I felan tid!

Känner jag ett litet ont i halsen längst längst bak?!
Lagom till tentan på fredag..........................




Uppdatering om Uppsala när jag landar i Halmstad 19.10 i afton!

Oh can you tell?

Idag var det sista föreläsningen (för min del) innan tentan den 1 oktober! Nervöst att inte veta hur den ser ut och vad som är viktigt att kunna. Jag åker hem till Uppsala för att hämta lite inspiration till plugg! Jag har bestämt mig för att sitta två timmar varje förmiddag nergrävd i böckerna däruppe. Det blir inte bara att ha roligt. =)

Mycket ska hinnas med idag! Väskor ska packas, grupparbete ska förberedas, två tvättar ska stoppas in i maskinen (vaknade kvart i sju imorse och hade blödit ner lakanen, med näsblod! Typiskt!), mat ska lagas och ikväll är det tjejkväll på Snöstorpsvägen.

Imorgon vid den här tiden ligger jag i Uppsala på en röd soffa och är barn igen, självklart med världens finaste hund vid min sida. Det ser jag fram emot.



Dansa som FHV!

Mina roomies gav mig precis det hemska beskedet om att det ligger en film på youtube från då vi gjorde vårt Amfi-gyckel i idrottshallen. Det är värt att se nästan.



Ett minne från picassoparken!


ÄNTLIGEN!

JAG HAR FÅTT EN LÄÄÄÄÄÄÄÄÄGENHET!
1 NOVEMBER FLYTTAR JAG IN!

HEMÅT, snart!

Om jag hoppar en föreläsning, det vill säga om Isabell tar anteckningar åt mig, så kan jag vara hemma i Uppsala från den 21 till den 27 september! YEY! Nu vill jag fara hemåt!

En liten studentfest kanske!


Klassens BFs outfit för kvällen. Kavajen for av ganska snabbt!



Studentkylskåpet!



Suddig bild på världens finaste Cissi och jag. Vi är ett gäng Uppsalabor som umgås härnere. Vi kallar oss för BJ-barn! Cissi och jag är två BJ-barn!



Två andra BJ-barn, Robert & Daniel. Dom gillar att kramas våra grabbar.



Här är vi på G! Jag, Michaela & Sofia mosade upp oss i hörnet och tog lite kort.



Cissi kör på riktig snus, medan jag hittade en hotellkaramell som fick agera prilla. Ser ut som jag blivit misshandlad eller något fint!



Järngänget! Alltid tillsammans!



Sista bilden för kvällen! Vi hängde på ett ställe som hette Morfars. Kan vara det roligaste partystället jag varit på i hela mitt liv! Dom körde så bra musik så det inte gick att stå still. Fy vilken rolig kväll!
Idag mår vi dock som vi förtjänar, MEN fan vad vi hade kul igår!


It feels like home to me

Ikväll har varit en braig kväll, på många vis! Jag och Cissi cyklade upp till vårat gemensamma arbete (friskis & svettis) och körde lite core/spin 90. Spinningen kan ha varit det svettigaste jag gjort i hela mitt liv. Så jobbigt! Speciellt efteråt när instruktören kläcker ur sig att det var spinning på intensiv nivå. Jo jag tackar ja! Det var skakigt att trampa 4 km hem efteråt.

Efter spinningen åkte jag till min kära Michaela och blev bjuden på middag! Precis vad jag behövde! Efter middagen gick vi till hemmakväll och hyrde film. Så klart valde vi den sorgligaste, "Allt för min syster". Vi satt ihop gosade i hennes lilla 90 säng och tokbölade (som vi gjort x antal gånger de senaste veckorna, sorgliga filmer ärlikamed vår vardag). Efteråt beklagade vi oss över slutet, det är ju fel jämfört med boken! Herreguuuuuuuud som Straffmästare Pestå hade sagt....

Nu sitter jag och lyssnar på DEN BÄSTA LÅTEN i hela filmen.


Jag älskar mina systrar och min mamma. Det kom jag på när jag såg den här filmen. Just nu läser jag mycket om vad hälsa är. Det är sånt här som får mig att tänka efter. Tragiska saker händer, och det är då man lär sig uppskatta livet. Mycket viktigt gällande hälsa. Fullständigt psykiskt, fysiskt och socialt välbefinnande (som enligt WHO är hälsa) stämmer inte riktigt in på min definition. Allt behöver inte vara fullständigt. En människa som förlorat ett barn i cancer kanske upplever mer hälsa än en människa som har allt vad den önskar sig. Upplevelser och tragik kan leda till att man uppskattar det man har och får vara med om.


.....................

Hur svårt ska det vara att hitta få en lägenhet?!

"Hälsa & livsstil, forskning & praktiska tillämpningar"


Idag var det inte alls roligt att skriva sammanfattning till seminariet nästa vecka...



Moster! Jag svarade på din kommentar, som en kommentar i förra inlägget. Om du förstår vad jag menar!


Göteborg VS. Halmstad


Jag åkte till Götet och hälsade på vännen Thea. Vi åt middag, pratade skit och åkte pariserhjul.



Den lilla utsikten över hamnen. Det var riktigt högt upp.



Avslutades med en varsin drink på en bar. Den i plåtburken var SÅ god, Mango spinn tror jag den hette.



Återvände till Halmstad och roligheter byttes ut mot plugg. Jag trodde Forskningsprocessen skulle vara det tråkigaste ever, men jisses vad intressant det var! Jag var helt fast!



Efter ett par timmars plugg mötte jag upp mina hälsopedagoger Michaela och Emma. Vi tog en promenad nere på Östra stranden. Det var så mysigt!



När jag kom hem så var jag så sugen på linssoppa, så jag tog med mig sambo Elin och åkte till flygstaden för att inhandla de saker som fattades. Det var det godaste jag ätit på länge, och så enkelt! Mumma!
Nu ska jag gå ner till mina pedagoger igen och kolla på Remember me, min nya favorit film!


Vi är FHV:are, och festar inte alls!


Sambo Elin som var lekledare för HUM:arna. Älskar färgen, eller vad säger moster?



Ett gäng nyktra Kronor påväg till B&B för att dricka ROSA PANTRAR OCH TEQUILA. Vi var inte så talföra dagen efter... Undrar varför?



Ett kort taget samma kväll klockan 00.14. Fråga mig inte vad det föreställer. Något väldigt vitt.



Alla nollor i Picassoparken bygger lådbilar och flottar. Jag och Michaela gick och köpte skor! HAHA



Vår laudebil! GRYMT SNYGG! Vår grymt heta General X-tra allt fick äran att ta premiäråket. Hon ser ju ut att ha det ganska bekvämt i soffan iallafall. =)



Hela vår stab. Den bästa av dom alla! Ser ni Lady gaga någonstans på bilden?



Vår flotte skulle ta Kronorna över Nissan. SER NI ATT VI LEDER? Vi fastnade dock i strömmen och kom på en ganska dålig placering....



Efter att vår stab avslöjat sig. Inte direkt vad någon räknade med! Men jäklar vilka trevliga tjejer (och en kille, doktorn förstås!).



HAHA världens bästa bild från finsittningen. Vi skulle ta kort på doktorn (längst bort till vänster), men det var lite för mörkt.... Och en onykter fotograf skulle ta kortet.. Dömt att misslyckas!



Fick besök av syster, Paul och Alfie i söndags. Här är Hille vacker (som alltid) framför mitt hus.

Ursäktar dålig bildkvalitet! Imorgon far jag till Göteborg!


Just idag är jag stark!


Idag saknar jag mitt odjur jätte mycket. Det är så tomt utan honom...


RSS 2.0