In the arms of the angel

Nu har jag jullov. Har i och för sig inte gått i skolan på sex veckor, men nu är jag ledig från allt, förutom mina jobb på hemtjänsten och Svartbäcken. Men det ska bli skönt att jobba hela nyårshelgen, då slipper man allt som händer.

Nu är väskan packad. Vi ska fira jul i Växjö i år, helt galet vad vi ruckar på traditioner! Men, som alltid så ska jag och "big brother Kitty" göra knäck imorgon. Annars hade världen gått under. Vi kan inte bryta mot alla traddisar samtidigt! Jag hoppas även att min kära, andra, familj på Öland orkar med ett besök av mig. Jag vill verkligen åka dit nu och träffa alla. Emma och övriga har tjatat på mig att jag ska med ut på juldagen, så jag kanske åker över dit då, om jag får tillstånd vill säga!

Eftersom jag uppdaterar så sällan så kanske jag ska nämna att jag och Sandra har planerat en resa. Det är bestämt att vi åker, men vi vet inte vilka mer som ska med. Det ser ut som den blir av i början på juni (efter studenten) och det lutar mot Zakhyntos i Grekland. Jag är lite sugen på Egypten också, men det kanske blir senare. Skönt att åka iväg en sväng och fira att skolan är slut!

Just för tillfället sitter jag vid den stora datan och lyssnar på Jason Mraz på full volym.  "It takes a thought to make a word". Jag vill se han igen. Och igen. Och igen. Youtube får duga! HAHA!

Vi hörs efter jul!
God jul!

 


Kom ihåg mig då

När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan, kom ihåg mig då.


What about today?

I veckan har jag haft extremt tjockt med praktik och inte haft tid med någonting annat, förutom ett urkasst intensivpass som jag svor över en hel kväll. Det var så tråkigt och jag kände att jag hellre kunnat ta bilen ut till Ultuna och avverka ett par timmar på gymmet. Men! Det är lätt att vara efterklok.. Idag tar jag en springtur runt häcken, det kan liksom inte gå fel.

Joseph fyllde år i fredags så jag cyklade dit i ett snöväder och var dyngsur när jag kom fram. Fick en värmande fördrink och broccoli paj. Sen var det dags för Idol. Det var någonting som var fel vid Eriks vinnarögonblick, JO! Vad gjorde flickvännen på scenen?! Var det inte hans moment? Nja.. Skeptisk till detta. Iallafall så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt! Sen cyklade jag hem i regnet (slut på snö...) och somnade som en stortch!

Lördagen startade med innebandy. Storebror mötte FBC. Ganska blek match men det blev seger ändå. Därefter åkte vi ut till vägverket för pappa skulle kika vart han skulle jobba på måndagen. Stina och Tobias ville sitta i lastbilen och vi var säkert där i 20 minuter. Att en lastbil kan roa så mycket. Haha!
På kvällen var det firmafest på Friskis. Vi sänkte medelåldern och när vi fick veta att Hunkie hade flickvän sen 10 år tillbaka var det inte roligt längre. Då åkte vi vidare. Jag åkte på party ute i Örby hos Sandra. Vi badade tunna och drack lakritsshots. Jag var fortfarande trött efter veckans praktik så jag tog med mig blomman och åkte hem i skaplig tid. Återigen somnade jag som en stortch.

Idag står det inte mycket på schemat. Skulle åkt upp till Calle och Tess och umgås med dom, men jag får inget svar! Ifall jag inte får något svar ska dagen spenderas i soffan med datorn i knät. Ska läsa på lite om högskolorna. Nu vill jag åka härifrån ett par år för att komma tillbaks senare. Mosta A's (och min egen) dröm är att jag ska flytta till Varvsholmen i Kalmar ett par år. Det har jag inte alls något problem med. Finns det någon rik man som kan erbjuda sig?!


Favoritplatsen i Uppsala en kall eftermiddag på väg hem från praktiken.



Stina i hytten och Tobias tar kort, mamma och jag satt inne i bilen och dunkade Walking in Memphis med Idol-Calle. GRYMT!


Mina fina vänner!

Idag var det sista gången den här terminen som jag var barnvakt på Friskis. För ett halvår sen så klev jag in där, kände ingen och tyckte det var obehagligt. Idag skrattade vi och dansade runt som vi kännt varandra hela livet. Mina fina vänner! Jag har blivit "gammal" med er. Barnen kallar mig fröken. Olivia lektanten och Filip för "stor-vuxen-Filip". Elin har alltid varit Elin, världens bästa Elin. Vi har haft så grymt kul och jag ser fram emot nästa termin. På lördag är det avslutning med Hunkie! =)




Auw, vi är bäst!


Wheels

En uppdatering om sista veckorna!

Fredagen den 13 november tog jag körkort som alla vet. Riktig lycka, frihet!

Praktiken har börjat och jag blev påtvingad svinisvaccin mot min vilja för att den praktikansvarige på skolan inte har någon koll alls. Inte lika kul.

Var långledig från praktiken för att åka ner till Väjö när Alfons döptes. Riktigt trevligt. Jag ska bli världens bästa fadder. (Y)

Jag har mer eller mindre bestämt mig för att läsa till folkhälsovetare på högskolan i Halmstad (!). Känns rätt just nu, men det är tre månader kvar tills det är dags att söka. Ska ta en helg i Halmstad i januari för att se vad det är för stad.

Studentkryssning den 6 mars. Studentmössa bokad. Allt närmar sig.

Det ser ut att bli en resa till Grekland i sommar. Santorini, JA TACK!

Allt går bra just nu. Snart är det jul som ska firas i Hovet för första gången. Det lutar åt att det blir juldagsfirande på Harrys på Öland. Juppie!


RSS 2.0