Destination unknown :)

SJUKT SKÖNT TRÄNINGSPASS IDAG! Aldrig varit så skön tror jag! Att avsluta skolveckan med ett intensiv pass är nog det bästa som finns! Det värkte i varenda muskel och det kändes som hela kroppen skulle rasa ihop, MEN vilken känsla!
Är sugen på ett morgonpass imorgon innan utresa, men det orkar nog inte kroppen, även om jag önskade det!

Imorgon bär det av. Okänd ort med hela familjen. Det ska bli jättekul att komma bort och slippa skolan och fira mamms och systers födelsedagar! Tänk, min nästa födelsedag, då blir jag 18 barre!

Tjackebarre, måste ju berätta! När vi var på passet (jag, arbetsterapeut och hennes dotter) så kommer arbetsterapeuts son in, tjottahejti, det vackraste mina ögon skådat. Dock är jag för gammal (dom orden trodde jag aldrig att jag skulle behöva säga). Aldrig fel med lammkött, right? :)

Vi hörs när jag kommer hem! PYSSS


Promenad med vackra Kim i somras, saknar!

Ensam hemma kväll!

Ikväll är jag alldeles ensam hemma med Leo. Så tyst och skönt så det inte är sant. Eftersom jag vart ensam så orkade jag inte laga mat så när jag var klar på stan så gled jag in på hemköp och köpte mig en paj och ett GI-abatta bröd. Hur gott som helst! Efter min lyx middag så gick jag ut en timme med Leo sen hamnade jag här.

På staden idag s köpte jag födelsedagspresent till min urgamla syster som blir hela 26 år den 9 mars. Storebrors present är redan fixad, mammas också, så nu är det bara utdelning kvar! Spännande! Mars är en skum månad! Mamma fyller år den 2 mars, Tobbe den 4 och Hille den 9 mars. Vilken planering!

På lördag morgon blir det utfärd till okänd ort med familjen för att fira födelsedagar. En uppgift från skolan dock, att se min FAVVIS film Pride & prejudice (stolthet och fördom). Inget jag har något problem med alls!

"Marry me Juliet, you'll never have to be alone"


Mitt hjärta i somras!

Marry me Juliet, you´ll never have to be alone

Hur fantastiskt är inte individuella val? Jag har sån beslutsångest, jag väljer mellan en 100 poängskurs i Naturkunskap B och en 50 poängskurs i Svenska C. Hjälp mig!

Hård träning på gymmet idag! Stötte på Jossan i omklädningsrummet och vi beslutade oss för att träna tillsammans. Det vart en och en halv timmes intensiv träning, kondition blandat med styrka. Massor med magträning, precis som jag vill ha det! Nu är det vara ladda inför Manges intensiv pass på fredag, 17.30. Är det någon som vill med?
Nu har jag dragit ner lite på kalori intaget och hoppas på en förbättring för magmusklerna, det ska vara topp trim inför sommaren. Beach 09, right Carro?

Nu ska jag ut och leka med storebror Leo i snön! Jippi :D


Ett gammalt kort från yoga-tiden :)

Jag ska bli moster till en liten pojke!

Idag har syster och Paulan varit och tittat på en väldigt aktiv bebis!
Det är en pojke!
Mosters andra lilla kille, Leo är ju nummer 1 och nu kommer pojke nr 2 :)
Jag vill också säga till dom blivande föräldrarna att deras son kommer bli uppskattad precis som han är och att jag ska bli världens bästa moster :D (tyvärr Fia, jag är bästast, du kan bli näst bäst).
En liten pojkis, vad kul!


Grattis till kronprinsessan Viktoria och Daniel på förlovningsdagen också, stor dag för svenska folket!


I can speak swedish, PENIS!

Jag är fast i Use somebody träsket, jag kan inte sluta lyssna på denna låt!

Igår var det KAAAAATY perry! Trots psykbryten som stog framför oss och skrek "Do me" hela tiden så var det väldigt bra. Hon har sån energi och bara hoppade runt hela tiden, trots sjukdom! Bästa låten var helt klart Ur so gay. "So sad you should by a happy meal", många bra meningar i den låten! Helt värt att stå blöt i snön ett bra tag innan man fick komma in. Hon var väldigt rolig också, försökte prata svenska och vart överlycklig att penis hette samma sak, störtskön! Tråkigt för alla som missade henne!

När en konsert är avslutad är det dags att boka nästa, denna gång är det Pink den 10 november. jag och 9 andra människor ska på den konserten och då är jag 18 så då blir det SUPA av! haha (vad moget det lät).
Innan dess är det Coldplay, den 22 augusti! Jag är så uppbokad på konserter så det finns inte, det är ju en speciell känsla att se ett band/en artist live.

18 års dagen kom upp på diskussion idag i skolan, det första jag ska göra när jag fyller 18 är att köpa ett paket cigaretter till Petra, bara jag får visa leg är jag nöjd! Sen skaffa riktigt VISA kort och köpa någonting från internet! Mycket att se  fram emot. Krogbesök är ju inte en så hög prioritet eftersom jag avskyr att (snarare kan inte) dansa. Jag får slå mig ner på en bar, det duger bra för mig!

Ikväll är det träning, puls medel ska jag gå på, alldeles själv! Usch så tråkigt, men jag är inte motiverad för gym ikväll!
Tack och adjö





    

Romeo, take me somewhere we can be alone!

Nu drar jag till Carro innan vi ska till Stock och se Katy! YEEY :)

Sicken service!

Putt jag blir! Var och hämtade min bebis idag på Pccity, men dom kan ju ta sig någonstans! Det var inte min data jag fick tillbaks, utan någon Gunnars! Det var repor på skärmen och det var inte min fina bakrund som kom upp när jag startade den, utan det stog Gunnar och lösenord :O Då ska man alltså tillbaks dit imorgon också..

Igår var vi ju och hälsade på bebis Casper, han är så lik mig tycker jag! Grop i hakan, det är ju så Forslund family! 19 åringarna mådde också kanon och Caspers mor mådde också mycket bra, lite trött dock (kan man förstå kanske).
Idag har jag varit på stan med mamma, köpte ett par jeans leggins och en bolero som jag ska ha över min klänning på mammas fest, det var riktigt snyggt faktist! Bild senare, efter 21 mars.

Imorgon är det Katy Perry som gäller tillsammans med Carro. Ska bli kul att åka iväg en kväll, det är i Stockholm så det är alldeles lagom långt bort. Hoppas bara mitt skaft håller hela kvällen, men väskan kommer nog bli smockad med piller ifall något skulle gå fel. Bra att tänka på sånt i förväg, va?
Nu ska jag gå ut med Leobert så att han kan sova lugnt inatt!
Toodiiis

Someone like you (use somebody)

Kings of Leon - Use somebody!

Igår var jag med Paris hela kvällen, vi kollade på dirty dancing 2 och försökte göra "cicklar" som dom gjorde, varför vart det inte lika snyggt undrar vi? Vi får öva, övning ger ju färdighet!
Paris kommer iallafall in hit idag, får se vad vi gör, kanske en sväng på stan? Sen ska jag till mina 19 åriga kusiner och träffa dom, där är förmodligen lilla Casper också, så då får man träffa honom också! Bebis :D

Dubbeldejt ikväll då Carro? HAHA! Nu kom jag och tänka på världens roligaste sms igår, nej.. nu kommer jag skratta resten av dagen! HAHA

Time for dusch!
Som sagt var, Kings of Leon - Use somebody

DENNY DUQUETTE = HJÄRTA

Jag är glad idag! Huvudvärken känns knappt och det innebär att jag ska gå på ett core pass idag! Lunch passet närmare bestämt! Det ser jag fram emot, jag är alldeles rastlös i kroppen.

Idag var syster på ultraljud för att se att bebis mår bra och vilket kön det var på den! Dock hade bebis lagt sig fel, så det syndes inte säkert vad det var för nått på den så på tisdag ska dom på nytt ultraljud! Dum bebis, jag är ju nyfiken! :D

Igår då! Denny "hunky" Duquette... Jag satt och dregglade hela tiden när han var med! Ge mig ge mig ge mig! Han är ju så himla snygg. I mitt liv finns det tre alternativ av herrar. Sparris, Byggis & Denny Duquette, är det någon som kan erbjuda dom? Jag tackar inte nej.

Är han inte mumsig?    Byggis! <3
Mina män!


 


Oh Susie, we ran out of time!

Jag vart helnöjd med håret igår och hade tagit ett kort om min mobil hade fungerat att koppla ihop med datan, eller om min lilla data inte var på lagning (fläkten var tydligen paj, kanske ska få en ny data om tre veckor), eller om Fia hade glömt sin digitalkamera i stan! Men så är det inte! Det vart lite mörkare med lite koppar och blonda slingor på ena sidan, mycket tjusigt om ni frågar mig. Tur var väll det!

Det är mycket Lars Winnerbäck i mitt liv nu! Jag och Mickis (min ständiga konsert-kompis) ska ut på fika imorgon, jag dunkar en spellista med bara Larsan musik och imorse hade jag en djup diskussion med min Lars kompanjon Patricio! Vårat samtal handlade om konsert i sommar (ingen turné, han ska spela på Hultsfred och Peace & love), gamla minnen från konserter och vad vi gör nuförtiden. Det är jobbigt när man inte pratar så ofta med så lika människor som han och jag är.  Han är så gooooo! Lite ledsen blir jag dock över att det inte är någon turné i sommar, men Hultsfred ligger ju inte så långt ifrån Öland, kanske man ta med Kim på en konsert? :)

IKVÄLL BÖRJAR GREY'S IGEN! Onsdagar framöver kommer jag inte vara närvarande, från klockan 21-22 kan folk räkna med att jag inte svarar på hemtelefonen, i mobilen eller öppnar dörren! JAG KAN INTE VÄNTA :D

Idag är det slapp dag. Jag ska tvätta, baka rosenbröd (till mammas partaj), kolla på film och om jag orkar städa mitt rum. Huvudvärken är kvar och har tagit en morfar alvedon så jag kommer väll somna vilken sekund som helst :) Nu är det matlagnings dags!

 

Från i somras :)


Sol, promenad & frisörbesök!

Igår hände det mer än vad som var tänkt! Pappa lovade mig att vi skulle åka å titta på en bil som dom tänkte köpa (jag skulle godkänna färg och utseende, haha), innan jag skulle till famor och äta köttbullar. När vi kom dit så fanns bilen inte kvar i svart, så vi åkte vidare och lämnade in min data och köpte en blomma till farmor. Sen kom papps och hämtade mig när vi var färdiga med mat och pratstund hos henne. Då kläckte han ur sig att vi skulle åka och prova samma bil med samma färg. Efter lite provkörning så gick vi in på kontoret, och bara sådär så köpte vi en sprillans ny bil. Det var lite oväntat! Nackdelen är att vi blir av med våran bil idag, och om tre veckor får vi den nya! CLEVERT! :)

Dagen idag (kul det lät) innebär först tvätt av Prestons skål (han är en riktig bajsfisk), sen en lång prommis med Leo, om jag hinner så ska jag förståss äta lunch, MEN klockan 13.00 (sharp) är det dags för Dutuuutuuuuuu (typ trumpeter) FRISÖRBESÖK! Yey :) Det finns inget skönare än att bli ompysslad!

Dags att ta tjuren i hornen kanske? Preston kommer väll kvävas snart annars! Vi hörs ikväll :)

Död helg!

Igår låg jag total däckad efter världens jobbigaste migrän anfall.. Jag var vaken 5 timmar på hela dagen, mellan 17 och 22, sen sov jag och vaknade nu, känns som om jag är riktigt jätte bakis! Usch!

I lördags var jag hos Carro, vi kollade på melodifestivalen och Bruce den allsmäktige, YEY! Vi hade lite alla stjärtars dag firande också med presenter och popcorn! Jag fick ett par SJUKT COOLA trosor som det står byggis på! Måste lägga in ett kort på dom! :)

Idag ska jag och Fia på lunch hos farmor (jag har beställt köttbullar, tror ni jag har sån tur?). Sen ska jag åka ut och städa, det blev ju inte av igår direkt... Sen lämna in lilla datan för den låter jättehögt när man startar den och jag tror inte det ska vara så faktist! Dum data :P Hoppas dom lagar den fort för jag vill ha med den när vi åker till Växjö!



Hur balla är dom inte då?


 


Jag älskar bio, no question about it!

Jag har idag varit på bio med min syster och hennes kompis Tessan. Vi såg den gudomligt vackra I taket lyser stjärnorna. Jag har läst boken och tycker fortfarande att den är bättre, men filmen var ju galet bra den med faktist. Jag grät till och med rakt ut, som ett litet barn! När hon skriver "Om du dör mamma, så tar jag livet av mig" i början så vart jag redan då lite tåris i ögat. Cancer berör, det går inte att komma ifrån det. Låten Oh Susie med Secret Service körde dom, den låten är ett måste för alla människor som uppskattar bra musik, lyssna på den och läs boken samtidigt, det kan inte bli en bättre kombination!

En annan sak som berör är folk som växer upp! Alla minns väll den söta Samuel Haus som var med i filmen Tsatziki? Han har växt upp och blivit en "stilig ung man" (som mina pensionärer hade sagt). Han var med i filmen, med exakt samma charm och utstrålning som han hade i Tsatziki. I mina ögon kommer han alltid vara den där lilla söta grekpojken. Punkt slut :)

Mitt intensiv pass var idag! Det gick superbra och jag märkte verkligen resultat av alla timmar på gymmet, jag orkade allt. Genom hela passet stog jag ut, tryckte på och svettades! Vilken känsla när man var färdig! Tack kära arbetsterapeut som tog med mig! På tisdag är det dags igen, denna gång med Carro.



Lilla pojken som växt upp och blivit stor.

Update över veckan!

Jag har varit väldigt dålig med mitt bloggande dom sista dagarna!  Sista veckan på praktiken händer det väldigt mycket under dagarna så jag somnar som en stock på kvällarna!

Igår fyllde ju pappa år iallafall, utav oss barn så fick han en fotvårdsbehandling, för det vet vi att han tycker om! Faster Annika och farmor kom på besök och vi satt i två timmar och pratade om allt möjligt, viktiga problem som Knutby-morden, hemtjänsten, alzheimers och att Casper har ärvt den "Forslundska" gropen i hakan. Mycket hann det talas om!
Tidigare under dagen så pratade jag med min vän Mickis, vi ska gå och fika nästa torsdag och ha trevligt, det blir kul!

På lördag är det Alla hjärtans dag (som jag forfarande, omogen som jag är, kallar Alla stjärtars dag). Dagen kommer spenderas med Caroline Olsson ute i Öster Edinge, hon ligger ungefär på samma nivå där som jag! Jag får väll köpa ett gosedjur eller nått sånt symboliskt till henne. Då blir hon glad!

En till sak! Imorgon (fredag) så ska jag på ett pass på gymmet, han som bor under mig håller i det, ett INTENSIV pass, observera INTENSIV! Jag ska inte dit med vilka som helst heller, utan med arbetsterapeuten från praktiken och hennes 18 åriga dotter! Vad har jag gett mig in på?
Mer om det imorgon.

Duschen kallar! Kräkan går hos gamlingarna!

Pappa 52 barre!

Jag är sjukt trött idag! Kanske ni förstår? :)
Jag tar mig lite tid att skriva imorgon, Leo är i East så jag får lite lugnt och ro!

GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Kvällsarbete!

Ikväll är det dags för kvällsjobb igen. Jag fick välja om jag ville gå med kvällen och det ville jag självklart göra, sova lite längre om dagarna är ju inte att tacka nej till!
Jag gick upp i hyffsad tid halv 10 imorse (yes, jag slog på stort och sov 12 timmar inatt...), jag duschade och lyssnade på lite musik innan jag traskade ner mot staden. Pappa fyller år imorgon så jag fick vara sammankallande och gå ner och köpa presenten. För att han inte skulle märka vad jag köpte så gick jag in på HM och köpte ett par tygskor till våren, lite blå grå färg, väldigt fina! Sen gick jag in på kicks och föredrev tiden lite, då såg jag ett jättefint korallfärgat nagellack som jag var tvungen att köpa! Löjlig jag är då..
Mötte pappa på kvarnen och köpte mat och frukt till fruktsalladen imorgon, jag har träningsvärk från igår och det blev inte bättre av att bära två kassar. Men men, jag klarade mig hela vägen hem iallafall, vilken tur!

Nu ska jag alldeles strax gå till praktiken och jobba i 8 timmar (får jag gå tidigare idag Romme?) . Imorgon ska jag jobba dag igen från  7 till halv 3, så jag skriver ett lååååångt inlägg imorgon om hur mitt liv ser ut efter det, haha! Sleep tight!


Fin färg, va?

Back home again!

Nu har jag åkt den långa bussresan från östhammar och hem till Uppsala. Det tog en och en halv timme kanske precis från att jag satt mig på bussen till att jag klev in innanför dörren här hemma. När jag väl kom in började jag känna lite värk i halsen, huvudvärk och en enorm trötthet! Jag fasade för det värsta, feber, men efter en temperatur titt så var det lugnt  och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så någon tycker lite synd om mig. Hon ska på något möte ikväll med styrelsen i vårat område så jag tänker bara lite smart och gå på gymmet samtidgt så det inte blir så ensamt! Haha, jag och ensamhet funkar inte riktigt!

 Nu är det fyra dagar kvar på praktiken, fantastiskt skönt faktist! Jag är trött på klimakteriekossorna och saknar min vänner. Där har man iallafall folk man tycker om runt omkring sig. Vem längtar efter skolan? Man får tänka positivt, det är lov  emellan och sen är det faktist inte lång tid kvar tills det  är sommarlov och ÖLAND!
Med tanke på Öland så åker hela släkten där nere till Thailand på Onsdag, jag tycker ju att jag tillhör familjen och minns jag rätt så var det en diskussion om att jag borde ha åkt med i somras, men jag åker med nästa gång! Herregud, det hade jag inte tackat nej till direkt!

Nu ska jag ta mig en lur så min halsvärk ger med sig!

East here I come!

Nu om ett par minuter ska jag åka ut till min syster i östhammar och vara social. Leo ska självklart med, mamma och pappa ska skjutsa ut oss och sen åka hem igen, vilka curling-föräldrar ;) Ute i east så ska vi kolla på ungdomsfilmen Wildchild (ja, vi är omogna trots våra 17 och 20 år), äta fruktsallad och dricka ramlösa! Hur perfekt låter inte det?
Nu måste jag rusa, hinner nog med ett inlägg ikväll också ;)
Puss i örat!

Endast 11 dagar kvar!

Den 18 februari börjar Grey's Anatomy igen! Jag är nästintill besatt av den serien och har sett alla program som gått hittills och jag har inga planer på att missa något avsnitt i framtiden heller!
Min favorit i grey's är Preston Burke (därav min fisks namn), trots att han inte är kvar längre så hade han sån utstrålning och var den härligaste människan av alla i serien! Min andra favorit är Yang, eftersom hon är så lik Carro (personlighet). Förstå när dom var ett par, det var det enda jag ville se hela tiden! HAHA, patetiskt!
Trots min besatthet av Yang/Burke så är jag kär, totalt nersusad, i Denny Duquette, varför skulle han dö för?! Men minns jag rätt så var han och tröstade Izzie i sista programmet? Han kan få vara mitt spöke... Varje dag och varje natt.. Mmm.. Smarrig...

Ikväll blir det först middag med Carro och Blomman innan vi går till Verna och vinkar av henne inför hennes Filli-resa!

            

Moster J!

Yeeey :D Jag följer ju bloggen "en prinsessas dagbok", vilken jag tycker är jättebra! Jag har läst den bloggen sen i oktober. Hon som skriver har alltså varit gravid under hela tiden jag läst bloggen. Inatt kom bebisen och när jag läste det vart jag nästan lite rörd i ögat och kan inte själv vänta till min lilla syskonbebis kommer!

Som dom flesta vet så ska jag bli moster för första gången!  Den lilla knodden är beräknad till sommaren och det passar alldeles fantastiskt eftersom jag kommer spendera sommaren på Öland så jag kan träffa mitt lilla syskonbarn massor! Jag personligen tror att det kommer bli en flicka med namnet Greta (vilket inte är så populärt hos dom blivande föräldrarna). En pojke går precis lika bra, men magkänslan säger att det blir en tjej! Den lilla kommer bli så bortskämd och det första jag ska göra när "Greta" kommer är att ge den en stoooooooooooooooor kram! Ååå det ska bli så roligt :D Lilla Leo blir ju "storebror" också, han tacklar nog den uppgiften alldeles galant och självklart ska vi inte lämna han i sticket för att det kommer en ny! MEN vad kul det ska bli när lilla "Greta" kommer. :)
Uppdatering om det när jag åker till Växjö nästa gång och tar kort på maggen!


Jag tycker inte om omvända dagar!

Idag är en omvänd dag om man kan kalla det så! Jag har gjort alla mina saker i omänd ordning, gymmet först, långpromenad med Leo och sen börjar jag jobba klockan 16, det blir fel i planeringen sånna här dagar! Hellre dagjobb, kan dock börja en timme senare!

På gymmet imorse låg all fokus på kondition, först 20 minuter på min kära step maskin och svetten bara rann hela passet efter det! Jag gick ner till "tråkhålet" som mamma brukar kalla det och körde 15 minuter löpning och sen 10 nerjoggning, sen gick jag upp och körde lite ryggstyrka och sen mage innan jag gick hem. Jag saknar träningsvärk, jag kommer knappt ihåg hur det känns och det är tråkigt...Man märker ju inga resultat ifall det inte värker lite i musklerna! Trots att jag ökat alla vikter nu med 2,5 kg så känns det inte. Jag får öka med 2.5 kg till på lördagens träning! :)

Imorgon är det Carros favoritfilm "Girl next door" på ettan, den börjar 00.20 så jag får nog sova lite middag om jag ska orka se hela. Den är ju faktist bra :)

Här är en bra låt att värma upp till, jag hörde den på the hills igår (förresten så ska jag bojkotta Spencer Pratt, han är cp). http://www.youtube.com/watch?v=67-rIC0Mn_s

Tuggummi-diet, den bästa?

Om jag någongång ska gå med på en riktig dunderbantning så ska jag göra tuggummi-dieten, för varje tuggummi man tuggar så får man i sig två kalorier, tänk om man tuggar 10 tuggummin om dagen, då blir det bara 20 kalorier, rena dunder dieten! :)

Över till verkligheten! Jag var hos min favorittant imorse och fick sitta i tvättstugan hela morgonen från halv 8 till 10. Jag var lagom rastlös och började tillslut rita lite på ett papper jag hittade i fickan. Jag är inte den som är kinkig av mig, men då var det segt, så efter ett tag så gick jag upp till tanten och drack te! HAHA, bra när man blir kompis med dom man är hemma hos. Jag slutade halv 3 sen och idag var en så lugn dag så jag kom aldrig riktigt igång helt utan var lite små seg hela dagen. Nu börjar jag bli övertrött också så jag får väll ta en långis med Leo sen efter jag har ätit mat. Vilken tajming, nu kom pappa och ska börja laga mat, vad skönt det är att vara barn ibland och bara titta på :)
Förövrigt så är praktikuppgften gjord, tog en halvtimme att göra så jag är nöjd med det.

Carro och jag har disskuterat viktiga problem idag! Förra sommaren på Öland, vad hände egentligen? Ingen vet, inte ens jag som var där hela sommaren. Vi får hoppas på en mer underhållande sommar den här gången, trots att de inte var några större fel på förra sommaren så har jag ett bättre jobb nu och jag hoppas att CARRO SKA KOMMA OCH HÄLSA PÅ MIG I MINST EN VECKA! Blomman måste också komma, hur kul skulle det inte vara med båda samtidigt?

Nu ska jag titta på pappa och äta knäckbröd! Tack och adjö! :)


Sparris är bäst!

Jajemensan, han är bästast i hela världen!
Igår mot Warberg så gjorde han två mål, på 58 sekunder, och han är BACK!
Han är sudoku!
Stor bild var det på han i tidningen imorse, jag måste lägga in en bild på skönheten!



Lagom suddig bild! Men vad tjusig han är, man blir ju generad! :P

Grisrisgröt.

Jag är slut i kropp och själ idag! Var med arbetsterapeuten och sjuksköterskan idag på praktiken. Med arbetsterapeuten gick jag på två hembesök och sen åkte vi ut till HUL (hjälpmedel i uppsala län) och provade ut hjälpmedel. Mycket intressant faktist! Emelie var nog inte lika road som jag var! Hon satt mest i en rullstol och tittade på!
Fick precis besök av Fia som kommit hem från sjukhuset i Mora, hon kunde typ inte röra sig och dom tog ingen sista röntgen på henne så ingen vet hur de är med henne. Skumma människor i Dalarna. Imorgon ska hon nog till något så att hon blir bättre. Tur för henne de! :P

Ikväll har jag lovat mig själv att jag ska få gå och lägga mig klockan 21.00 sharp! Tror ni jag håller det? Jag röstar för! :)
Godnatt

Jag vill se The Notebook, NU!

Jag vill se The Notebook nu nu nu! Jag är så sugen på sån där stark kärleksfilm nu efter Benjamin Button, som jag fortfarande inte riktigt kommit över utan tänker på så fort jag rör mig, eller nått. Notebook är ju så fin den med. När dom ligger där under rödljusen och tittar på hur dom ändrar sig, auw! Ge mig en Noah! Har dock inte den filmen, så nu ska jag satsa på att kolla på en annan liknande film ikväll, The Holiday. Jude Law är ju ögongodis och en riktigt trevlig och söt prick i den filmen, det kan inte bli fel med The Holiday, en kopp te och en bit knäckebröd! YEY!

Idag har jag jobbat en stund på morgonen, sen åkte jag upp till Örbyhus och lekte med Calle & Tess. Tess var så söt idag! Hon ville leka hela tiden och jag har aldrig hört henne prata så mycket som hon gjorde idag, vilket var jätte roligt! Vi byggde pussel och kollade på olika djur i böcker, det vart inte så mycket mer innan jag blev erbjuden skjuts hem av Calles mor och bror som skulle in till Wuppsala. Skönt att slippa gå från tåget, och att ha sällskap!

När jag kom hem fick jag höra att min kära storasyster har krockat med ett träd när hon åkte skidor någonstans i Dalarna.Tydligen så har hon blåmärken på lungan och vätska i lungan, hur ska man ta det? Hon ligger på en intensiv avdelning för observation över natten, imorgon kommer hon nog hem igen.


Nu är det gymmet som gäller innan jag ska hem till The Holiday och mysa! Tack och hej



Hur mysigt ser det inte ut?
Ge mig en Noah!!!

RSS 2.0