Ett gott skratt förlänger livet!

Nyss hemkommen från arbete och slit i alla hörn av Fålhagen, överklass damer hit och överklassdamer dit. Det är skönt att få komma hem, läsa sina bloggkommentarer från systrar, bror och Betty Matilda. Jag har skrattat och kommit fram till att mina syskon och Betty (Paul också såklart) är bäst i hela världen! Punkt slut!

Lite foton från Gotland!


Jag och lillgrabben på Tofta



Söta pollar red förbi, as häftigt!



Vi lekte badvakter a'la Pamela Anderson och David Hasselhoff



Leo hittade en (svart!!!) kompis!


Ursäkta mig.

Jag har blivit en dålig bloggare. Har haft noll motivation och haft annat på tankarna.
Helgen spenderades på Gotland med mamma och pappa. Tog det bara lugnt hela helgen. Gick massor av promenader, den allra mest minnesvärda var strandpromenaden från "stora" (där alla stekisar hänger på sommaren) Tofta hela vägen bort till hamnen i Gnisvärd, Leo sprang nästan hela vägen utan koppel och var jätteglad. Jag gillar Gotland. Det gör jag faktist.

Nu är jag hemma och fokus ligger på jobb och träning de sista dagarna på lovet. Jag börjar bli gammal. Jobb är någonting mamma och pappa pratade om när vi satt vid matbordet när alla syskonen fortfarande bodde hemma. Vad har hänt med världen?
Svar på den tack!


Snygg nyklippt kille!



Mitt bofäste på Gotland. Störtskön säng!


En trogen vän!

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck. Min idol. Ibland lyssnar jag ingenting på honom, ibland jämt och ständigt. Jag har haft en ganska tuff vecka med skola, jobb och saker runt omkring, då är det kanon bra att ha en trogen vän som spellista på Spotify. Just nu lyssnar jag på timglas, hoppas inte grannarna hör! HAHA, det låter inte vackert....


På torsdag åker jag, mamma och pappa till Gotland för att hänga. Det pratas om att vi ska åka till Fårö, ta en tur i hälsostigen i Visby och träffa lite släkt och vänner. En liten paus från vardagen alltså. Träningskläder kommer få följa med så jag kan ta en tur på stranden och runt koviks kapell. Fan vad skönt, rent utsagt. Tror jag ska gosa ner mig i sängen nu och kolla på första säsongen av Grey's, jag saknar George!


Min definition av lycka...

Det är fredagkväll, klockan är 18.30. Ut från Friskis & Svettis Väderkvarn kommer en svettig liten dam ut. Det regnar och det är riktigt frisk luft. Jag lägger på ett leende när jag ser att det regnar och tänker "jag klarade det, en gång till". Går över gatan till min cykel som står ihopklämd mellan hundratals andra cyklar, tänder lyset, sätter mig på cykeln. När jag kommer fram till rödljuset viskar jag för mig själv "Nu är det helg".



Mitt andra hem


With me

Nya trenden på våran skola är att lyssna på Sum 41s låt With me. Den är beroendeframkallande, speciellt efter man sett scenen med Chuck & Blair från Gossip Girl! Herrejissus. Det går inte att tröttna på det, eller hur J & B?

Förövrigt så har jag kommit igång ordentligt med träningen igen, så skönt! Två intensivpass och en joggingtur, det är en inte så mycket för världen, men allt går lättare nu! Jag har även fått ett jobb på hemvården i Fålhagen som jag börjar på ikväll. Det händer mycket nu i Fröken Fs liv. Vart ska detta sluta?



Svettig och glad människa efter en tur i Nyby


2 år.

2 år.
För två år sen vändes kroppen upp och ner. Jag fick veta att världens finaste Jocke åkt till himlen. 2 jäkla år och det känns som det vore igår. Allting förändrades den dagen. Jag har svårt att vara på Gräsö, för där vad vi med dig, jag kommer aldrig mer kunna sätta min fot i Jakobsberg, för där hör du hemma. Att åka upptåget till Stockholm gör ont, för då stannar vi i Upplands Väsby, där det hände. Jag minns när vi träffades sista gången.. "Hej vattenmelon". Hej Jocke. Hej då Jocke. Kom tillbaka, snälla du.
Kom bara tillbaka...


Drewly!

Vi sitter i skolan och dregglar över Chuck Bass.
Jag torkar Blommans dreggel från min axel när vi kollar på limo scene =)



Utvärdering av första intensiven!

Nyss hemkommen från första intensivpasset med Mange den här säsongen. Jag är duktigt imponerad av mig själv! Trots en kraftig lårskada och med kryckor så har jag hållt kondisen på tipp topp! Som alltid så lägger jag mig sist i starten av intervallerna. Idag kom jag in som nummer 4! Nummer 4 av 120 är hyffsat bra, nästan olagligt bra! Jag är nöjd, jättenöjd!

Det var ett nyupplagt pass. De två första låtarna (uppvärmning & tempohöjning) var kanske inte de bästa. Sen kom Lady gaga och Jordin Sparks. Jag tog i som aldrig förr, trots att jag var helt lost i alla övningar. Benet sa aldrig ifrån och jag bara matade. Den obligatoriska "trekanten" var kvar i slutet, dock med en urusel låt så jag orkade inte belasta armarna och gick ner på underarmarna. Jag stog ändå ut! Varenda armhävning, varenda magövning, jag gjorde allt och är supernöjd!

Funderar på om jag ska gå på söndag igen, det här är så roligt! =)

Försmak!


Jag kände mig träffad?

Tekniken är inte på min sida, resterande bilder dyker upp imorgon!


Kom ihåg mig då.

När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan.

Jag vill så gärna gå och se Larsan den 3 december.... Ska nog försöka köpa biljetter på blocket eller något. Jag vill, vill, vill!

Igår körde jag halkbanan, SÅ SJUUUKT KUL! Jag skulle kunna göra det igen! Elin och jag delade bil, fick köra automat som jag inte kört tidigare, men det gick bra! Men gud vad jag skrattade, vi körde high five hela tiden så fort vi lyckades med någon (vilket var sällan.. men men!). Idag körde jag min omkörningslektion. Jag känner doften av körkort, gör ni? Ska fokusera på teorin nu i ett par veckor, skolan får komma i andra hand (för en gångs skull).

Ska försöka övertala Blomman att skicka över bilderna från Köpenhamnis under dagen.

Nu är det historia och organisation och ledarskap. Jippie....

Köpenhamn!

Igårkväll kom jag och mina två bananer hem från Köpenhamn. Hade så jäkla roligt och vi får aldrig chansen att vara riktigt omogna, så de senaste dagarna har vi varit just det, OMOGNA! Satt och lekte med en godis som Carro hittat på godislunden. "Jag orkar inte mer nu" kan vi kalla den för. Vi har även ätit en jäkla massa mat! Nästan olagligt mycket, men det har varit gott! Vi satt även på en bar och drack strawberry daquiris efter ett restayrangbesök. Efter det gick vi hem och sov, klockan var liksom 12! Vi har även gått vilse, massvis med gånger. Vi har varit på Netto och köpt alkohol (ja moster och kusiner, vi var på NETTO).

När jag har tid och ork lägger jag in bilder, nu ska jag plugga teori....


RSS 2.0