Death and all his friends

Om jag inte nämnt det tidigare så fick jag 100% tjänst uppe på sjukhuset i tre månader med möjlighet till förlängning. Här var det tänkt att jag skulle skriva en slags predikan om hur gammal jag blivit, men så blir det inte nu! Jag ska slå mig ner i soffan och dricka te och glömma bort det faktum att jag numera är moster till två kids och att jag snart flyttar hemifrån.

Förresten så saknar jag "Big brother Kitty" idag, tråkigt att han har det blåsigt och kyligt i Toronto. Inte för att det är så mycket bättre här, MEN MEN! Jag saknar iaf storebror idag...


Kalla mig aunt J!

Grattis storasyster och Björn till eran lilla Evelina.
Nu har inte moster bara en prins, utan en prinsessa också =)




Världens finaste tjej!


För trött för att sova...

Igår gick jag i skolan ett par timmar mitt på dagen och arbetade med projektarbetet. Vi får se hur det går med detta fenomen. Så svårt! Mitt i allt så ringde dom från sjukhuset och frågade om jag kunde sitta vak, javisst tänkte jag! Kom dit och det blev en rejält jobbig kväll med mycket saker som hände. Jag kom hem helt utslagen och la mig i sängen, kunde såklart inte somna... Och imorse kunde jag inte sova. Så här sitter jag. Trött som ett as och väntar på att vi ska ha lektion på Perrys gym klockan halv 1. Jag tror att jag ska lägga mig och kika på en film snart =)

Jag längtar efter syster, Alfie och moster idag. Det är jobbigt....



En uppgiggande teckning som jag fick av söta Tess när jag var där på besök. =)


Walk a mile in my shoes

Jag är precis påväg till sjukhuset för att arbeta min andra dag där. Började i tisdags med ett dagpass. Det känns bra och jag tror det kommer bli en rolig sommar i 30-huset.

Den här veckan har varit och kommer fortsätta vara smockad med aktiviteter. Måndag- skola. Tisdag- jobb. Onsdag- skola. Torsdag- jobb. Fredag- skola. Lördag- jobb. Söndag- jobb.
Nästa vecka ska jag ligga lågt. Några dagar i skolan och eventuellt en dags jobb. Det får räcka. Måste hinna med allt pluggilugg jag har just nu också. Har varvar arbete och skola med historia uppsats, sjukvårds uppsats, etik uppgifter och en liten uppgift i organisation & ledarskap. Nu är ni imponerade va? Haha, jag trodde aldrig jag skulle hinna med det! :)

Nu tar jag en promenad upp till sjukhuset!

RSS 2.0