VÄRME!

Det är så jävla (ursäkta uttrycket) varmt här! Luften står tvärstilla och det är säkert 20 grader ute nu. Jag jobbade idag och hinkade i mig vatten hela tiden. Det var mycket att göra idag eftersom det var lite halvmulet. Jag kunde inte äta på hela dagen pågrund av värmen så jag moffade i mig massvis med mat när jag kom hem. Lyxade även till det med en glass nere på stranden med moster. Den första glassen för i år (!). Så varmt har det varit. Imorgon har jag lovat att äta tårta. Jag känner redan hur tårtbiten sitter i halsgropen, men det är ju gott? Konstigt det där. Kroppen tycker inte om sötsaker längre.

Iallafall. Uppdateringen kan bli lite halvtjaskig nu i veckan eftersom jag jobbar konstant. Så fort jag är ledig ska jag in till kalmar och köpa mig en ny mobiltelefon. Amanda som jag jobbar med har en sjukt snygg ljusrosa telefon som jag ska köpa likadan. Får se när ledigheten kommer så jag kan skaffa mig den!

Imorgon ska jag kliva upp klockan 8 för att ta en löptur innan det blir bastuvarmt och jobbet börjar. Niclas fyller år imorgon så han ska få sig en present och lite besök på kvällen. Vad roligt!

På fredag kommer storasyster! Jag längtar efter henne massoooooooooooor! <3


Tiden går sakta, eller är det bara jag?

Igår jobbade jag hela dagen. Jag ville bara komma undan hemlängtan så jag jobbade från 13 till 23. Då fick jag lite annat att tänka på. Amanda och jag planerade vin och ostkväll i disken innan dom sista gästerna gick. Vi var lite sugna på det igår. När jag slutade gick jag till Annas föräldrar som hade 50 års fest. Mötte upp damerna där och sen bestämde dom sig för krogen. Jag var sliten och under 18, så jag åkte hem. Bajs....

Idag tog jag ett löp och slogs med flugorna. Jag var riktig jäkla tok arg på dom. Jag la mig i solen sen och solade. Efter ett tag tog jag och Albin en promenad förbi Foffos grav. Det är så tomt utan henne. Vi saknar Foffo! När vi hade slagits färdig med alla träd och buskar så åkte vi ner på After Beachen. Nu börjar sommaren komma igång och vi var därnere och jag höll mig till bubbelvatten. Vi gick sen till restaurangen som finns nere på Strand. Jag åt ceasarsallad utan något djur på. Jag fick salladsblad och fyra små brödbitar. Jag gick därifrån hungrig.... Liten besvikelse faktist! Jag åt en macka alldeles nyss och nu ska jag poppa popcorn och sen se på film.
Mamma och Pappa åkte till stugan idag. Jag vill också åka dit!



Mitt vackra rum. Jag saknar!

Löp, stan med mig själv & fotboll

Jag har haft galen hemlängtan idag. Var lite nere hela dagen. Jag sprang på morgonen för att komma ifrån det värsta. Det hjälpte inte. Jag cyklade ner på "stan" (ensam) och köpte ett armband och en present till Niclas. Jag träffade en jätte trevlig tjej som jobbade i en av affärerna. Vi pratade i säkert en kvart innan jag köpte mitt armband och gick vidare. Då blev hemlängtan ännu värre. Jag tänkte på Blomman och Carro. Jag slängde iväg ett sms till Carro (som åker till Turk idag) och pratade lite med henne. Jag cyklade hem, och la mig i en stol och solade. Hemlängtan satt i...

Gith ringde från jobbet och sa att jag var ledig idag och skulle få jobba länge imorgon. Jag hade nog behövt jobba idag tror jag, för att slippa tänka så mycket. Istället la jag mig och kollade på fotbollen. Jag satt och suktade efter Markus Berg hela matchen. Vilken kille! När straffarna vad avklarade åkte vi ner till Köpingsvik och tog en promenad på stranden. Min favorit Isak (trubadur kille) spelade nere på stranden. Han sjöng Hallelujah när vi gick förbi. Sist jag såg han sjöng han Kom änglar. Bra musiksmak har han, det går inte att neka! Nästa gång han spelar ska jag sitta där hela kvällen och njuta.

Grannarna (turister) några hus bort sörjer nog idag. Dom har dunkat M.J hela veckan, varje kväll. Igår somnade jag till We are the children. Visste dom om att kungen av pop skulle dö? Nästan lite kryptiskt... Vi får se vad det blir för musik från huset ikväll.
Nu ska jag äta macka och åka till färjestaden.
Hoppas hemlägtan försvinner imorgon.

Sista vilan innan jobb..

Två och en halv vilodag med massvis av sol, kan det bli bättre? Nackdelen är att jag bränt mig ganska rejält i hårbotten, det gör ont. Ikväll är det jobb igen, fram till midnatt ungefär. Ska bli trevligt att umgås med personalen igen. Idag ska jag titta schema och planera när Blomman kan komma ner. YEEEYYYY!

Idag har jag legat och läst "Krig och fred" på en filt ute på gräsmattan, det har blåst så jädrans mycket idag så det var ingen idé att ta sig ner till sjöbodarna för bad. Vi tog en tripp ner till staden mitt på dagen för att gå runt lite. Albin köpte present till Niclas och jag stötte på Andy en snabbis. Sen åkte vi till ica och köpte mat. Jag suktade som vanligt efter jordgubbar. Det hade varit mumma. Med tanke på de så glömde jag köpa morötter... Attans...

Det blir en dag på stranden

 

Vi tog en promenad på stranden nu på kvällen.

"Hej flickorna på cyklarna"

Igår var det verkligen jätte trevligt! Jag är ingen stjärna på bowling men jag och Anna kämpade på iallafall. Jag kom dock sist. Herrarna på banan kom såklart före oss... Vi gick sen och åt på en jätte mysig restaurang som hette Byttan. Den låg nere vid slottet i Kalmar Där serverades de grillbuffé och jag fick såklart förklara mig om kött situationen. Det sköna var att alla förstod och det vart inte så många frågor som det brukar bli. Vi satt där i tre timmar och pratade, dom "gamla" drack vin och drinkar. Jag och Amanda nöjde oss med vatten eftersom servitören glömde våran loka. Vi var inte ledsna för det! På bussen hem satt jag och Andy och lekte lekar med några. En timmes bussfärd är inte så upphetsande. När vi hoppade av i Köpingsvik så följde Andy och Kalle mig hem till Family Andersson där jag skulle sova natten till ära. Där klampade jag vant in och la mig ute i gästrummet. Somnade som en stock!

Idag var det marknad nere i Borgholm så vi cyklade ner, kollade lite, åkte till apoteket, åkte till ica och tillslut cyklade hem (med massvis av kassar, tungt!). När vi kom hem gick jag ut och sprang. Just nu testar jag mina vägar och den jag hittade idag var fantastiskt härlig, trots värmen. Det var rätt så mycket skugga så det var inte för varmt, Benen gick i 180 och det kändes jättebra! Jag var pigg idag, helt enkelt. Albin är hemma nu också med pirat lapp för ögat. Han är bra söt min plb (plast lilebror). Han som vanligtvis är ett riktigt energiknippe gör inte alltför mycket idag. Lite ovant att se han såhär.



Våran söta "pirat"

Tisdag och SOL!



Strålande väder idag! Jag sitter och väntar på syster och co som ska komma vilken sekund som helst! Vi ska åka ner till stranden och se hur det ser ut där, förmodligen så blåser det, men vad gör det?! Vi ska sola och bada! Ikväll är det firmafest i Kalmar! Albin är även på hemgång från Linköping! Han ska få en stor slaskpuss när han kommer hem! =)

When I'm with him, I'm thinking of you

Träningen har kommit lite i skymundan nu när jag kommit ner hit. Jobbet har tagit all tid. Därför beslutade jag mig för att ta en riktig långis idag, det blev nästan 7 km om jag inte minns fel. Så i stekande sol och 25 graders värme så var jag ute och kollade på natur. Jag älskar att springa.

Albin opererades idag och han verkade må okej nu när jag pratade med honom. Vi väntar fortfarande besked om hur det blir med synen. Jag lider verkligen med honom.

Imorgon får jag fin besök, syster och hennes vän kommer. Jag har tagit ledig dagen till ära och tänkte spendera dagen med dom innan jag åker på firmafesten i Kalmar på kvällen. Jag tror vi ska bada om det är lika fint väder som det är idag. Jag har inte badat än heller. Det brukar vara det första jag gör när jag kommer ner hit, men icke!
Nu ska jag dra på lite mascara och borsta tänderna. Jag börjar klockan 15.

Vad är det som händer?

Albin, hjärtat, gjorde illa sig igår när dom spelade brännboll. Idag var dom på sjukhuset och vart skickade till Linköping. Jag och Niclas har alltså varit hemma själva nu ikväll. Fick precis en update om att dom blir kvar i Linköping tills på tisdag. Jippie. Jag oc Niclas har varit och köpt frukost så vi har något att äta imorgon. Det första vi tänkte på. =)

Idag fick jag sluta über tidigt! Började som sagt 12 och skrev ut mig klockan 17. Jätteskönt för både kropp och psyke att få lite ledig tid. Imorgon börjar jag lite senare så jag får sova ut på morgonen också. Ingen klocka ska ställas imorgon! HAHA! Och vet ni vad som händer på tisdag?! JO, då är det firmafest med jobbet. Vi ska in till Kalmar och äta mat och spela bowling, hur mycket bättre kan det bli?! Restaurangen är stängd hela dagen så vi behöver inte ta in någon annan personal eller nått sånt. Gud vad skönt, då ska jag slå David och Alex i bowling! Jippie

Nu ska jag sätta mig på altanen med lite vindruvor och njuta. Första lediga stunden sen ankomsten. =)


Mitt första 12 timmars pass

Jag jobbade tolv timmar igår. Benen skakade när jag gick ut till bilen för dom var så trötta. Handlederna värkte och jag ville bara hem och sova. Så jag gick direkt in i sängen och la mig när jag kom hem. Snart är det dags igen. Jag börjar klockan 12 men hoppas verkligen jag får det lite lugnare idag (alltså sluta tidigare, höhö).Idag är det jobb med Emma och Amanda. Tror Anna skulle vara ledig faktist, och det behöver hon! Förövrigt så tror jag att jag ska ner och kolla på mordplatsen idag, det var tydligen tyst och jätte konstigt därnere. Det känns lite konstigt att på det stället där jag haft typ dom roligaste stunderna i mitt liv är där en kille dog. Usch. Stackars människa.

Nu ligger jag på sängen och läser bloggar. Längtar så mycket efter lilla odjuret! Hittade lite hår på min strumpa som var hans. Lilla vän!


Älskade odjur

Vissa jobbar på midsommarafton!

Alltså, det var så kul att jobba igår! Har aldrig fått så många telefon nummer i hela mitt liv, alla skulle ha det. Jag envisade mig i början med att inte ge mitt så jag fick alla andras! HAHA. I övrigt så gick det bra att jobba, trots kramper i vaderna. Jag började klockan 14 och slutade 23, satt ingenting där emellan, det känns i vaderna idag. =)
Nu läste jag precis på aftonbladet att en hade knivskurits till döds i köpingsvik, DÄR JAG JOBBAR! Det är lite läskigt. Dock låg jag och sov när det hände så jag missade det hela. Men det är läskigt ändå.

Idag är det återigen jobb. Börjar klockan 11 och slutar när det känns bra. HAHA. Det tyckte jag var smart sagt. Nu är det frukost dags! =)

Torsdags kvällen

Jag kan börja med att säga att vi kom hem halv två inatt och jag somnade direkt. Jag vaknade klockan 8 imorse och tog en lagom trevlig löptur i blåsten. Det var sol så det var ju snällt det iallafall, men jag kunde klarat mig utan motvinden på vägen hem. Nu har jag duschat och fixat med håret. Ska snart plocka ihop lite jobbsaker som jag ska ha med mig, ska på lunch med tjockis släkten och sen åka direkt till jobbet klockan 14. Nice!

Igår cyklade vi ner till Hörninge och satt i lilla huset och snackade skit. Jag var ensam tjej som vanligt och jag var den som envisade mig med att kolla på Matrix, sjukt manligt. Jag och Erik körde lite yoga mitt i allt och gud vad vi skrattade. Jag bossade runt och sen när jag själv skulle göra det så gick det inge vidare! HAHA. Dom andra åsnorna sprang ut och rökte hela tiden så jag fick lite lugn och ro med Matrix. Sen bestämde vi oss för att cykla ner till Köpingsvik för att titta på människor. Det var svin kallt ute såklart men man fick upp värmen ganska fort när man cyklade. Väl nere i BYNN (haha) så gick vi runt och träffade folk. En kille kom fram och ville gå med oss för han hade blivit slagen, jag tyckte så synd om han så självklart fick han gå med oss. =) Jag, Kevin och Niclas gav upp ganska fort och gick sen och hämtade cyklarna och cyklade hem. Då var klockan halv två, och jag somnade som sagt direkt.

Glad midsommar!


Ledig, slödag!

Imorse tog vi en cykeltur och jag kan erkänna att jag för första gången i mitt liv cyklade på en åker där det fanns kor som gick runt. Jag föredrar dock asfalt istället för kobajs. Vi cyklade ner till bossen och pratade med henne också, jag ska dit om en timme ungefär och prata schema för helgen och förhoppningsvis nästa vecka också. När vi kom hem från cykelturen så åt vi lunch till sallad och sen åkte vi ner till Borgholm, tog ut pengar och sen tillbaks till Köping och köpte mat och jordgubbar. Nu ligger jag på sängen och slöar, jag orkar inte röra mig så jag tänkte läsa krig och fred innan jag ska cykla ner till bykrogen. Peace out!

ÖLAND!

Nu har jag anlänt till Öland!
Jag åkte med flyget 17.30 från Arlanda och var här nere en timme senare. Det var snabbt jobbat, trots lite förseningar.
Jag hade en avslutande lunch med mina fina vänner tidigare! Jag köpte en klänning (som var för stor...... Over size är väll inne?) och en mascara. Nu är jag fattig och ska leva lågt nu i sommar, man köper inte så mycket härnere eftersom det inte finns så många vettiga affärer. Imorgon ska jag ringa chefen. WEEY! Sen på kvällen kommer alla som ska fira midsommar här, då ska vi ner och titta på folk! Riktigt sommarliv!


Mitt fina rum imorse, tomt och "städat"

Last day!

Sista dagen tillbringades med Blomman. Jag gick på sjukgymnastik och fick nya övningar innan, nu ska jag börja belasta axeln, huuuuuuuuuur skönt som helst! Men hur som helst så umgicks jag med Blomman, vi gick ut med voffarna upp till Jenny och satt i hennes hall jätte länge och pratade strunt. Sen gick vi hem och åt lasagne. Vi hann inte med stan, som det var tänkt. Men det blir imorgon när vi ska ha lunchdejt med körteln Carro. Eftersom vi alltid äter sub (på torsdagar av nåon anledning?) så ska vi slå på stort och säga hejdå med en varsin sub macka! Jag vet precis vad alla kommer ta! Mina vänner... kommer sakna dom gamla getterna...

Efter Blomman åkt ut till Marcus så blev jag själv, och det var inget bra på tv. Vacka Marcus Berg hade redan gjort sina 3 mål och jag satt och tittade på repriserna om och om igen på alla sportsändningar. När jag kände att jag sett hans SKADLIGT vackra ansikte tillräckligt så kollade jag ut och såg en löpers. Jag kunde inte hålla mig utan jag tog en sväng. Det var skönt att komma ut i spåret efter 1,5 veckas vila. Jag fick samtidigt säga hejdå till min favorit runda. Jag får hitta en bra runda på Öland helt enkelt. Svårare än så är det inte.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Lång dag imorgon!
Godnatt!


Får jag krypa ner bredvid dig ikväll?

Mys-måndag

Jag har mysdag idag! Jag tog en prommis med hundarna (Leo & sixten) imorse, det tog 2 timmar. Under tiden fick jag jätteont i halsen och nacken. Jag hade planerat att styra upp lite saker idag, typ åkt till apoteket och till Coopan. Hals och kropp sa ifrån, är frussen och slö till råga på allt. Jag tog mig en vilo dag alltså, en mys-måndag! Jag har nu packat väskorna inför avfärd. Ska tvätta ikväll och stoppa ner det sista. Undrar om min packning är under 20 kg? Annars, hur mycket får man ta i hand bagage? Har en skötväska, en handväska och två lite större väskor. Annars får jag väll lämna lite saker hemma, och det vore inge bra! Jag har ju med mig way to much kläder, bara för att retas med Robert (mitt största sommarnöje) =).

Pappa kom hem från Götland idag. Jag prackade ju på att kameran så han skulle ta kort. Nu har jag ett par bilder inlagda här på datan. Jag ska nog visa hur utsidan ser ut iallafall. Jag tycker det är hur fint som helst. Våran nya postort är Klintehamn (har vi gått och blivit bönder?!?!?! Vi är Visby-människor!). Iförsej, stugor ska väll ligga på landet.
Nu ska jag dricka te och ha på vetekudden på nacken.
Peace!


Våran fina "Klintehamn" stuga

Egoist, man kan väll säga javisst?

HAHA, jag var så hypad på íntensiven (ja, det vart intensiv idag istället för löp, det regnar....)! Det var Manges pass och det är ju min favvis så det var kul. Det absolut roligaste var helt klart i slutet (därav min rubrik) när det var intervaller. Jag ÄLSKAR att vinna, speciellt över människor av det manliga könet, go figure. Jag sprang som en liten tok när jag upptäckte att jag sprang bredvid en kille hela vägen, på sista varvet gav han upp och jag kom mer än ett halvt varv framför honom, SUCKER! Ibland älskar jag mig själv.... Faktist. =)

Dagen i korthet. Jag var på Au Pair möte imorse med Blomman. Gick super bra och jag är jättesugen på att åka. Mina förstahands val blir nog Florida & södra Kalifornien. Det var en mycket inspirerande tjej där som berättade om hennes år i San Diego (södra K). Hennes berättelse var otrolig och nu vill jag bara åka ännu mer. Ett år kvar, snälla gå fort!
Efter mötet åkte jag och mor till Ica Maxi. Vi sprang in på Lindex och jag köpte en marinblå hood, en jättefin t-shirt, ett par solisar (bild längre ner, vah!) och en foundation, Nu behöver man inte gå naken hela sommaren, fördel! Vi gick in på maxi och jag köpte det sista innan avfärden. Började packa lite smått när jag kom hem. Eller packa och packa,  jag la fram alla små saker jag ska ha med mig. Imorgon ska jag börja på riktigt med packningen. Öland, here I come!



Döds seriös min, med träningskläder och uppsatt hår!

All I have is you

8.30 ringde min klocka imorse. Jag steg upp och gick in i duschen, kom ut, fönade håret och fick för mig att jag skulle locka delar av håret med min plattång (instruktion på Linda Bloms blogg). Det var helt okej, trots mitt korta hår. Klockan 10 kom folket och vi körde till Stockholm. Det var regnigt där så vi tog Cosmonova. Kollade på en film om floder i Grand Canyon, ganska intressant, men det var mer en utbildningsfilm än en underhållningsfilm. Vi tog ett varv på museet där och det är alltid lika häftigt att se det, trots att man sett det 1000 gånger förut. När klockan var 13.30 ungefär så lämnade vi Stockholm och stannade till i Upplands Väsby och åt mat. Jag åt en pizza och fick för mig att jag skulle äta hela. När typ 1/4 var kvar så var jag påväg att dö. Never again! Det var smal mat (majsbiff, bulgur & kidneybönor)  till middag ikväll, när jag var ensam och allt. =)

Pappa åkte till stugan idag för att gå på möte och ta kort åt mig (jag får ju inte se den i sommar....), mamma är påväg hem från Malmö, så jag är alldeles ensam med Leo. Jag tycker iförsig det är skönt. Jag vill inte göra någonting den här helgen utan bara njuta av dom sista dagarna hemma. Det är ganska skönt att ta två dagar och bara vara själv. När mamma kommer hem ska jag möta henne vid tåget och gå förbi kvarnen och köpa dipp så vi ska ha lite myskväll när hon kommer. Då ska jag tända ljus! JAAA, vad mysigt. =)

Imorgon är det möte om Au Pair resan nästa år. Pirrigt!


Min sista fredag i Uppsala...

Min sista fredag innebär alltså mitt sista intensivpass med Mange....
Jag var så trött när jag gick dit, men jag gick dit med inställningen att jag skulle ge allt, NO MATTER WHAT!
Jag gav allt. Jag tog mig genom passet utan att stanna upp en endaste gång, inte ens när det var "trekanten" i slutet. När det var dags för intervallerna (min favorit) så var jag på topp! Jag startade sist men när jag var färdig var det 5 personer av 100 som var framför mig. Jag var nöjd! Det kändes att det var mitt sista pass på länge, jag ville inte att det skulle ta slut!
Maja och Tiina var med idag och jag fick säga hej då till dom. Mina vänner som hjälpt mig och peppat mig på passen. Dom människorna som gjort mina fredagar. Tack vare Maja så fick jag även jobbet på F&S, hon rekomenderade mig. Bah, kommer sakna dom!

Ikväll är det lugn kväll. Jag känner mig fruktansvärt sliten. Jag ska tända ljus, bänka ner mig i soffan och kolla på något spännande på tv, eller så kanske det blir en film? Popcorn ska jag äta också, det ska bli gott. =) Imorgon är det Gröna Lund med Fia, Benny och hans syskon. Vi har en plan B (hahaha, tony) om det blir skit väder, då ska vi till Cosmonova där jag och Fia hängde ganska mycket med familjen när vi var små. Lite nostalgi. =)
Nu ska jag gosa med mitt odjur som ligger och myser i mitt knä. Ska jag klara mig utan han i två månader?!



Ta min hand jag följer dig

Jag lyssnade precis på Lars Winnerbäcks låt "Åt samma håll", vilken påminner mig om min vän Per som jag inte träffat på alldeles för lång tid, vi börjar tala år! Jag tappade bort min mobil i början på året och med det försvann hans nummer. Det är så tråkigt för vi hade så kul! Kan vara så att han är en av dom sjukaste och roligaste människorna jag känner, vi har så mycket gemensamt. Jag kom bara att tänka på det, behövde skriva av mig!

Så Per. Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll!

SOMMARLOV!

Nu är det sommarlov! ALDRIG mer OP2B! Nästa gång jag sätter foten på skolan så går jag i OP3B, det sista året på gymnasiet! Glädjerus! Jag har gått runt och sjungit olika låtar hela dagen, typ "vad jätte skönt min sommarlov ska bli" och lite andra låter. Stackars Blomman som har lyssnat på all skönsång. =)

MEN ETT VIKTIGT ÄMNE! Grey's igår, vad hände?! Jag grät floder genom hela avsnittet. Slutet vad heart breaking och jag visste inte hur jag skulle kunna resa mig upp ur soffan! Mamma fick trösta mig, faktist. Jag snörvlade mig genom hela Sex and the city och somnade till Criminal Minds. Hur ska jag klara mig över sommaren utan det fantastiska programmet?! Jag ska nog mata scener på youtube, eller kanske till och med alla boxar? Paus från Grey's finns inte på världskartan! =)

Nu ska jag kolla på Samantha när hon har cancer på sex and the city. Stackars kvinna.


Allting, ja allting, allting... är nästan perfekt!

Mina nya jobbskor, spana in undersidan! Det är den som är lite speciell! När man är gammal tant behöver man halkskydd. =)


If you're going to San Fransisco

JAG FICK JOBBET PÅ FRISKIS & SVETTIS! ÄNTLIGEN LITE TUR!

Ska ta helgen i korthet lite hastigt!
Pappa, jag och Hille lämnade Uppsala på lördagen och kom fram till Öland vid 18-tiden. Jag fick till och med köra, nästan 15 mil. Jag hade så ont i rumpan efteråt! Vi kom fram till ett soligt men kallt Öland, där vi åt grillad mat och sen slappa på soffan.

På söndag blev det mer att göra, då målade jag och Albin ett lakan och skrev "STUDENT 09 OSKAR NICLAS". Det blev inte vackert, men som tur var så var det ingen som klagade. =) Bord ställdes upp och vi åkte och köpte lite blommor. Vi "barn" kollade på Forrest Gump på eftermiddagen. Så söt film! Jag och Hille satt vakna till klockan 00.00 då jag fick äta godis i ett dygn, det första jag åt var en kokosboll, sen somnade jag! HAHA.

Måndag, studentdag! Det vräkte ner regn inne i Kalmar och mina fötter hade ingen känsel. Fantastiskt..... Det var jätte kul att se alla springa ut, min innebandy idol (snyggve) Markus Johansson sprang ut och jag stog typ 1 meter från honom, hunk! Niclas kom ut och jag hängde en sköldpadda runt halsen på han. Oskar kom ut några klasser senare och fick en krokodil eller något runt halsen. Duktiga pojkar som klarat sig genom skolan. Nästa år är det min tur!
När vi kom hem kollade vi på Grey's innan själva mottagningen började. På mottagningen så var det rätt så mycket folk. Jag satt med Anna, som jag ska jobba med i sommar, och Tillan. När Anna åkte satt jag mig vid Niclas, Oskar, Johannes och Alex och pratade lite strunt. Sen kom Albin och i satt och drev lite på Gotländska. HAHA, hur mjöligt som helst. När herrarna åkte in till Kalmar på kvällen så var jag så sliten så jag gick och la mig. Klockan var kanske 22. Jag är en gammal tant.....

På Tisdagen åkte jag och pappa hem. Jag fick köra över Ölandsbron, hur häftigt som helst! Jag körde upp till Västervik, sen fick pappa ta över. Jag var trött. Vi kom hem klockan 18, jag tog i mig lite mat och gick och tränade. När jag kom hem hade Rosita från Friskis ringt, jag ringde tillbaks och fick veta att jobbet var mitt! YEEEEEY =D. Jag kollade på sista avsnittet av Krig & Fred och grinade såklart när min favorit Furst Andrej dog. Jag gillade absolut inte slutet, tur att det är alternativt i boken. Vad ska jag göra på tisdagar nu då?? Ska nog köpa DVDn.

Idag är jag "sjuk", jag vill inte sitta i regn och titta på fotboll. Jag ska istället tvätta Prestons skål, köpa jobb skor till i sommar och ta en långis med Leo. Ska nog tvätta och handla också, tomt kylskåp och tom garderob. Om en vecka lämnar jag Uppsala för Öland. Jag känner mig redo.

Leaving on a jetplane

Igår var det student för tvilling kusinerna. Stort grattis till dom som orkade sig igenom skolan! Tog massvis med bilder som kommer in när jag kommer hem från Öland. Lill-Casper tycker så mycket om mig så han kräktes upp hela maginnehållet på mig, jag luktade godis resten av kvällen, mysigt va? Barn älskar mig. =)

Som sagt så bär det av till Öland city idag. Har precis packat klart väskorna. En del saker ska lämnas kvar eftersom jag åker ner en vecka senare igen och stannar "föralltid" som Albin säger. Jag har beslutat mig för att lämna Krig och Fred hemma, jag måste ju vara lite social tycker man. Annars är det lätt hänt att jag fastnar i boken, och det är livsfarligt. Life danger så att säga! Nu ska jag moffa i mig lite lätt kesella med hallon innan vi åker!

FÖRÖVRIGT! Jag ska bli fadder till systers bebis! Han ska få en sträng uppfostran av sina faddrar (speciellt av mig och Bisan, hard core ska det vara!!). Nej då, jag är jätteglad för detta och ska ta uppgiften på allvar. =)



Man kan ju tro att jag ska flytta!

Är detta vad vi kallar en bra dag?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! JAG FICK MVG I ENGELSKA B! Så jääääävla skönt!

Hela dagen har bara varit bra! Jag åt ingen frukost hemma utan åkte till Lutis och köpte, det första jag ser när jag går innanför dörrarna klockan 8 på morgonen är LÅRET. Det gjorde min dag! Jag gick ner till skolan och åt frukost och körde någon frågesport, jag och Blomman vann! Vi är bra allmänbildade, och man funderar på om vi är politiskt inriktade eftersom vi  endast kunde politik och geografi frågorna? Hmm.. Efter det var det engelska. Sista lektionen så vi lämnade böcker, åt kakor (inte jag då, men dom andra), kollade på film och fick veta betyg. Jag vart så sjukt glad över mitt MVG så jag gav ifrån mig ett litet glädjetjut. =) Efter avklarad engelska kurs så gick jag och rensade mitt skåp på papper eftersom jag är ledig större delen av nästa vecka. Massvis med papper försvann och kvar låg ett par skrivhäften. Det betyder att skolan nästan är slut, JAAAA! Min lycka blev bättre när jag gick in på H&M och köpte världens finaste armand, ett "brons" med massvis av berlocker på, jag är kär! Det ska visas i bloggen, förr eller senare!

Nu ska jag och noppa ögonbrynen på Salong Cleo. =)

Man blir ju fundersam!

Mycket häkt idag! Jag kom till skolan 8.30 och hade S-HLR kurs till 13.30. Slitsamma timmar och kroppen är helt slut av alla kompressioner! Efter kursen gick jag till min kära frisör Emma och la lite slingor och tog lite toppar, välbehövligt. Jag fick prata av mig och hon fick prata av sig, man är alltid fylld med skvaller efter en sån dag! När jag var färdig där så gick jag ner på stan och köpte en vit body som jag ska ha på en av studenterna jag ska på. Provade lite bikini underdelar också eftersom dom jag köpte var way to small...... Hittade dock inga bra, ska på jakt imorgon igen. När jag kom hem åt jag mat, diskade och åkte upp till gränby för att byta en tröja som tyget var skumt på. Efter det var det Ikea med bror och syster. Sen hamnade vi i Storvreta där vi skulle hämta en bärsele till systerson. Jag kom hem lagom till Greys, veckans höjdpunkt!
Förstår inte att jag hann med allt! Men det är sällan jag är så här upptagen, imorgon är det ingenting att göra! Slutar 12 och det enda jag ska avverka är en löprunda. Jag får cykla till gränby och köpa bikini trosor också, kanske. Ska sätta mig med Krig och Fred boken i lugn och ro. Vad skönt!

Jag tror jag är kär!

Krig och fred är fantastiskt!



Nu närmar sig sommarlovet!

Igår var vi ju på friluftsliv! Vi paddlade kanot och spelade brännboll. Hur mysigt som helst var det. Vi valde den varmaste dagen att åka också, så alla var röda och jämförda sina snygga rosafärgade armar idag i skolan! HAHA! Jag fick skavsår i armhålorna också så när jag var ute och sprang igår kväll så skavde det som tusan! Aj aj. Vi kom dit 11 på morgonen och jag var hemma klockan 18. Lagom dag! Somnade som en stock efter cityakuten. =)

Idag hade vi musiktävling i skolan, jättekul! Min grupp kom tvåa. Hade tre fel endast, imponerande! Min älskade Lars Winnerbäck var med i tävlingen och jag satt och trallade med på Elegi. =) Jag var hemma klockan 12. Då åkte jag och papps och tankade bilen och köpte bantningsmat till odjuret.
Nu har jag precis bokat min biljett till Öland (Kalmar). Flyget går 17.30 från Arlanda onsdagen den 17 juni. Då är det sommar på riktigt. Yeeeey.

Ikväll ska jag åka med en vän till Ikea. Hoppas jag hinner komma hem innan träningen, annars blir det fel i dygnsrytmen! Måste även prata lite med Maja som tar studenten på fredag, lyckos henne! Hille kommer också ikväll. Henne får jag prata med 22.45, efter Krig och fred. Nu skola jag åka mot ikea landet! Pyss unt kram!


Ett år sen igår. =)

RSS 2.0