA KUL!



Middag på en indisk restaurang där Maja var tvungen att visa upp sin (biceps) tröja.



Familjen Pavek har en liten utbytesstudent hos sig just nu, Nils. Nisse är från Tyskland så vi fick öva på engelskan hela dagen! Han fick vara vår vapendragare och även agera fotograf! Han skötte sig exemplariskt!



Vi var toktaggade när vi stog och kollade på karnevalen innan. Snygg färg på tröjan, right?



Håruppsättning och pill med iPod minuterna innan start!



Och så bar det av!



Två starka och lyckliga tjejer efter målgång! Min tid blev 1.03.22 vilket jag är rysligt nöjd med, med tanke på förutsättningarna. 24 grader och hög luftfuktighet (vilken resulterade i två dödsfall (!) och en jäkla massa avtuppade människor längs med banan). Jag personligen tyckte tiden gick alldeles för snabbt och mina sista ord innan vi lämnade Södermalm var "I want to run again!". 


Här sitter vi och dricker likör!

Hela familjen är på Gotland och har det bra!



Jag och Alfons på en blåsig strand på Fårö


RSS 2.0