Nyårsafton!

Dags för nyårsafton!
Ärligt talat vaknade jag med en klump i magen imorse.. Jag ville inte gå upp ur sängen för jag orkar inte bry mig om den här dagen. Men uppe är jag iallafall och har varit och tränat och ätit lunch. Nu sitter jag och väntar på att Blomman ska anlända. Vi ska dra upp till gränby och köpa lite mat till kvällen, frågan är vad det blir för mat! Klart är dock att vi ska äta Blondinbellas "jappmouse", hoppas den är god! Hur ska jag hinna med allt idag? Å hur kan allt vara så stressigt? Köpa mat, byta om, fixa hår, ta mig upp till Salabacke. Mycket mycket, men Blomman kommer snart å då blir det fart! :)
Nu är det dags för uppladdning.
En bra låt att lyssna på,

http://www.youtube.com/watch?v=KR-iDcFWKX8

Vilken söt kille :D

Vero moda har fått ett + i kanten!

Idag var jag på gränby och bytte mina leggins som jag köpte igår till en mindre storlek. Fanns dock inga kvar så jag gick in på Vero moda i jakt på ett par liknande! Och tro det eller ej, där hängde dom!! Jag vart såld och det var ingen som helst tvekan när jag köpte dom. Gick sen ner till Åhléns och köpte lite handkräm, ansiktskräm, en ny sminkväska och en ny nagelfil som jag tyckte jag förtjänade! Sen så gick jag (observera gick) till mammas jobb vilket är en promenad på ungefär 4 km. Jobbade i ett par timmar innan jag GICK hem med Leo, vilket är 6 km. 1 mil alltså. Och imorgon blir det gymmet på de, därför förtjänar jag att äta middag på McDonalds (mamma och jag orkar aldrig laga mat när pappa jobbar natt).

Nu är morgondagen planerad iallafall! Vi har fått lånat min brors lägenhet så vi ska vara 5 tjejer där och äta god mat, köra singstar och eventuellt något annat spel! Jag har kommit på att nyårsafton är överskattat, det är bara en vanlig dag, i det här fallet en onsdag. Nej jag förstår inte vitsen, fira att det blir ett nytt år, det blir oftast ett sånt vilt festande att någon gör sig illa (tänker då på Sebbes lilla fall i Rediviva backen förra året, då han låg avsvimmad ett par minuter efteråt). Men! Alla andra ska fira så jag är inte sen på att hänga på.
Nu ska vi springa bort till Donken i hemlighet! Hörs senare :)

Spandex och nyår på samma gång!

Hallå blåbärs!
Inatt klockan 4 fick jag ett sms om att det var innebandy (storvreta cup) 9.30 som var viktig att gå på. Tobias, jag och hans vän Roos blev det. Så 9.30 imorse var vi på alerten för att se MIK västerås möta Finland, vilket lag är ju oviktigt faktist för det går ändå inte att uttala. Efter det blev det Hagunda mot Finland igen, dock ett annat lag den här gången. Finland vann båda matcherna och vi åkte i ren depression och köpte skridskor till Tobias. Sen tog vi en snabbis till gränby innan vi drog hem, käkade mat, och gick ner på stan för att hitta nyårskläder! Alltid lika effektivt att ha en människa av det manliga könet med sig, då får man ju veta vad som är snyggt!
Nu är jag hemma hur som helst och tvättar och väntar på mat. Ikväll blir det träning med Josephine, vilket fick mig att tänka på att gymkortet tar slut på nyårsdagen! Börjar bli dags att fylla på det med ett år till. Det får bli imorgon, idag ska jag bara tänka på att träna bort godiset jag ätit under Växjö vistelsen.

I högtalarna går The blowers daughter på hög volym! Perfekt avslutning på en lång dag fylld med shopping! Köpte två linnen på HM, en tunika på Vila och glansiga leggins på Lindex (där jag även köpte en klädvårdsborste eftersom Leo hårat ner alla mina kläder...)
Nu ska jag gå ner i tvättstugan!

Smakprov!
Smakprov på nyårsklädseln!

Borta bra men hemma bäst!

Nu har jag efter 6 timmars bilfärd kommit hem! Portalgatan har aldrig varit så vackert som det är idag med lagom snötäckt mark och vacker julbelysning inne på gården :)
Jag har äntligen hittat namnet på en låt som jag letat efter så länge, ända sen i torsdags då den var med i Himlen kan vänta, minns även att jag letat efter den förut! Det är Damien Rice's låt  The Blowers Daughter. Det är en sån där låt som jag kan tänka mig har varit med i Grey's, dom låtarna brukar jag falla pladask för! Kan dock vara det att jag är en fantast av Damien Rice, vad vet jag! 

I bilen påvägen hem satt jag och Tobias i baksätet och sjöng hela vägen till Mjölby där det var mat, sen somnade vi som två små barn! Vi sov i kanske en halvtimme och började direkt sjunga när vi vaknade :P Tur att vi har tåliga föräldrar säger jag bara, sista biten var det riktigt illa när dom körde My heart will go on på radion!

Nu ska jag gå ner och protestera mot Upplands bo service som har valt att ta bort mitt cykelförråd och gjort det till något slags barnvagnsförråd! VAD ÄR DET FÖR FASONER?!  I min protest ingår det alltså att parkera min cykel i "barnvagnsförrådet", och NEJ jag är ingen dålig människa för det, för det står inte några barnvagnar där ändå! Punkt slut på min aggressioner.

Nej kanske lite popcorn och en kopp grönt te? Låter smask!


Skog?
Det finns kanske lite för mycket skog i småland?

Växjö is da shit!

Just nu sitter jag här vid min systers köksbord med min brors bärbara data!
Pappa sitter mitt emot mig och löser sudoku som han fick av Hille i julklapp :) Det är helt tyst i hela huset, det enda som hörs är tvn där övriga familjen kollar på Mission impossible 2. Jag är alldeles för ointresserad för att titta på film ikväll faktist, är slut och börjar känna mig lite tung i kroppen. Kanske är förberedelsen på en liten febertopp?

Iallafall så har vi umgåtts idag! Vi åkte in till Växjö stad för att gå en sväng med Leo men jag och Tobias svek för att gå på stan istället. Vi snurrade runt som två tokar och letade efter vettiga affärer, självklart gick vi på fel sida av stan och märkte det alldeles för sent för att hinna shoppa någonting! Sen träffade vi HELA släkten! Mormor & morfar från Gotland, moster (och min övriga "plastfamlj") kom från Öland också! Pauls föräldra kom också och allt som allt så var vi 15 personer som skulle umgås och äta middag på tärnvägen! Det gick ju bra, "barnen" fick sitta i köket och dom andra i vardagsrummet.

Igår hade vi julklapps utdelning. Hille missade ju julen i Uppsala så vi fick ha en till jul härnere! Gissa vad jag fick!!!! BILJETTER TILL INNEBANDY FINALEN :D Så den ska vi gå på i april!! Fick även Sex and the city filmen som jag tycker är hur bra som helst!

Nu ska jag nog hänga lite med familjen innan jag klampar upp på övervåningen för att somna till något skönt tv program!
Har bara en tanke först! Tänk att jag skule gå i skolan härnere egentligen, kom in på frisör på John Bauer första året jag sökte, men fick inget ekonomiskt stöd från Uppsala kommun så jag va tvungen att tacka nej. Tobias berättade att Växjö hade 39 sekunder/dag sol i snitt under december månad förra året. Jag är en sån människa som lider av mörker depression när jag inte får solljus så det kanske var tur att jag stannade kvar hemma hos mamma och pappa. Hade dock varit kul att prova på något nytt och gå en linje jag var intresserad av i en annan stad.. men men.. To late! :)
Nu ska ja äta lite mer popcorn med aromat på! Hejhej

HEJDÅ!

NU ÅKER JAG TILL VÄXJÖ, HEMMA SÖNDAG :)
HA DET SÅ BRAIGT!

Juldaaaaaaaaaaag (dagen efter kan man också kalla det!)

Jag har ätit godis, druckit läsk och käkat en halv bulle för första gången på TVÅ månader!
Jag mår jättekonstigt :P Det kanske är förståeligt!
Iallafall! Igår hann jag inte med något inlägg då jag firade den traditionella julen, dock utan storasyster Helena!
Dagen började med att jag och Tobias (som vanligt) åkte hem till honom en sväng för att han hade glömt något, och sen åkte och hämtade farmor! Sen var det dags för den årliga julgröts-lunchen som iår tog nästan 2 timmar! Alldeles lagom tills Kalle började! Mamma åkte och hämtade kusin Matilda i Stenhagen (hon är förövrigt jättetjock och ska ha sin bebis om 3 veckor typ). Faster kom (I TID!!!!) klockan 4 och vi tog en promenad med hundarna innan Fia, Benny, Micke, Matilda & mamma kom tillbaka. Då var det julklappsöppning och jag agerade Nisse, jag var ju nästan hög av allt socker så det gick i en väldans fart! När alla julklappar var öppnade och alla var nöjda så var det julmat, jag och Farmor lagade (som alltid) maten och alla andra låg i soffan och laddade upp. Maten tog också evigheter att äta upp, så lagom till Svensson Svensson så var vi färdiga med den och pappa bänkade sig i soffan för att skratta åt Gustav Svensson som man nästan kan kalla Pappas dubbelgångare. Sen var alla helt slut och vi körde hem Matilda, Micke och Annika till Gränby. Jag somnade till vackra Armageddon och var helnöjd!

Jag fick min älskade löparskor av mamma och pappa igår! Bild kommer läggas in! Dom är jättefina och imorse invigdes dom på gymmets löpband! Tyvärr så hade jag ingen vattenflaska med mig och jag hade inte druckit något sen dagen innan så det slutade med en liten vätskebrist när jag tränade på så hårt! Har höjt alla vikter med nästan 20 kg nu på två månader, jag är imponerad av mig själv! Nu när jag är färdig med sockergrejen ska jag påbörja en ny "diet", dock inte lika strikt! Pappa ska få köpa ett nytt gymkort till mig med lite sponsring från mammas företag! Jag skulle ju dö utan mitt gym, och nu har ju Jossan fått kort också så det blir ännu roligare att träna :D

Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp grönt te (måste varva ner magen) och Tobias bärbara data för att kika på Another Cinderella Story som jag snott av Blomman :)

God jul i efterskott alla vänner!




Leo med Tess napp i munnen :)




Mina nya skönheter!

Traditionsenlig dag!

Just nu är min bror här hemma, vi håller på att koka knäck och rosa karameller! Pappa har precis fått sitt årliga utbrott på julgranen och dess ljus, och snart är det dags för oss "barn" att klä den :P
Faster Annika har precis kommit och lämnat av hunden Sixten eftersom hon ska jobba dag imorgon, jag förbereder mig på en väldigt dryg natt men en väldigt skällande hund!
Jag och mamma har lyssnat på min favvis jullåt hela dagen, The pogues med låten Fairytale of New York, som även är med i P.S I love you på begravningen där!

Nu blev vi klara med våra små "bakverk", det slutade med att dom rosa karamellerna vart typ... beigha eller nått. Blir jobbigt när det är slut på karamellfärgen! Jaja, detaljer som min moster hade sagt! Granen är klädd och nu ska jag slå på stort och dammsuga under där innan alla julklappar ska fram! Känna och klämma!
Om 3 timmar och 30 minuter tar mitt kära sockerförbud slut! Har kämpat hårt, men hållt mig ifrån socker (i form av godis, läsk, kakor och liknande) i hela två månader! Just nu känner jag att det är inga problem, att jag inte behöver äta godis eller dricka läsk imorgon, men det hör ju faktist julen till! Så 00.05 så ska jag ta mig en av mina nygjorda knäckisar, det tycker jag att jag förtjänar :D

Så... Nu ska jag fortsätta avnjuta kvällen med uppesittarkväll och TP music! Å sen nästa gång vi hörs så är det julafton! Tänka sig :D
GOD JUL!

Dan före dan före dopparedagen?

Man kanske inte säger så nu för tiden? Men men, jag är omodern..
Nu har jag precis kommit hem från bion med Calle, vi såg Yesman, huuuuuuur kul som helst!
Mamma vart dock besviken att jag såg en film med Jim Carrey, jag förstår inte vad hon har emot den roliga människan?
Jag har iallafall skrattat idag så det räcker och blir över! Vaknade upp bredvid en galen Carro imorse som kastade kuddar, då kom första skrattet, sen har det fortsatt hela dagen!

Imorgon är det dags för traditionellt julbak! Storebror kommer hit och vi ska göra knäck och rosa karameller samt klä granen! Först ska jag till ungdomshälsan dock.. Jag vill inte.. Jag har tvingat med mig mamma som ska sitta i väntrummet som moraliskt stöd när jag kommer ut! Jag hatar läkarbesök mest av allt!!! Jag är en frisk och hälsosam människa!

Jag tog ett jättesött kort på Leo idag när jag kom hem från gymmet! Han hade hittat Tess napp och låg och sov med den i munnen! Tänkte lägga in bilden, men jag hittar inte den rackarns sladden som behövs! Får lägga in imorgon helt enkelt :)
Nu ska jag slå på stort och lägga mig i sängen med mitt Best friend te som jag fick av Carro i julklapp :)
Sleep tight!


Söndag är en packad dag!

Ursäkta en extremt dålig uppdatering under helgen! Försökte med ett inlägg i Fredagskväll men det funkade inte att spara av nån konstig anledning!
Nu iallafall så ska jag berätta om min hektiska dag!
Jag vaknade 10 imorse efter att ha sovit i 11 timmar (julloooooov)! Jag gick direkt upp och slog på stort och åt rostade mackor till frukost tillsammans med en kopp Uppsala blandning. Mamma och pappa fick för sig att julstäda idag istället för imorgon då Fialotta ska sova här. Så det var bara att snällt börja städa, och äntligen så tog jag tag i min garderob som var i depserat behov att städas! Efter ett par timmars ordentlig städning så gick jag ner på stan och köpte en subway macka för ovanlighetens skull. Hur god är inte Veggie Patty? SMARRYY! Nu har jag bänkat mig ner här och laddar för ett par timmars arbete innan Carro kommer hit på pizza och filmkväll! Hektiska söndagar är dom bästa! Idag skippade jag träningen och tog mig en promenad istället, det var ju så fint väder!

Igår var jag på 18 års kalas hos min kära vän Calle som blev gammal gubbe! Vi har umgåtts väldigt mycket i helgen, först hela fredagen då vi var ute och gick och lekte med hans bebis Tess. Sen igår så vart det ju kalas med frukstsallad och te. Vi hade jättekul tillsammans med Elin och färgade hans hår :) Mamma och pappa kom och hämtade mig där och sen åkte vi till Östhammar för att fira Betty (Björn el. Benny, kalla han vad ni vill) som fyller 22 år när vi är i Växjö. Kom hem och somnade som en stock i sängen till Love actually!

Calle och Tess
Calle och Tess hemma hos mig i fredags :)

Formsvacka?

Idag är det inte min dag! Det hela började med att jag sov väldigt orolig och dåligt inatt, vilket resulterade i en mycket tjurig Julia. När jag kom till skolan höll jag iallafall hoppet uppe och tog mig igenom mitt tal, när det visade sig att jag "knappt" klarade g-kriterierna brast det! Jag ville gå under jorden och vart bara skit less på allting. För att lugna ner mig gick jag in till våran kära samhälls lärare för att göra en kompletering, då började hon kalla mig bitterfitta och fortsatte pinna på om att jag var en tjurig människa. TACK FÖR DET STÖDET! Klarade såklart inte kompleteringen utan fick gå ut och plugga om igen.. Då var det nära att jag gav upp och sa tack och adjö till skolan.
Ska det verkligen vara så att man ska plugga arslet av sig utan att det ger resultat?

Det blev inte bättre av att jag gick till gymmet för att försöka bli lite gladare, för där vart jag helt slut i kroppen och min självkänsla låg på botten.. Nu är jag iaf hemma, har tagit mig en mandarin och ett glas tranbärsdryck. Ska sätta mig i soffan och måla naglarna nu och sen ska jag nog sova för att lugna ner mig lite.
Tack och lov så är det slut nu, inget mera plugg på typ 11 veckor!

Nu börjar det närma sig!

Nu är det riktigt nära till lovet, ska endast hålla ett tal, skriva en uppsats och göra en muntlig kompletering innan det är LOV!
Som jag sagt tidigare så tycker jag att jag förtjänar det efter en massa slit, sjukskrivningar och tårar! Idag ska min pappa göra hemmagjord potatismos och köttbullar till sig, så för min del blir det majsbiff och hemmagjord potatismos som jag tycker är skadligt gott!

Ikväll blir det träning! Träning, träning för fulla muggar! Eftersom det vart en väldigt kort träning igår så ska jag kompensera det idag med ett hårt Puls medel pass tillsammans med systeryster!
Nu när träningen börjar visa resultat så ska jag lyxa till det och sola fram en liten fin färg så jag kan glänsa på nyårsafton (som vi fortfarande inte vet vad som händer på). Nya kläder ska det också bli nu när matersättningen har kommit, ska spendera pengarna väl och hitta en matchande tunika till mina svarta pumps! Ja vad kul med kläder :D
Å med tanke på de så köpte jag mig en ny mascara idag, och det var på tiden! Har gått runt på mammas nu ett tag, hon kommer väll snart märka så det är bäst att köpa en egen :)

Nu ska jag skriva uppsats och läsa igenom mitt tal så jag får MVG i engelska :D haha!
Men hörni! Ikväll är det Bonde söker fru, hoppas Hanna väljer Elias, han är så MYSIG :D


Gips och sötmandlar

Jag är en glad människa, ingen bitterfitta som min samhällslärare påstår!
Det blir min inledning idag!
Idag har jag verkligen känt av att det snart är jullov, kollade på Love actually på svenskan, degade på gymmet på idrotten och var på gipsmottagningen på akutsjukvården. Det räcker lagom en tisdag innan lov!
Imorgon skulle man ta med något till akutsjukvården, för min del  blir det sötmandlar eftersom jag inte får äta andra godsaker förns om 8 dagar! Snart gjort, började för nästan 2 månader sen!

Ikväll blir det gym, samhällsstudier och inslagning av julklappar! Ska även kolla på Titanic, som alltid efter Titanic så får jag nog somna på en blöt kudde, men jag tror nästan det är värt det! Samtidigt så är det ju Bodyguard, dålig tajming till sen dom planerar upplägget på tv-tablån, två braiga filmer samtidigt! Fy skäms!

Nu ska jag äta grönsakssoppa och färskt bröd, blir inte så avancerat nu för tiden när man oftast äter själv!
Godkväll! 

The script = nya idoler?

Godkväll mina kära trogna bloggläsare!
Jag sitter just nu och lyssnar på The scripts låt The man who can't be moved och jag är frälst! Sångaren har sån mysig röst så jag bara sjunker ner i stolen och njuter! Ja de är sant, jag håller på att bli kär!! :)
Som alla redan vet så älskar jag snyft, både i filmer och musik, och den låten är perfekt! Inte för depp, men ändå inte glad! Pöörfa!

Nu är  Thea (storebrors förra flickvän) här, vi har druckit te, ätit mat och delat ut julklappar! Alltid kul med julklappar :D Jag köpte en ny tesort idag, Uppsala blandning. Kan ju säga att den var god, men den var ingen favorit, inte alls som cecilia citron och gotländsk sommarblandning! Ja, jag är förälskad i mina tesorter, räknade häromdagen, men den jag köpte idag så har jag 21 olika sorter. Satsigt!
Med tanke på ingenting så hade vi en intressant diskussion idag! Om man äter en maträtt och sen spyr, så äter man ju inte den efteråt, men när man dricker alkohol och spyr dagen efter, varför dricker man då igen? jag vill ha ett svar!

Nu ska jag vara jätteduktig och läsa ut Candide, bara 40 sidor kvar! Sen är jag nästan klart med allt plugg för denna vecka, bara ett prov kvar & en kompletering på samhällen. Ser fram emot jullovet! Kommer hända mycket spännande i år! Calles 18 årsdag, åka till Växjö och hälsa på syster, nyårsafton och en tripp till Gotland! Inte en lugn stund! Men jag blir så rastlös av att vila så det är lugnt!
Vi hörs imorgon vänner!


Summering av helgen!

Lämnade skolan i Fredags klockan 12 för att bege oss mot Jönköping! Anlände vid 17 ungefär!
Vi åt mat på den trevliga restaurangen som fanns på hotellet och kollade på Idol.
Jag och Carro halvsov i soffan vid 22 och sen tokdäckade vi precis när Idol tog slut :P

På lördagen var det dags för folkrace! Carro körde fantastiskt bra och vann alla sina heat! Per hade dock inte samma tur, men i finalen gick det überbra för vår herre och han tog hem segern åt dom! Har aldrig sett Carro så glad, det var kul! Jag åkte "på röven ner för backen" och såg hur dom hoppade å stojade där nere! Sen så vart dom ju av med bilen tyvärr, men det verkade som om dom hade räknat med det! Men iaf så var det hur kul som helst och vara med och heja på :D På kvällen käkade vi pizza och var glada, innan vi åkte hem och kollade på hockey och sen somnade (jag först, och självklart pratade jag i sömnen...)

Men nu är jag iallafall hemma och har precis varit och jobbat ett par timmar! Blir stressigt schema idag med renskrivning av engelska uppsats, läsa klart Candide, göra idrottsuppgiften och hinna med en timme på gymmet! Jag får väll börja nu så jag hinner färdigt!

Packåsna?

Nu är jag packad och klar inför min och Carros lilla tripp till Jönköping imorgon!
Har med mig massa varma kläder, till och med täckbrallor som jag inte använt sen Dackes begynnelse!
Men det ska bli kul och se henne köra igen, längesen sist, å på lördag blir det seger, det känner jag i benmärgen! :D

Idag hände något så roligt!
Jag gick in och pratade med min Svenska lärare och så vänder hon sig om och ser jätte lycklig ut och skriker rakt ut att hon ska på Coldplay! Jag blir helt galen och skriker att jag också ska på dom! Det vart en galen diskussion och nu har jag bokat ståplats tillsammans med Blomman, Josephine & hennes kompis Evelina! Jag ser jättemycket fram emot det! Bara 9 månader kvar! Det är värt väntan!

Jag var och tränade på Ultuna idag för första gången! Jättefint ställe! Tråkigt bara att det ligger så långt bort! En nackdel bara, det var att det inte kändes lika mycket "hem" som väderkvarn! Men det var ett roligt pass (Medel med Robert), och han var verkligen peppande också! Det passet ska vi gå på igen!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite The Killers och kolla på det där programmet som går på tvåan klockan 21.30!
Det här är mitt sista inlägg innan jag åker iväg, så vi hörs väll på söndag helt enkelt! Ha en kul helg!

Back on track!

Två inlägg idag!

Nu är det bestämt, Jönköping i helgen och jag har fått halva packningslistan som består av varma kläder främst och badkläder (?!) vart ska detta sluta?
Sen den 22 Augusti är det dags igen, COLDPLAY ska spela på stadion!! Jag och Joseph ska imorgon beställa biljetter tror jag! Ska bli sjukt kul med tanke på hur bra dom var förra gången, utomhus spelning känns lite mäktigare och då var Globen ändå helt galet! :)

Och nu är grey's slut, och hur mycket älskar inte jag Denny då? Han är ju rå sexig! En riktig DILF om jag får säga vad jag tycker! Han kan jätte gärna få komma hem till mig och vara mitt spöke, han är en riktig ögongodis!

Ja och idag var ju mamma & jag och tränade på gymmet, tror ni inte att stilrobin var där då? Johorå! Så nu har jag sett honom där för första gången och då har jag tränat där i två år! Den ni!
Å nu ska jag läsa Candide och sen sova, jag är slut!


Lugn kväll!

Dags att skriva i bloggen, vart så sugen!!
Jag har precis varit på stan och köpt färdigt ALLA julklappar, jag är nästan stolt!
Nu är det bara hoppas på att mamma, pappa, Sofia, Hille & Tobias blir glada för sina presenter som jag lagt ner så mycket tid på!
Alldeles snart ska jag laga min favvis rätt stuvade makaroner, vet dock inte vad det blir för tillbehör förutom aromat & ketchup förstås!
Sen ska jag gå med min bråkiga syster till friskis & svettis och köra core pass! Ska bli skönt, lite variation från gymmet, igen!

Idag har jag suttit fast i sorg träsket och lyssnat på sorgliga låtar hela dagen, den som spelats mest har varit If I were a boy med beyoncé, texten berör verkligen!
Skrivit klart omvårdnadsarbetet om bröstcancer idag, då fick jag veta att en bekant dog i precis samma sjukdom i helgen, det kändes tungt.. Får ta mig i kragen nu och göra iordning lite mat.

Ikväll är det Grey's igen, jag är som besatt! Hoppas att Denny är med igen, Jeffrey Dean Morgan är ju faktist min favorit skådespelare av alla!
Vi hörs närmare jul!


Framtidsplaner!

Idag har jag fått för mig att jag ska vara duktig och komma på vad jag ska göra efter skolan!
Har blivit lite avtrubbad på att bli ambulanschaffis av någon anledning. Känns surt när det är vad jag planerat och valt linje efter det valet! Jag har istället nu börjat tänkt vidare, skulle kunna tänka mig något patetiskt som typ stylist, men det känns inte riktigt heller som min grej! Därför har jag kommit fram till att jag efter gymnasiets slut drar mig ner mot varmare breddgrader, typ Spanien eller Grekland, för att jobba, steka och ha kul! Det låer absolut som min grej och är en bra back-up plan innan det är dags för att bli vuxen på riktigt!

Känns bittert att det är så snart! Bara ett och ett halvt år kvar innan skolan är slut och alla drar vidare! Kollade precis på Laguna Beach och det var de som fick igång tankarna på vad jag skulle göra efteråt! Mycket nu i skolan och så, men tänk när det är över :O Jag ska njuta av att skriva samhällsuppgiften nu.. och läsa Candide.. och skriva idrottsuppgiften... Ja.. Njuta var det :P

Lyssnar på Counting Crows - Mr Jones just nu!
Texten är rörande! I wish I was beautiful


tjabbabaaahh!

Idag har varit en kall dag! Uscha!!! Hade först omvårdnad där vi fick linda ben och lära oss ge insulin i "korvringen" HAHA!
Sen vart de studiebesök på vattenfall där det var SVINKALLT och luktade äckligt.. Sopförbränning är inte riktigt min grej! Stog och väntade på bussen i 10 minuter som kändes som en evighet innan vi kom tillbaks till skolan och pratade sambolagar och skrev en text om vad global handel betydde för oss :P Helt kokkobengo!!!
Nu är det dags för plugg inför räddningsmedicin provet imorgon som handlar om drunkning, hypotermi och kinematik! Känns som jag kan det mesta, men får se hur det går!!

FICK ÄVEN SE MIN KÄRA BYGGIS IDAG!! JAG SAKNAR ATT HA HONOM UTANFÖR MITT FÖNSTER!
Han var söt som alltid! Jag vill ha hem honom igen... buhu!

Sitter och filurar på om jag ska åka till Jönköping i helgen och vara moraliskt stöd för Paris som kör sitt sista juniorrace innan hon blir kärring! Tror hon behöver någon härlig pärla som hejar :D

Nu är det dags för studier! Tooodels!

Byggis! <3

här igen :)

Jag har varit O-duktig! Jag har bara skrivit färdigt talet.. Men det är ju alltid nått!
Pappa har iaf gjort gröt åt mig :D
Istället har jag hetsat upp mig och kollat på innebandyn!
Skadad Henrik Quist så Sparris fick gå upp i första femman, sånt gillar vi!
Mycket spännande match i övrigt, 21 tidigare segrar mot Tjeckien och idag var det TAJT, men fixade tillslut en seger på 5-4. Alla matcher borde vart som Italien matchen igår, 18-0! Bra resultat!

Nu sitter jag och lyssnar på min nya favoritlåt!
Darins låt breathing your love i akustisk version :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ym6tF0vDfO4

Lyssna och NJUT!


Rise unt shine!

Blev inget inlägg igår! Hade fullt upp hela dagen!
Var på gymmet med mamma först, hon hade en instruktör igår som var så FRUKTANSVÄRT snygg!
När han stog med rumpanvänd mot mig var det väldigt svårt att undvika att nypa honom lite! Mamma tyckte detsamma, och det visade sig såklart att hon kände den där killen, å nu har jag sagt åt henne att hon ska ge han mitt nummer (kommer dock aldrig ske) :P

Sen efter det gick vi ner på stan och åt lunch på Landings, jättesmarr! Sen var det dags för den årliga julklapps shoppingen! Nu är alla färdiga utan pappa, de känns skönt!
Sen stressade jag hem för att byta om och sen åka till Blomman, tillsammans med Sandra, Fia, Carro & Elin.
Vi hade supertrevligt, åt middag och kollade på Systrar i jeans 2, sen sjöng huliganerna singstar medan jag & Carro låg med Runken (Toss, blommans kanin) på golvet och lekte! Sen åkte vi hem med världens trevligaste busschaufför :)

Nu sitter jag här.. Har varit och arbetat nyss och nu är det dags för att skriva mitt tal.. Jag orkar inte, känner mig inte riktigt motiverad, men måste ju såklart göra det! Pappa har lovat att han ska koka riktig hemmagjord risgrynsgröt åt mig om jag skriver klart talet, samhällsuppgiften och läser 20 sidor i Candide, så det är bara börja jobba :)
Hinner nog med ett till inlägg innan jag är färdig här!

Nu är mina ljus tända, en kopp grönt te framställt så nu har jag alla förutsättningar för ett perfekt pluggtillfälle!
Toodels!


Robin Bengtsson bör få en hyllning!

Jag tycker att Robin Bengtsson borde få en stor fet kalas hyllning!
Hans röst är så där skönt raspig! Jag tycker han är störtskön :D

Nu är det uppladdning för nästa stora grej, innebandy VM, som startar imorgon!
Förutom att pitt-jihde är med och spelar (lagkapten dessutom?!) så kommer det bli nästa veckas höjdpunkt!
Det ser vi fram emot!

Hallå blåbär :)

Ojojoj! Vilken dag, huvudvärken sitter fortfarande i och jag har tänkt mig en fredagskväll med vila!
Men icke! Jag har planerat att tvätta min lilla fisk Preston Burkes skål (det är dags nu Julia!) och sen städa lite lätt.
Efter det blir det nog inte heller så mycket vila, då ska jag läsa lite ur Candide så att jag blir av med den!
Och sen... nej sen är det nog bara middag (hemmagjord pizza) och idol tittande! Då börjar vilan! ÄNTLIGEN!!!

Idag är det min första helt träningsfria dag på en vecka, känns skönt och välbehövligt, mina axlar är döda efter armhävningarna i onsdags! Men jag lägger redan upp nästa veckas träning som typ börjar imorgon :P
Då blir det gymmet tillsammans med mamma, sen på söndag blir det ki yoga, NÅGON SOM VILL FÖLJA MED?
Längre än så har jag inte kommit än faktist.. Eftersom jag inte fått mina nya löparskor än så ska jag inte springa någonting tills jag har dom på mina fötter, blir endast lite lugn jogging som avslutning på gymmet, räcker bra det!

Just nu sitter jag och lyssnar på Green eyes med Coldplay, helt klart en låt att rekomendera, den är så avslappnad och lugn, precis min smak :D Lyssna på den ni!
Nu ska jag nog gå och börja med mina små sysselsättningar innan jag kan relaxa ordentlig

Halloj!

Nu har jag planerat in minst ett inlägg om dagen! :P

Idag har jag varit på staden med min vän Paris Hilton (Carro).
Jag köpte en übersöt blus på Rut m.fl som jag kikat på i typ 2 månader kanske, så det var på tiden!
Sen köpte jag ett linne också, ett likadant som Joseph har, med dragkedja på ryggen, mycket snyggt!
Sen åt vi lunch på subway innan vi gick till skolan för att ha svenska & matte.

Nu sitter jag här och ska snart laga middag, jasminris och majsbiff har jag tänkt att det ska bli, mumma!
Sen ska jag börja på mitt Engelska tal, har tänkt att prata om jämnställdhet, får se hur det går med de helt enkelt :P
Eftersom det inte är något på tv ikväll så ska jag gå och träna (tredje dagen i streck, vad är det för fel på mig?).
Ikväll blir det gym för att kompensera lite mot gårdagens pulspass, bra med variation!

Å en till sak! Jag kan inte släppa grey's igår, hur vacker är inte DENNY DUQUETTE? Han är så smarrig så jag vill bara äta upp han med lite grädde till! Nu ska jag allt lägga in en bild på godbiten så att flera får njuta av hans skönhet :)


Är han inte mumsig?

Så var det dags!

Så, nu ska jag skriva mitt allra första (riktiga) inlägg.

Kan ju börja med att berätta om min dag då! :)
Var seg som attan när jag gick upp imorse, men tog mig ändå till skolan (med huvudvärk),
jobbade "hårt" med vårat grupparbete om bröstcancer och kollade samtidigt på klipp på youtube.
När jag kom hem tog jag en promenad med min hund Leo då vi gick och mötte mamma vid kvarnen.
Åt en lugn och skön middag innan storasyster kom och hämtade mig, äntligen dags för träning på Friskis & Svettis!

Kom nyss hem därifrån och nu ska jag skriva färdigt mitt gympass som jag ska ha på idrottslektionen på tisdag!
Sen är det dags för Grey's Anatomy YEEEY!!!!!
Det blir en lagom slapp kväll för min del alltså, kommer nog somna direkt efter Grey's, gud så skönt!

Ja, det var väll mitt första inlägg då :) Tack och adjö sålänge!

Goddag!

Nu har jag fått för mig att börja blogga!
Lite sent att börja, men det är bara detaljer! :)
Välkommen iaf, hoppas du kommer trivas!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0