Who says I can't get stoned?!

Jag har haft galet svårt att återhämta mig efter onsdagens nattjobb. Det var ingenting för mig, trots att jag höll mig vaken hela natten. Jag är fortfarande trött och det har gått tre dygn. Nej, jag är tveksam till detta!
Träningen har kommit lite i efterhand och det blev inget gym i torsdags eller intensiv i fredags, som det var tänkt. Jag har legat på golvet här hemma och gett grannarna något att skratta åt, det duger ju det med! =)

Helgen har som alltid varit lugn. Igår var jag hos Calle och Tess och lekte med dom. Vi kollade på en bamse film och jag kunde typ varrenda mening... Illa.. Fick en teckning av söta Tess när jag skulle åka. Hon är så söt!
Jag åkte hem och åt krubb och halvsov i soffan till äckel-Wallander. Buurrr!
Idag har jag arbetat på Friskis. Sötaste killen som hette Theodor satt i mitt knä och lyssnade på sagor som jag snällt fick berätta för honom, trodde jag ja! Efter att ha läst en bok tittade jag upp och där satt typ 5 till barn och lyssnade. De ville höra mera tydligen. Hmm...
När alla barn hade gått smet jag in på gymmet och körde ett hejdundrande pass. Utfall med vikter är ingen höjdare, det är rå jobbigt! Jag saknar att springa ute, men just nu får löpbandet stilla mina behov. Drog en repa på 30 minuter och 2.5% lutning. Det gick riktigt bra och efteråt gled jag svettig ut i omklädningsrummet. När jag skulle ta av Ipod armbandet så var det dyngsurt. Blev riktigt nöjd då!

Nu är det religion studier som står på kvällsschemat. Islam, judendom och kristendom, allt i ett och samma prov. Hur ska detta gå?!




Swettyg!


Dygna?!

Nu ska jag dygna för första gången i mitt liv!
Dagen startade 7 imorse och avslutas 7.30 imorgonbitti.
Jag ska jobba mitt livs första nattpass nere på Svartbäcksgården.
Start 20.45, avslut 07.00.
Önska mig lycka till





PS! Imorgon ska jag nog slå till och ringa till 30E och tacka ja till jobbet!

Dags att bli vuxen, redan!?

De senaste dagarna har varit smockfulla med aktiviteter! Torsdagen spenderades ute i East för att hjälpa Benny & Fia att flytta. Skola och jobb på fredagen. Återigen East på Lördagen då det var dags att städa ur gamla lägenheten. Hem och sussa för att hänga på Friskis och Svettis hela söndagmorgonen. Först lekte jag med barnen och sen körde jag något slags PT pass med Olivia. Undrar hur hon mår idag med tanke på det. =) När jag slutade på F&S bar det av till hemtjänsten för lite mer jobb där. Länge leve arbete. Den här veckan ska jag försöka vara ledig och fokusera lite på skolan, även fast det är tråkigt.

I torsdags fick jag ett samtal när jag satt i bilen i East. En bekant röst var på andra sidan luren. Avdelningschefen på Akademiska sjukhusets avdelning 30E. Jag har blivit erbjuden jobb där, som undersköterska på en halvakut avdelning. Blir lite stolt över mig själv när dom ringer och erbjuder mig jobb sådär utan att jag sagt någonting. Däremot är jag tveksam till om jag ska ta det. Det är ju ett tryggt jobb där jag vet exakt vad som ska göras, men då måste jag samtidigt säga ifrån på Svartbäcken och hemtjänsten för att jag ska orka med arbetet på sjukhuset. Ska börja på en fördel/nackdels lista ikväll har jag tänkt. Får se vad det blir.
På ett sätt lockar sjukhuset mycket, då har jag råd att hyra en lägenhet under sommaren. typ storebrors lägenhet om han får för sig att tillbringa två månader någon annanstans ;). Det är dags att bli vuxen nu, vare sig jag vill eller ej..



I detta ofantligt vackra hus (det gråa, inte det rosa) på våning 3 kan jag arbeta snart.


YEEEY!!!!!!!!!

Bokat och klart!
Den 8 juni tar ett plan mig, Blomman och Sandra från Arlanda till Zakynthos!



Smugglarens vrak som jag hoppas vi besöker! =)


För att sedan resa mig upp och gå.

Igår kväll åkte jag ut till East för att hjälpa syster att packa inför flytt. Jag var tröttheten själv och somnade till Hitta Nemo. Hela natten sov jag kasst och hade lite ont i pannbenet när jag vaknade för dagen. Vi packade ihop lite saker i kartonger och kassar innan jag satt mig på bussen som skulle ta mig till skolan. En lektion som var en timme lång mellan 14.30 och 15.30. Bra värdelöst!

Ikväll blir det ett intensivpass som Anna-Lena håller i. Jag behöver avreagera mig allt skit som händer just nu. Jag blir en dålig människa med dåligt inflytande när det händer tråkigheter runt mig.

Moster! Ikväll kl 21 är det The lake house på tv! Tänkte bara säga det. =)

Nu ska jag återgå till ett litet arbete i sjukvård. Gissa vad det handlar om! Jo... Cancer, som allt annat!


Det krävs en Sparris till allt

En väldigt lugn helg har passerat. I fredags umgicks jag med Blomman och Linn. Först hängde vi hemma hos mig och snackade skit, senare begav vi oss till Gillet. Egentligen bara för att ha gått dit. Jag var där en timme innan jag tog mig en promenad hem. Att så lite kan göra så mycket.

Lördagen bestämde jag mig för att inte göra någonting alls. Den enda ansträngningen jag gjorde var att åka till Aspentos i Salabacke för att äta lite mat. Direkt efter for jag hemåt, tryckte i mig lite chilinötter och glodde på Scrubs. För att vara lite hälsosam så gjorde jag lite övningar på min nya vän, pilatesbollen!

Söndag bjöd på terminstart på Friskis. Jag, Olivia och Filip samlade ihop oss och lekte lite med barnen. Efter det blev det en timme styrka på gymmet. Jag såg ut som en knubb när jag körde en övning, för första gången sen jag började träna så anade jag lite muskler bakom gäddhänget. Jag var nöjd. Jag var  värd att åka och titta på Sparris när han mötte Pixbo. Där blev det seger, dock är jag inte så imponerad av den inhoppande målvakten som ersatte den gamla geten Klintsten. Han släppte in 4 av 15 bollar, känns lite väl.
För att smälta innebandyn så åkte jag till Faster och lånade ett gäng filmer. "En ung Jane Austen" och Benji Button fick följa med hem idag efter en kopp te och en väldans massa diskussioner om alla möjlia saker.
När jag väl tog mig därifrån så begav jag mig återigen hem till soffan och tittade på den förstnämnde filmen. Mitt i allt kände jag hur det brände bakom ögonlocken och tårarna sprutade. Olycklig kärlek gör mig olycklig. James McAvoy däremot, han kan nog göra mig lycklig *blink*!



Någon gång, någonstans möts vi åter igen

Jag blir förföljd av sjukdomen cancer just nu.
Det är fruktansvärt tungt.
Alldeles nyss läste jag färdigt boken "Någon gång, någonstans möts vi åter igen" som är skriven av Sofie, vars son dog i cancer förra våren. Jag led så mycket med henne när jag läste om själva dödsögonblicket, men framförallt begravningen kändes för mig mest overklig. För exakt en vecka sen så förlorade en mycket nära vän till mig sin far i cancer. Ett långt lidande har fått sig ett slut. Förmodligen så var det av den anledningen det var jobbigt att läsa om begravningen, när det är dags att ta ett farväl. Min vän är en oerhört stark och en skämtsam prick, det är jobbigt att veta att jag inte kan göra någonting för att det inte ska vara så här. Usch.. Jag har sån tur så jag är frisk själv, och har en frisk familj. Det jag beklagar mig för är ingenting jämfört med vad dessa familjer gått igenom.

En annan vän till mig fick även han ett cancerbesked nyligen. Jag hoppas verkligen att han återhämtar sig, allra helst önskar jag att det aldrig hade hänt. Vi har planerat en eftermiddag på after beachen i sommar, och ingenting får hindra det! Absolut inte en skitsjukdom. Absolut inte.


En hälsning till Toss (runkis) som lämnade oss för himlen imorse. Världens gosigaste rabbit. Jag ska ta hand om din mamma, jag lovar!


Välkommen 2010!

Det här ska bli ett bra år!

Jag ska ta studenten!
Flytta hemifrån, antingen till Halmstad eller Västerås
Jag åker till Grekland med mina fina vänner
Jag tränar hårt för att springa milen i New York nästa sommar
Jag besöker en dietist för att få lite schysst kosthållning
Jag blir moster till bebis nummer 2!
En hel del drinkkvällar ska införas
Det här ska även bli året jag och blomman kommer möta männen i våra liv (haha)!


Mitt år startade inte så vidare bra. Jag jobbade järnet från nyårsafton till onsdagkvällen veckan efter. När jag väl blev ledig blev jag sjuk. Jag har mer eller mindre sovit i fyra dygn, men igår kom jag upp på benen igen! Dagen startades med en promenad upp i Ferlin, vidare in i Nyby gård och sen hemåt igen, så klart med min Nike plus sensor på tassen. Sen laddade jag upp för middag med vännerna och bowling på kvällen. Där startades årets oändliga drink party. Totalt blev det 3 drinkar och en cider för mig. En mrs Purple, en peach sour och en isbjörn (som kan varit det äckligaste jag stött på i hela mitt liv). Petra var inte sämre hon, hon vann för kvällen! Både bowlingen och drinklistan... Jäkla skit!

Nu gör jag mig redo för en promenad upp i Röbo och sen ska jag åka och jobba ikväll. Man lever ett hårt liv ibland. Imorgon börjar skolan.

 


Jag trotsade sjukdomen och gick ut för att leka med Leo i snön. Han uppskattade det ett tag innan han frös för mycket om tassarna.



Promenad uppe i de halv kriminella delarna av Uppsala, all by myself!

 


Med Nike plus sensorn på foten. 5,2 kilometer fick den för sig att vi gått, ganska lagom!


RSS 2.0