Upptageeeeeeeeeeet!

Sjuuuukt jobbig vecka!!!! Jag har jobbar lunch söndag & måndag. Tisdag, onsdag och torsdag blev det LÅNGPANNA! Vanligtvis får man ha en långpanna i veckan, jag hade tre stycken och alla i rad. I helgen blir det förmodligen två till. Tur att det bara är fyra dagar tills jag åker hem. För nu är det jobbigt!

I onsdags efter jobbet mötte jag Andy och Patriks mamma. Världens sötaste! Hon sa hur fantastisk hon tyckte jag var och att jag var så mjuk och vänlig mot alla, trots motgångar. Jag blev så rörd så jag började stortjuta när jag kom innanför dörren. Pinsamt, men sant! Dock var det skönt att böla lite.

Bilder från de senaste dagarna!


Bilutflykt vid Borgholm slott. Väldigt mysigt!


Där är min restaurang där jag slitit hela sommaren. Jag hade precis avklarat en långpanna och var påväg hem.

Ganska bra dag, ändå!

Trots att de senaste dagarna varit tunga så kändes den här ovanligt bra! Hade jätteroligt med Anna och Alex som jag jobbade med. Alex hade lite roligt igår (halva priset på all dryck, inklusive sprit, på strand), hans ögon gick i kors hela dagen och han hade lite pannknack! Jag tror han fortfarande var onykter nu när jag slutade. Det var lugnt på jobbet och när jag kom hem visste jag att lönen låg på kontot så jag var intresserad av att se den!
Äntligen fick jag vad jag förtjänade! Efter skatt så var det fortfarande en skaplig summa. =) Jag är nöjd och glad.

Om en vecka och två dagar åker jag till lilla hjärtat i Hovet. Jag ska ringa dit nu och höra hur mamma och pappa mår!


Mosters lilla kille!

Filmkväll med mig själv!

Igår var det takida, som jag nämnde! Vi åkte förbi en snabbis för att lyssna lite, men då hade dom inte börjat än, så jag åkte hem och la mig och sov istället... Klockan 22....
Pratade dock med David idag, det var tydligen skit bra, och han var jättenöjd! Jag var avundsjuk... Nästa gång så är det min tur  att vara där!

Ikväll är det bara massa filmtittande. Jag ska se "The lake house" med Sandra Bullock och Keanu Reeves. Jag älskar den filmen! =D För någon timme sedan så avslutades "10.000 b.c", och nu är det inte långt kvar på "Se upp för dårarna". Klockan 21 är det dags för The lake house, då ska jag poppa popcorn!

Build me up buttercup!

Idag är det sista dagen i Hovet och Växjö. Klockan 15.59 går mitt tåg tillbaks mot Kalmar där kusin hämtar mig. Innan jag åker ska jag in till Växjö och gosa med bebisen först (Hugo, Alfons, eller vad blir det för namn?). Mamma och pappa skjutsar mig till tåget innan dom åker hem till Uppsala. Tråkigt att syster inte varit hemma nu när jag är här på besök, men det kan man ju räkna med. Nu vill jag bara att hon blir bra igen och kommer upp på benen!

Ikväll ska jag nog åka till slottsruinen och lyssna på takida (utifrån). David den tönten ska vara därinne... Jag vill också! Men jag nöjer mig med att bara lyssna, det tycker jag är roligt nog!
Just det! Förmodligen så har jag bara 9 arbetsdagar kvar innan jag åker hem. Dock tror jag att jag ska åka tillbaks hit till Hovet ett par dagar, då allt lugnat ner sig och familjen förhoppningsvis kommit hem. =)

Nu ska vi åka mot sjukhuset!

En överraskning!

Jag var lite tokig och tog ledigt i tre dagar för att åka över till min syster och överraska henne. Jag hade inte räknat med att bebis hade kommit än så jag tänkte spendera de sista dagarna av hennes graviditet med henne. Men icke! Istället fick vi någons slags dispans och fick gå in på avdelningen och träffa henne. Hon började nästan gråta för att hon var så glad. =) Pappa Paul blev nog glad han med. Gladast blev dock jag! Denna bebis har varit efterlängtad i flera flera år, och nu låg han där på sin mammas mage och snusade. Det lös i ögonen på de nyblivna föräldrarna!

Moster och systerson


Bebis mormor och jag tog på han mössan och filten, han såg lite hård ut. =)


Våran bebis här hemma hittade en napp som han tyckte ovanligt mycket om. Udda hund!

VÄLKOMMEN ÄLSKADE SYSTERSON!

Natten till igår blev jag moster till en liten pojke! Han vägde 4020 g och var 51 cm lång!

Stolt morfar med lillkillen i famnen

Bilder från en ö


Först och främst måste jag visa den fina pizzan som jag fick av David och Alex igår! Världens bästa killar!


HAHA! Gissa vilken låt som vi sjunger på Klinta bykrog. Den är så populär så vi var kreativa och att upp en skylt på en av våra knarrande dörrar. Där sitter den fint!


'
Mitt älskade odjur var på besök! Vi låg och mös på gräsmattan hela dagarna när han var här. Mitt lilla hjärta!


Mina nya röda gummistövlar som jag fick av mamma var ute och rastades! Ihop med ett par bruna runkisar och en marinblå munktröja promenerade jag ut till bilen och tillbaks. Så spänstig var jag!

Nej, jag har inte glömt bort bloggen!

Haha! Jag har bara haft besök av familjen. Det var skönt att vila lite från bloggandet och bara umgås (och jobba, det kommer man aldrig ifrån). Foräldrarna åkte vidare till min tokgravida syster (som skulle fött barn i lördags, vart är du alfons?), hoppas dom kom fram i lugn och ro. Jag själv har haft en EXTREMT lugn dag på jobbet. Vi hade sammanlagt ungefär 15 beställningar, vilket är sjukt lite jämfört med dom 60 vi brukar ha. Jag och Anna, som jag jobbade med idag, hann till och med sätta oss ner TILLSAMMANS och äta mat. Att bara hinna äta mat är något jag inte haft tid med de senaste tre veckornas arbetspass. Jag vart proppmätt och är fortfarande mätt, vi åt alltså klockan halv 2.

Nu ska vi alldeles strax åka och köpa pizza nere på mitt jobb, min lilla moster fyller faktist år idag så vi ska lyxa till det riktigt ordentligt. Jag beställde med Mellösa (vegetarisk) och de andra ska få en familjepizza, massam (fläskfilé & beasås) och kebab. Trevligt för dom!
Jag återkommer imorgon med lite pictures från dagarna som knatat förbi.
Puss unt kram

Smaklösa för dom tåliga!

Mina föräldrar är äntligen här! Som jag längtat efter dom (och självklart mitt lilla odjur som nu bänkat ner sig i min säng). Mamma åkte direkt på Tomas Ledin när dom kom fram. Men jag tog en promenad med Leo, och det är jag nöjd med!

Idag har jag även bokat resa till Köpenhamn som jag och Blomman gav Carro i födelsedagspresent. Ska bli hur kul som helst att åka iväg. Den 1 Oktober är det avfärd. YEEEYYY!

Pappa kom även och sa att vi förmodligen åker till stugan i höst efter jag kommit hem. Skolan ska flytta till nya lokaler (äntligen officiellt) och jag är bjuden på mys middag hos söta Jenny när jag kommer hem. Rackarns. Idag känns allting bra! Varför blir man så lycklig bara av att träffa sin gamla mor, far och vovve? =)

Wish that I was lookin' into your eyes

Jag har haft ett par tunga dagar nu med en jobbig känsla i kroppen. Längtar efter familjen, Leo och mina vänner. Jag är ledig imorgon så jag tänkte att jag skulle hyra film ikväll och titta på den sent inpå natten. Vi började kolla 22.30 och alldeles nyss slutade filmen. Ikväll valde jag att hyra Wild child. En väldigt ungdomlig film, men det är en film som jag tycker mycket om! Då spelar det ingen roll om den är barnslig. =)

Nu sitter jag och lyssnar på Damien Rice. Alla andra har gått och lagt sig och jag har just nu den fantastiska stunden som jag bara ägnar åt mig själv. Min flaska med iskallt vatten står bredvid mig och jag sitter bara och gör ingenting. Det är alldeles tyst förutom låen "Cannonball" som jag lyssnar på med låg volym. Imorgon kommer mamma och pappa ner. Dom har med sig Leo som jag saknar massooooooooooooooor! Jag ska pussa honom hela kvällen imorgon. Mitt hjärta.
Innan mor och far dyker upp ska jag springa ner till stranden (typ 3km), ta mig ett dopp, byta om och gå till Sinus och spana på mina kollegor som spelar volleyboll turnering (mellan alla krogar i Borgholm/Köpingsvik). Då har jag något att sysselsätta mig med, vilket är bra! Då ska jag heja på Maria, Viktor, Bp (David) och alla andra muppets som ställer upp. Jag har lovat att jag är coach. Jag är ingen pärla när det gäller bollar.................

Nu ska jag krypa till kojs med min krig och fred bok. Imorgon ska jag sova länge!

En vild partydag, minst sagt!


Vackra Emma och Maria med champagne i högsta hugg!



Bartender Patrik och kocken Alex tog sig också ett glas



Haha! Flaskan hamnade på golvet efter ett tag, det var lite trångt!



Alex bjöd oss tjejer på en varsin red summer



Vi stog och njöt med våra Mintu shotar. Mitt halsband som man fick till var luddigt. De andras var som en gasbinda, inte lika coola som min alltså!


HAHA! Styrfyllan på vägen hem. Klockan var 18 och vi var inte att leka med just då. Vi tog oss iallafall till jobbet och åt en pizza. Sen la vi oss i Emmas soffa och laddade inför rond 2! Jag var helt slut så jag stannade kvar på jobbet och pratade med dom som jobbade. Klockan 12 precis kom jag hem efter att Anna skjutsat hem mig.

Ikväll ska jag leka med Amanda!

De senaste dagarna i bilder


Promenad i Borgholm. Vi gick i en park jag aldrig lagt märke till tidigare men som var jätte trevlig.



Briggen Gerda var på besök från Gävle och jag var givetvis nere och kikade. Idag ska vi förhoppningsvis på rundtur ombord.



Löpning och styrka har varit högt prioriterat i veckan så jag orkat med allt jobb och annat som stått på schemat.
Nu längtar jag bara efter Blomman, Carro och mina föräldrar. Kan inte alla bara komma hit?

Häng i Calmare!

Idag har vi hängt i Kalmar. Albin var hos doktorn och det är fortfarande oklart hur hans syn blivit påverkad. Iallafall så köpte jag min rosa mobiltelefon. Sony Ericsson t700. Jättesöt! Jag köpte även filmen The Notebook som jag trånat efter i många år, idag slog jag till och köpte den, så den ska jag se imorgon efter jobbet! Ikväll blir det Mordet på Matthew Shepherd som går på nian, mycket bra film som jag rekomenderar!


Provbild med mobilen.
Min utsikt genom mitt mygg/flug nät.

Regn, åska & tedrickande

Jag sitter här alldeles ensam och myser lite. Det regnade precis något fruktansvärt mycket och det åskade. Jag har slagit mig ner vid köksbordet för att titta på detta. Jag är så sliten idag också så det är ungefär så här mycket som jag orkar med. Höhö. Nu kom solen fram och det ryker hur mycket som helst från marken! Fan att jag inte hade en kamera, det är skit häftigt!

Idag ändrade dom mitt schema så jag bara jobbar 5 timmar om dagen istället för 7. Jag vart skit arg, jag är ju liksom här för att jobba! Jag ska nog dra på mig några långpannor (12 timmars pass) nästa vecka så jag får ihop pengarna ändå. Två timmar om dagen är ju 170 kronor, det blir ungefär 1000 kr per vecka. Nej, jag ska dra på mig några långpannor nu! Amanda var också upprörd över att vi inte kommer träffas någonting nu. När hon jobbar är jag ledig och tvärtom. Det känns jättesurt, men förhoppningsvis är vi lediga samtidigt någon gång, då kanske man kan ta en fika eller något sånt trevligt.

Imorgon är jag ledig. Då ska vi till Kalmar för Albin ska till sjukhuset. Jag åker med och köper ny mobiltelefon samtidigt så jag kan slänga in lite bilder här på bloggen. Hoppas inte Anca (som är på möhippa ikväll) är alltför bakis imorgon så hon också hänger med! Då kanske det blir lite kik i affärer också. YEEEY

Nästa vecka kommer mamma, pappa och Leo. Jag saknar dom....


"Jag har köpt öl till Björn Gustafsson"

HAHA vilken härlig, LEDIG, dag jag har haft idag! Vi började med att boka bord på Klinta bykrog (mitt jobb), sen åkte vi till sport rea och kollade på träningskläder. Där trivdes jag! Sen åkte vi "ungdomar" ner till Borgholm och var på Outlet där. Jag köpte en jättesöt t-shirt. Jag gillar den stenhårt! Efter jag köpt tröjan fick syster för sig att hon skulle klippa sig så vi gick till intermezzo och skulle gå in där, då blev hon nerskickad till strandgallerian för att klippa sig där. Medan hon fixade håret så låg vi andra nere på en flytbrygga och stekte. Luuuugnt och skönt. När vi legat där en halvtimme ledsnade vi och gick för att se hur det gick hos frisören. När vi kom upp dit ser vi THE fotograf som jag tokspanade på förra söndagen. MUMMA! Vi stog och väntade på Fia utanför salongen. DÅ KOMMER HAN OCH FRÅGAR OM JAG KAN ÖPPNA DÖRREN ÅT HONOM, det var ju dagens lycka! Vilken hunky!

Sen åkte vi hem och tog cyklarna och cyklade tillbaks till Borgholm (ett himla farande). Det var ju after beach! Jag tog en mineralvatten först och sen så tog jag en drink som hette sunday någonting. Efter det gick jag och Benny på toa, när vi kom tillbaks till våra platser hade vi köpt en piggelin drink till mig och en öl till han. När den var uppdrucken gick vi på toa igen och när jag kom ut såg vi THE fotograf igen. MUMMA! När vi kom tillbaks till dom andra hade jag en rosa pantern i handen och Benny en öl. Observera att jag fyller 18 i septemer. Någonting som inte stämmer. Men jag var lycklig och väldigt pratglad. När allt var slut cyklade vi till bykrogen och åt. Jag fick en hjärtformad pizza av Alex (jag bad inte alls om det, nej nej!). Jag var proppmätt när vi cyklade därifrån. Tanken på att jag ska dit imorgon igen och jobba störde mig inte alls. Det räcker med en ledig dag. Bara man får umgås med folk man tycker om. =)

Långt inlägg det blev, allt är värt att läsa!
Nu är det popcorn och sen sömn som gäller!

sex dagars arbete, imorgon är det vila!

Jobbigt att jobba sex timmar i rad. Speciellt med tanken i bakhuvet att dom kan ringa närsomhelst under kvällen och be mig komma ner. Pengarna jag tjänar går inte att klaga på, men kroppen och knoppen orkar inte jobba hela dagarna, speciellt när man sover som en kratta på nätterna. Inatt var jag bara uppe en gång och gick, det brukar vara 4-5 gånger per natt.

Idag kommer min älskade lilla storasyster hit! Jag har längtat jättemycket och jag kommer säkert börja gråta när hon kliver upp på trappan. Hon har lovat att hon ska komma till krogen och säga hej till mig först. Det tycker jag känns bra. Imorgon är jag ledig också så jag får umgås med henne och Benny iallafall EN hel dag.Undrar bara vad vi ska göra. Bada om det är sol, men det kanske blir en promenad i borgholm om det är sämre väder. Man får väll se!
Om ett par timmar kommer dom!

I know that I could use somebody

Just nu, klockan 21.07, sitter jag ute på altanen och skriver. Det är 24 grader varmt och det går knappt att vistas inomhus. Det är skööööööööönt!

Idag på jobbet så var det kolugnt! Inte många gäster alls, kanske 30 stycken sammanlagt. Jag, David & mat-Alex (finns typ 3 Alex) jobbade tillsammans. Vi hade hur roligt som helst. Vi pratade massa strunt hela dagen och det var en bra chans att lära känna varandra. Jag och David pratade om Takida som ska hit i slutet av månaden. Han skulle dit och jag hoppas på att vinna biljetter från lokaltidningen härnere. Coolt det skulle va! 

När jag kom hem satt jag mig på altanen i solen en stund. Sen vaknades det pannkakor och det har inte jag riktigt samvete till att äta bara sådär. Så jag sprang en stund. Det blev kanske 3 km eller något, lite mindre kanske. Väl hemma gjorde jag styrka i en halvtimme. Riktiga armhävningar lyxade jag till med. Det var härligt jobbigt. Det enda jag skulle kunna kräkas på är dessa jävla flugor som är överallt. Jag HATAR dom! När regnet kommer försvinner det värsta. Hoppas jag.............

Nu ska jag ta mig en kopp te och sen sussa!


Börjar närma sig!


Snart kommer mosters favorit(er)!

RSS 2.0