Planeringsdag för både lärare och mig!

Jag kan säga att det är tur att jag går så lite i skolan i höst! För nu pågår det mycket i fröken Forslunds liv. Två gånger i veckan har jag teorilektioner som pågår i två timmar. Två gånger i veckan har jag körlektioner som pågår 80 minuter. En gång i veckan jobbar jag som barnvakt på friskis och svettis. Det är mycket nu, och skolan hjälper till lite på traven med det, än så länge, lugna schemat! Om en månad hoppas jag att körlektioner och teorin är borta och körkortet är färdigt! Då blir det mer tid för träning och skola.

Ikväll är det min första teorilektion. Det känns som den förstör hela dagen när den börjar 17.45. En timme senare hade passat bättre faktist, men nu är det bara göra som dom säger! Det går säkert bra i slutändan. =)

Jag har planerat in veckans träning under min "planeringsdag" också! Imorgon blir det gym. Torsdag blir det också gym. Varje morgon ska jag ta en morgonpromenad med Leo också, även skoldagarna! Det blir tidiga mornar för mig nu, men det är det värt. =) Imorgon kommer mitt Creatine!



Kan inte höstvädret komma nu?


Funkis & träningsprat!

Har arbetat mitt första pass som funkis på friskis nu! Hade jätteroligt och lekte med massa barn! Det var ett träningspass bara att underhålla barnen, men så kul det var! Jag jobbade med två jätte trevliga tjejer och tydligen så är det en kille som vi ska jobba med också, som var i Göteborg idag. Just nu sitter jag och söker vikarie för nästa helg då vi åker till Gotland. Hoppas jag hittar någon snäll rackare!

Jag saknar träningen så enormt mycket just nu och på tisdag ska jag ta en tur till gymmet för att träna överkroppen (får bli lite halv-spinning till uppvärmning så jag inte belastar benet). Igår skickade jag en beställning på  Creatine som ska hjälpa musklerna så jag slipper få samma sak igen, och självklart för att få en effektivare träning! Det ska bli kul att komma igång igen!

Jag ska sätta ett mål till nästa år! Jag har svårt att välja vad det blir, men antingen så blir det midnattsloppet (en mil) eller tjejmilen (också en mil). Jag måste ha ett mål som jag SKA genomföra. Ska nog hitta någon träningsbloggare som man kan fråga om råd. Låter det orimligt?


Min ena jobb-tröja!
Fick en piké (bild), en långärmad tunn tröja och ett par röda pösiga byxor.
Förmodligen ska vi få en tjockare zip-jacka också =)


Tap on my window, knock on my door

Schleten dag! Gick upp och tog en timmes promenad med odjuret (första ordentligs promenaden på 3 (!) veckor!). Hem och kastade i mig mat för att sen övningsköra i olika stadsdelar av Uppsala. Det gick oförskämt bra och körkotet börjar nog närma sig sakta men säkert! Sen åkte jag till Kvarnen och köpte mat till mig och Blomman. Hem, lagade mat och åt. Jag och Blomman tog en tripp till gränby där jag köpte en jacka och en "stekpanna" som man kan steka hjärtformade ägg i. Frukostarna kommer lyftas till ny nivå nu! Kvällen avslutades med "The notebook"!

Imorgon är det jobb på friskis och svettis. Arbetskläder ska hämtas och jag vet inte riktigt vad mina uppgifter är, jag ska leka med barnen! Jippie =)

Nu ska jag krypa ner hos odjuret och pussa han lite!



Vackra varelse!


Mosters lilla kille

Om en vecka sitter jag och gosar med min favoritkille Alfons! Hela familjen med bihang åker till Gotland över helgen. Jag älskar Gotland på hösten, det är inga turister och det är så mysigt när det är kallt i luften och man tar promenader på stranden med halsdukar och jackor. Det är även Alfons första besök på ön, förmodligen inte det sista heller. =)



En nyfödd Alfons i mosters famn på sjukhuset! Lill-hjärtat!

Det kliar i fingrarna....

Ikväll är jag sugen på att springa...



Dumma träningsförbud....


Hello kitty plåster kan förstöra mycket!

Jag tänkte alldeles nyss lägga in en bild på min häl som är täckt med ett Hello Kitty plåster. När jag ska lägga in kortet på datorn så får jag för mig att ställa ifrån mig lilldatorn. Mobilen är då inkopplad i datorn, så den flyger ner i golvet! Hur lyckat är detta?! Den går iallafall inte att starta och kvällen kommer avslutas med ett besök på  El Giganten.

Allt detta för att visa ett Hello kitty plåster?

Ord kan inte beskriva

And the hardest part
Was letting go not taking part
Was the hardest part

And the strangest thing
was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

I could feel it go down
Bittersweet I could taste in my mouth
Silver lining the clouds
Oh and I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting go not taking part
You really broke my heart


And I tried to sing
But I couldn't think of anything
That was the hardest part

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
Your silver lining the clouds
Oh and I
Oh and I
I wonder what it's all about


I wonder what it's all about

Everything I know is wrong
Everything I do just comes undone
And everything is torn apart

Oh and it's the hardest part
That's the hardest part
Yeah that's the hardest part
That's the hardest part


Framåt kvällen lyser själen upp


Jag är en handy-woman som bytt överdrag på min tidigare röda fotpall!

VIVA LA VIDA

Jag är Coldplay frälst, som min kompanjon Matilda sa.
Det här är det mäktigaste jag sett i hela mitt liv!


Det var mycket prat om dessa bollar =)


Mina kumpaner! Älskar Blommans min =)


Chris "Fan-jävla-tastisk" Martin


Yellow, återigen omtalade bollar! HAHA



Viva la vida betyder "Lev livet" på spanska.
Vi levde livet denna kväll, och frågan är om jag någonsin kommer känna mig så levande igen. =)

It was called YELLOW!

NU ÅKER JAG OCH VÄNNER TILL STOCKHOLM FÖR ATT SE COLDPLAY!


Everyone gets a star!

Jag sitter och pratar med min gamla kumpan Emma. Hon nämnde precis några av alla herrar vi umgicks med när vi hängde på Gräsö! I midsomras hade tydligen en av alla (Johan hette han visst) kommit och hälsat, han kom tydligen ihåg alla oss (mig, Mickis och Emma). Jag och Emma kom tyvärr inte ihåg han..... Ändå brukar vi ha ganska bra minne, båda två! Intressant det här. Vi träffade säkert snubben för 5 år sen, under våran "slamp-period". Tur att vi har mognat. =)

I förrgår hängde jag med Jenny. Vi cyklade runt lite, först upp till gränby och köpte morötter och sen tog vi en sväng förbi våran nya skola, när turen var slut hamnade vi nere vid ån. Då uppskattade jag verkligen att vara hemma! Vi satt längs med ån i solnedgången, med  domkyrkan framför oss och så ser vi en typ salsakurs eller någonting som står och dansar på en brygga, huuuuuuuuuuuur häftigt som helst! Då njöt jag!

Igår var jag och mina fyra närmsta vänner och badade i fjällnora. Vi satt och pratade en massa skit mestadels. Riktigt trevligt. Jag och Blomman åkte med den kända folkrace chauffören Caroline "Carro" Olsson. Vi lyssnade på 90-tals dunk, riktig sommarkänsla alltså!

Nu ska jag gå ett varv med mina två nya vänner...


I onsdagskväll nere vid bryggan. Kamerabild, därav ser man så grymt bra!

"Kom så ska du få se min klockradio"

Jag har SKRATTAT åt den kommentaren ikväll! Jag, Blomman och mamma kollade på "I  taket lyser stjärnorna" och en killes raggningsreplik lyder så. Oj vad jag skrattade! =)

Nu blev jag alldeles paff! Det var 24 vision på ettan, ett bevis på att jag aldrig är vaken efter midnatt. Jag ska bättra mig, om en månad blir jag ju faktist vuxen!

Sova kanske?


"Bakad med kärlek"

This is the way you left me, I'm not pretending

Mikas låt Happy ending är så jäklarns bra! Texten är gudomlig måste jag nog säga. Vad bara tvungen att dela med mig av den låten! Lyssna och njut!

Idag har jag städat med bästa vän, min omaka partner, som även kallas för Carro. Vi hade svin roligt, trots allt damm och allt katthår. Carro lurade i mig fisk, så jääääääääääääääääääävla äckligt! Jag känner typ fortfarande smaken... Ibland är det bra synd om mig. Jag fick iallafall en uppdatering om att jag inte tycker om fisk, fy och fi! Imorgon tar vi nya tag och städar övriga lägenheten. Go team Carro!

Grattis Paulanta på födelsedagen!


Team Carro i sexig pose. De rosa handskarna gjorde hela dagen!

You know, grey is my favourite colour

IMORGON SKA JAG UMGÅS MED MIN BÄSTA VÄN SOM JAG LÄNGTAT EFTER HELA SOMMAREN!
Så det så =)



Duktig Usain Bolt förresten, ett guldigt lopp!

Caspers namnkalas!

Var på namnkalas igår hos mitt kusinbarn Casper som snart blir 7 månader gammal. Jag kommer ihåg när han var nykläckt! Det var många barn där igår, alla var runt ett år. Alla var jätte stora eftersom vi jämförde med lilla Alfons. Att det är sån stor skillnad på ett par månader bara. Iallafall så bor Casper och hans föräldrar mitt på Söder. Ringvägen, centralt och bra. Det var riktigt mysigt, stadskänsla men gick man runt knuten så låg gräset där. Skulle passat mig faktist.

Idag är det innebandy för hela slanten. Jag och bror startar med att kika på John (låret) och CO som spelar mot Årsta här inne i stan. Sen beger vi oss ut mot Alunda för att titta på Stina som ska spela med sitt lag. Jag har saknat innebandyn och hatar silly season, då det inte är några matcher. Nu börjar iallafall träningsmatcherna komma igång! YEEEY!
Ikväll kommer Blomman och vi ska kolla på "I taket lyser stjärnorna" och gråta. Sorglig film det där.




Min coola outfit igår, observera hårfärgen!

Ursäkta mig!

Jag har dragit på mig en sträckning eller något liknande i låret, pågrund av överträning under sommaren. Helt värdelöst och jag är jätteledsen över detta, Ber om ursäkt till Blomman som jag tänkt ringa i et par dagar. Till henne säger jag att jag ringer imorgon efter dopet. Det här var verkligen vad jag inte behövde.....
Imorgon är det namnkalas för mitt kusinbarn Casper. Efter det ska jag uppdatera på riktigt.
Nu ska jag bara sjunka ner i sängen och vila.. Så jävla tråkigt.....

First you marry, then you statoila!

HAHAHA! Våran mening som upprepades ett flertal gånger hemma hos Jenny i tisdags! Vi hade jätte trevligt och pratade om allt möjligt. Jag fick en uppdatering om vad som hänt medan jag varit borta, VÄLBEHÖVLIGT! Vi åt farligt god mat (allt var vegetariskt, för min skull!), det blev pasta och champinjonsås! Smarrigt värre. De andra damerna avslutade middagen med en varsin mcflurry som vi knatade till donken och köpte.

Det har hänt mycket dom sista dagarna. Jag har haft körlekion som gick helt okej. Teorilektioner är bokade fram till min födelsedag och när schemat för skola kommer ska jag boka in körlektioner för 10 veckor framåt, sen ska jag alltså vara färdig om min lärare varit duktig! Yeeey! Ett steg närmare körkort!

Idag är det besök på Hair team, och Emma. Jag ska fixa till kaluffsen lite inför skolstart. Jag är trött på det ljusa nu, go figure! Ska åka till apoteket och köpa smärtlindring för min lilla streckning som jag åkte på när jag var ute och sprang på Öland. Två veckor och det har inte gett sig?! Äntligen är jag hemma och vill spendera all tid på gymmet, så kommer detta. Bajs säger jag bara! Ska även lämna in ansökning till en tjänst på vagabond, jag älskar skor och vad är bättre än att jobba i en skoaffär då? Jag ska söka och se om dom är intresserade hur som helst.10 timmar i veckan är faktist utmärkta timmar när man pluggar vid sidan om!



Mina fina vänner Jenny, Elin och Blomman uppradade i soffan med gitarren i högsta hugg. Vi hade det så mysigt!



First you marry, then you statoila!



Julia är en effektiv liten dam!

Oj vad jag hann med mycket igår!
Jag tvättade, tränade (älskade gym), var ute och gick och skickade in jobbansökningar till massvis av ställen. Det kanske inte låter mycket för världen, men alla saker tog ju sin tid. Jag kände mig effektiv!

Ikväll är det tjejkväll hos Jenny. Det ska bli skönt att träffa tjejerna igen, jag har saknat dom! Ska möta Blomjäveln på stan innan och gå ett varv med henne, kanske till och med köpa en tröja? Jag vill belöna mig själv lite! Ska även ta en tur ner förbi körskolan och skriva in mig. Det lutar åt Andersson, trots att dom har störst bilar så känns det ändå bra, med tanke på att syster lyckades ta körkort med deras hjälp, HAHA!


Ett par dagar har spenderats i Hovmantorp. Här är lill-Alfie med den passande t-shirten "I look just like daddy).




Granntanten blev mördad (:o) när vi var där. Ett hus emellan, det var lite svårt att sova på natten där. Här är ett kort på avspärrningarna, Gunvald och hans polare var där och styrde upp det. Synd om tantalotta som skulle dö bara.

Mitt första stopp när jag kom hem. Friskis och Svettis väderkvarn! Världens bästa ställe, och min framtida arbetsplats!


"Uppsala! Välkommen hit, välkommen hem"

Det har aldrig varit så härligt att mötas av den skylten!
Nu ska allt bli som vanligt igen.
Längre uppdatering imorgon, jag är sliten!


(Imorgon blir det ett medel pass klockan 12, som jag längtat!)


I love you til' the end

Idag har jag en sån där dag när jag bara vill lyssna på musik och dega! Jag har bakat morotskaka till bykrogen och ska även bjuda familjen här i huset på ett par bitar också. Jag var ute och sprang, men mina ben orkade inte mer än ett par kilometer så jag gick resten, kompenserade med lite extra styrka när jag kom hem. Jag kokade ihop lite nudlar samtidigt som jag lyssnade på the pogues. Nu ska jag packa min väska. Imorgon ska jag umgås med moster för sista gången på ett tag så jag vill helst inte packa då.

De senaste dagarna har varit smockfulla. Igår blev det en riktigt långpanna från 11 till 00. 13 timmars arbete, som gick oförskämt bra! Jag var glad och pigg hela dagen Skönt! När jag dammsugit färdigt inne i restaurangen så hörde jag att någon satt och spelade gitarr. Det var lite skumt, eftersom inga människor var kvar. Jag gick ut och kikade. Där satt den här killen och spelade just den låten. Hur mysigt som helst. Klockan kanske var 23 eller något och det var helt knäppt tyst, man hörde bara han! Jag satt mig ner och lyssnade på ett par låtar innan jag gick in och avslutade. Perfekt slut på kvällen! Vi sa även hejdå till våran kära Andy som åker hem till Stockholm idag.

Min kära mor påpekade mitt inlägg igår att jag gav illa vinklar med det jag skrev om att jag skulle lämna öland for a while. Ska förklara mig lite lätt. Jag tycker om att vara här, det gör jag. Men efter 7 veckor av slit och en enorm ensamhet (inga vänner att riktigt umgås med) så längtar jag efter umgänge. Umgås med släkten i all ära, men ibland är det skönt att bara slå sig ner i en soffa med ett gäng tjejer och prata om absolut ingenting. Det tror jag alla förstår fakis. =) Jag kommer komma tillbaks hit, det kanske bara dröjer en månad. Men tills dess vill jag njuta av att vara hemma. Det var lite så jag menade. =)

Nu ropar min väska på mig. Tack och adjö!

Nu börjar vi diskutera trötthet!

JAG ÄR SLITEN!
Mitt huvud känns som det väger fyra ton och sitter fast på en pinne. Har ont i lårmuskeln i högerbenet sen ett par dagar tillbaks och jag LÄNGTAR HEM! Jag har Blomman, Carro, Mamma och Leo abstinens. Tre dagar kvar. Idag blir det 14 timmars och jag vet icke hur kroppen ska klara av detta. Har värmt upp med ett starkt piller så huvudet hänger med lite iaf. Sista lunchen är det också idag, skönt att nu få jobba med andra människor, och inte själv. Tack och lov.

På onsdag förmiddag sätter sig jag och min moster A i bilen och kör mot Hovmantorp. No more Öland for a while. Thank you!

Blå, blå vindar och hav.

Nu börjar den sista hårdkörningen. Det är dags för de fyra sista dagarna innan jag åker hem (eller snarare vidare till Hovmantorp)! Idag är det långpanna, förmodligen en 13-timmars istället för 12. Imorgon blir det troligtvis en likadan dag. Sen blir det två kvällspass innan jag beger mig. Det är sista rycket och idag började jag samla ihop mina saker för avfärd. Jag vet inte hur mycket tid jag får på mig att packa nu dom sista dagarna så det är bäst att passa på. Jag har planerat att jag ska slänga ihop en morotskaka och bjuda mina kära kollegor på. Som tack för den här tiden.

Nu ska jag platta håret och dra på lite mascara. Det gäller på att jobba som servitris!

RSS 2.0