If you want my body, and you think I'm sexy blablabla!

Sista dunket jag hörde i mina öron innan jag stängde av iPoden. Mucho bra!
Klockan står på 08.15 och jag har avslutat dagens löprunda. Det vart en 4 kilometare på  grus och gräs, alltså var jag skonsam mot mina leder idag! Sicken tur! När jag sprang mötte jag kanske 50 personer med solstolar och systemkassar. Det är då det börjar gå upp för ögonen att idag är det SISTA APRIL, VALBORG, MAJBRASEDAG! Vad alla nu kallar det för! Nu är det dusch som gäller, sen ska jag bege mig ner mot ån för att titta på forsränningen. Årets höjdpunkt!


Så spänstig är jag just nu.
Observera att min iPod är röd,
jag har alltså skänkt pengar till Aids forskning!

And I will try to fix you!

Jag sitter och tittar på min fina hylla som Preston står på; där står det mycket fint "And I will try to fix you" efter min favoritlåt, Fix you! Liten hemlighet om mig kom med där!

Idag har vi hängt på Ärna flygfält och kollat på flygplan och militärens brandbilar! Det var sjukt spännande. Jag är som ett litet barn när det gäller flygplan, det är något spännande med det! Allra helst hade jag velat provsitta planet, men icke. Jag får helt enkelt göra lumpen inom flygvapnet för att få sitta i ett flygplan...
Carro tog det roligaste kortet jag någonsin sett idag! Vi skrattade hur mycket som helst. Jag blir alltid vacker på kort... Alltid!

Ikväll ska jag sitta i min ensamhet och (förmodligen) gråta till Grey's. Har köpt en honungsmelon som jag ska tugga i mig till det. Hoppas inte Derek slutar, vad händer då liksom?

IMORGON ÄR DET SISTA APRIL! Forsränningen 10.00 sharpey! Hoppas på kanon väder!

They try to tell me how I feel..

Jag har precis konstaterat att jag ska bli poet. Carro håller dock inte med mig, undrar varför?
För tillfället är det pluggilugg som gäller. Omvårdnadsprov imorgon på Stomi och diabetes, vem älskar inte stomier liksom? Det är fruktansvärt äckligt. Operationen var tuff att se, men i övrigt är det inte så spännande i mina ögon..

Ikväll är det dags för intensiven med Anna-Lena. ATs son (hunky) fyller år idag så jag får förmodligen träna själv... Mange (från Manges intensiv) kanske går dit med mig.  Min nya väska ska iallafall få följa med till the gym för första gången, det är dagens stora nyhet!

Sista april är nästan spikat och klart! Dagen ska spenderas på forsränningen (vart annars?!) och sen är det middag hos Sandra ute i Rasbo. Kvällen är fortfarande öppen, någon som har något förslag på vad vi kan göra? Tacksam för svar!
Nu ska jag fortsätta att rimma innan träningsdags.
Pyss!


Hjärtis!

But now I'm high!

Haha jag har lekt med systemkameran nu på kvällen och lagt in dom på datorn!
Nu ska ni få se mina foto skills ;)


Närbild på Leo


Vårat hus fick vara "modell"


Details in the fabric.

Tänk att idag är det exakt två år sen vi flyttade in till stan från lilla Storvreta. Det känns som om det var igår jag var tvungen att åka buss till skolan. Vad tiden går fort ibland..

Jag kom in på någons blogg idag, vet inte hur eller vems det var. Men hon skrev om sitt bästa minne i livet. Då började jag tänka på vad som var mitt bästa minne. Jag har inte bara en stund eller en viss dag kom jag snabbt på. Utan jag har en vinter när jag och två vänner umgicks med ett gäng killar från Järfälla (Per, Micke, Pelle och vad alla hette). Vi hade så ruskigt kul den vintern! Mitt absolut starkaste minne är när vi står utanför Bolandsskolan när deras lag har spelat match. Dom hade vunnit och alla var jätteglada. Vi satt och väntade på våran skjuts och då kommer hela laget i ett par bilar och ALLA bilar tutar och vevar ner rutorna och pratar med oss. Tränarna hade nog roligast, för det var dom som pratade mest! HAHA! Den kvällen åkte vi och umgicks med herrarna (herrar? snarare pojkspolingarna!) inne i Fyrishovs A-hall. Vi höll kontakten med dessa pojkar i många år efteråt (jag har fortfarande kontakt med en av dom, fyra år senare). Det var mitt roligaste minne, att träffa dom och lära känna dom! :)

En kram till min syster som inte mår riktigt hundra! Hoppas du och bebis mår bättre fortare än fortast!

Svennebanan (Paulans låt)

Kom inte på någon bra överskrift, märks det?

Dagen då. Jag och mamma övningskörde till Alsike och hämtade Bloom. Jag märkte ganska snart att vi körde vilse. Kom till Blomman en halvtimme för sent. Bra jobb!
Vi blev avdumpade på gränby där det vart lite inköp! En cardigan, ett linne och ett par jeans leggins från Gina, min Fred Perry väska från Stadium och sen lite småsaker från H&M och Åhlens. Jag är nöjd med det.
Hann inte få ordning på kameran. Hade mycket att göra! Nu är det movie time! :D

Pyss!


Rockin' at gränby!

Jag tar med mig Blomjäveln och beger mig till Gränby C.
Ikväll är det dags att jobba på hur man lägger in bilder från systemkameran till datorn.
Experiment!

En fredag i internationella Uppsala

Uppsala är bra internationellt!
När jag gick hem från Manges intensiv idag så gick jag först över rödljus nr 1, där möter jag fyra representanter från Danmark (+ en gotlänning). När jag går över rödljus nr 2 kommer två representanter från Kina (eller Japan, välj själv). Halvvägs över korsningen kommer en bil med tre damer i, alla har huckle på huvudet. Känns inte Uppsala som världens mest internationella stad en fredagkväll klockan sju?`

Manges pass idag då! Det var rena rama bastun när jag kom in där! Jag svettades av att stå still (på riktigt). Förstå då efter en timmes hårdkörning? Det droppade från alla utstickande kroppsdelar......

Mosta A är min trognaste läsare, och hon kan förbereda sig på en Grey's afton i sommar! Bara som en förberedelse ;)

Will you be my shoulder, when I'm gray and older?

Jag känner mig helt nere! Kan ha att göra med att jag sliter som ett djur i skolan, men ändå syns det inte på resultaten?
DOCK! Idag fick jag tillbaks min monolog som jag skrev på Engelskan för ett tag sen. Min lärare tackade (ja, hon tackade) mig för att jag hade skrivit den, hon tyckte den var så bra! Jag vart hur glad som helst, det är dom  betygen som betyder mest. När läraren uppskattar det man gjort! MVG vart betyget på den.

Jag sitter och lyssnar på min "depp" lista på spotify, den är ganska bra faktist! Nästan så man kan tro att det är jag som gjort den! Nu spelas Ensamhetens hav av Christer Malmgren. Den var med i "Underbara älskade", mamma tyckte tydligen om den jättemycket förr i tiden sa hon, jag förstår varför!

Det borde vara en bra dag idag! Jag var typ 2 cm från låret inne på Ica. Oh vackra människa!
Vad är det som trycker ner mig idag?!?!?!?!

We're in this together!

Grey's Anatomy. Finns det något bättre?

Min dag har varit sämst. Allt gick fel hela dagen. Mitt första skratt kom när vi pratade kiss och bajs på omvårdnaden, hur moget är det? Jag tog på mig runkisar och låg och pluggade från att jag kom hem från skolan till klockan 8. Då gick jag ut och sprang, och efter det känns allt lättare! Vilken magi!

Åter till Grey's. Var det någon mer än jag som såg smärtan i Yangs ögon när Izzie berättade? Vilken grym skådespelerska. Vilken grym serie. Nu ska jag ut med odjuret!

Imorgon kommer min Yang hem!

Morgonpigg!

Redan färdig för att gå till skolan. Fick några minuter på mig så jag tänkte skriva ett inlägg!
Kan börja med att passet igår var usch så tråkigt. Det var en "vikarie" eller vad man ska kalla det för. Hon hade as dålig musik. På intensivpass ska det vara Darin och Britney Spears, inget av det var det! Nej. Utan Darins låtar Karma och Strobelight så är det inget pass. Pung slut!

Idag är det omvårdnad som gäller hela dagen. 3 timmar tror jag det var. Sen avslutas det med matte. Extra lektioner nu inför lovet, alla fick ig på senaste provet. Vilka iq barn vi är!

Let's waste time, chasing cars

Snabbinlägg nu!
Jag har kollat på ett av mina två favorit avsnitt av Grey's. Det avsnittet när Denny dör. Vem gråter inte när Alex lyfter upp Izzie från Dennys säng? JO, Jag! Samtidigt spelas Snow Patrols låt Chasing cars. Livsfarligt. Det går inte att tycka illa om det avsnittet.

Mamma är sjuk så jag har Leo hela dagen. Plugget har legat på hyllan idag för att jag ska hinna ha ett eget liv. Jag ska nu smita iväg på lite träning. När jag kommer hem ska jag gå ut med Leobert och sen kolla lite på House.
Vilken onödig dag det känns som det här är....


Söt kille!

I'm a popstar soon!

Jag har precis skrivit klart min "Beskriv en sak romantiskt" sak. Jag beskrev min ena löparsko, vet inte vilken dock. Kanske den vänstra. "Du leder mig i rätt riktning", visst låter det romantiskt?

Ledig från träning idag. Tog en tur med Leo till Almtuna kyrkan istället och där vart vi upplockade av mamma. Jag tänkte ägna dagen åt något så ovanligt som plugg. Romantiska saken är avklarad, nu ska jag läsa lite Pride and prejudice. Det börjar bli spännande i min lilla bok nu. Får lov att koka lite te och slå mig till rätta i sängen med en kopp te och boken. Den här veckan är all fokus på skolan. Märks det?
En bra plugg låt bjuder jag på!


Bäst träningsvecka!

Jag tänkte berätta kort om min grymma träningsvecka!
Jag har tränat massviiiiiis! Varje dag utan torsdag och lördag (två väldigt lång promenader fick räcka när jag var dålig).
Vi börjar från dag 1!

Måndag - Jag gick upp tidigt och sprang 4 km i halva röbo-spåret.
Tisdag - Svettigt intensivpass med AT och dotter.
Onsdag - Jogg 2.5 km
Torsdag - Ja... promenad..
Fredag - Manges intensiv med AT, benen skakade efteråt
Lördag - Promenad och GLOBEN
Söndag - 4 km jogg PLUS massvis med styrka

Jag har haft träningsvärk varje dag den här veckan, och det är den bästa värken som finns.
BEACH 09 HERE I COME! :) 

AIK, svenska mästare?

AIK vann mot Warberg med 6-2 i globen inför 14000 människor.
Var det rätt lag som vann?
Njaaa.. Jag har svårt med AIK, men dom hade faktist ett mycket bättre spel än Warberg som var väldigt svaga igår. Jihde spelade sin absolut sista match i innebandyns högsta liga, kul för han att han fick avsluta sin karriär som vinnare.  Som sagt så har jag lite svårt med AIK, och Jihde är en av anledningarna. Men han kanske förtjänar det, vad vet jag?
Warbergs klack vann iallafall matchen om vilken hejaklack som var bäst. AIKs var v ä r d e l ö s.
Damfinalen då. Balrog vann mot Falun, vilket var ganska väntat med tanke på att Falun skrällt sig upp till finalen. Tråkigt att dom inte fick skrälla hela vägen dock. Slutresultatet vart 4-2 iallafall. Bra kämpat Falun!


AIK, svenska mästare i innebandy 2009.

Fredagshäng!

Jag har pluggat, konstant hela dagen! Tränade gjorde jag också, men 1 timme av typ 14 är ingenting alls. Bööh. Skrivit samhällen, gjort natur, läst engelska och tittat igenom omvårdnaden. Det är inte lite grejer man ska ha fixat tills på måndag. Skolan är mitt liv... Det verkar så iallafall..

Min andra hälft tog körkort idag! HELT SINNESSJUKT! Jag har märkt på henne sen i onsdags att något har varit på gång! Imorse vart jag arg på kvinnan, vem missar Päivis mattelektion firvilligt? Då berättade hon att hon hade kört upp och klarat det! Duktig Paris! Endast 6 dagar efter 18års dagen!


Du är officiellt min personliga taxi, I love it!

Upptagen, trots sjukdom!

Morgondagens Att göra-lista:

- Skola (om jag får sova inatt, vill säga)
- Plugga (oja, natur, engelska & svenska)
- Träning (intensiv-pass, dagens höjdpunkt!)
- Äta middag med tjock släkt
- Tvätta Prestons skål (min fisk får alldeles för lite kärlek av mig...)
- Ladda inför när Warberg ska piska AIK på nosen på lördag (yes, hela familjen ska se Pitt-Jihde slaktas)

Hoppas alltså att jag har huvudet på skaft imorgon, bokstavligt talat!

En helvetesnatt och en sjukdag

Jag vaknade inatt och mådde förjävligt. Huvudet gjorde så ont så jag vaknade förmodligen av det. Reste mig, och insåg att det var dags för månadens migrän... Jag tog mina piller och sen började det.. Det värsta som finns... När kroppen skakar och det kliar över hela kroppen. Usch. Pappa och jag böt säng eftersom det är svalare i deras rum.
Alltså vart det ingen skola idag. Har ändå mått bra hela  dagen, det är nu som det har kommit tillbaks lite. Jag knaprar lite piller innan jag går till sängen ikväll så kanske jag orkar skolan imorgon :P

Nu är det sjukhuset som gäller. Kanske där jag hör hemma?? Usch..

Hög på endorfiner :D

Jag vart helt galen när jag var på passet igår, jag hade längtat tillbaks så mycket så när jag kom dit gav jag vekligen allt!
Benen skadade nästan, men jag kunde inte ge upp för det var så jävla roligt! Jag kan nästan säga att jag vart hög på endorfiner. Detsamma vart nog arbetsterapeuten, hon var också helt galen efteråt. Vem behöver knark när det finns intensiv-pass?

Idag blir det en löparrunda på exakt 2558 meter. Jag läser ju en hälsopedagogs blogg och för någon dag sen så skrev hon om en FANTASTISK hemsida, där man kan rita upp sträckan man springer, går eller cyklar. Iform är en helt grym sida och det var därifrån hon hade lagt in Löprundan.

Nu är det dags för att läsa 20 sidor till i Pride and Prejudice. Stolthet och fördom må vara min favoritfilm, men boken är inte alls likadan. Jag börjar ibland fundera på om det ens är samma berättelse?

Kvällens sysselsättning

Outside the inside

Idag ska mamma få besök av sina "pojkar" från valberedningen. Jag far och flyr härifrån så fort jag kan, jag är inte intresserad av att lyssna på dom. Jag tar mitt pick och pack och går till gymmet för att träna lite intensiv. Japp, jag skiter i att jag inte får för tillfället. Fick kallelse till sjukgymnasten den 5 maj, bara att slita så mycket jag kan innan jag ska sitta och dra i gummisnoddar, good choice! :)

Denny sötaste är på Grey's. Han är så söööööt! Det är ett ganska kul avsnitt för övrigt. Hon med kramper som får EP anfall när folk bråkar är med. Mycket smart val av sjukdom, den är ganska svår att upptäcka (ibland) och sen ska man hitta orsaken till det också, det kan sluta hur som helst. Nu ska jag inte berätta mer, dags att byta om!


Vilodag all day long!

Rubriken säger allt!
Jag startade dagen extremt tidigt med löpning och jobb. Alla mina "sysslor" och lunch var färdigt klockan 1 (helt sinnessjukt, jag vet). Jag la mig till rätta i soffan med kuddar och täcke, med hopp om att det var en bra film på tv. Icke, men däremot så var det The City marathon. Det betyder att jag har legat här i 4 timmar och bara tittat på mysiga New York bor och deras kärleksproblem. Trots att jag bor i en luftig lägenhet så luktar det förmodligen urkel härinne just nu, jag har rest mig upp ur soffan typ två gånger och inte haft alltför mycket aktivitet för mig. Dags att vädra innan mor unt far kommer hem.

Jag kom och tänka på världens skönaste låt att göra styrka till imorse, Karma med Darin. Den är helt fab och är perfekt att göra sit ups till. Ny trend alltså, den ska in på iPodis snarast möjligt. Tack!



En ny favorit?
En tanke bara, är inte Jay (han med hatt) väldigt lik Justin från The Hills?

It feels like home to me

Back home!
Borta bra men hemma bäst är ett mycket sant begrepp. Dock skar det sig lite i hjärtat imorse när jag åkte ifrån Öland. Jag längtar så mycket till sommaren nu! :)

Idag var jag och blomman hos Carro och firade henne! Som vi smugit med henne present, men nu kan jag säga vad det blev! Vi har köpt två hotellnätter i Köpenhamn åt henne, skadligt kul! Vi ska vänta till början på Oktober med att åka så alla tre hinner fylla 18. Jag ser fram emot det massvis.

Nu ska jag kolla på Dirty Dancing 2 och äta risifrutti! Ohälsosamt, men gott!

All my bags are packed.....

.... and I'm ready to go. I'm standing here outside your door, I hate to wake you up to say goodbye. So kiss me and smie for me, let me know you'll wait for me. Hold me like you'll never let me go. CAUSE I'M LEEEEEEEEEEEAVIN' ON A JET PLANE!

Jag fastnade på den låten precis, läskigt!

Mina väskor är SNART packade och om typ 10 timmar är jag redo att åka. Avfärd från Köpingsvik sker klockan 08.00. Kusin Niclas står för skjuts ner till bussen. Skönt att slippa cykla på morgonen!
Var nere och pratade med jobbet idag. Det vart inte så mycket vettigt, pratade bara lite om vilka som kommer jobba och hur det kommer se ut. Då vet man det iallafall.
Nu ska jag färga håret på min moster!

IDAG FYLLER MIN PARIS 18 ÅR! Imorgon ska hon få en storslagen present, någonting hon inte väntar sig :)
Vi ses imorgon kära Paris! PPÄYSSS

Skolan är bra ibland!

För första gången i mitt liv har jag insett hur viktig skolan är!
Vi såg nyss filmen "Underbara älskade", och efter att ha läst psykologi så ändrade jag helt uppfattning om denna film!
Den gick från sjukt bra, till ett mästerverk!


Ölands schtek!

Det är sol här nere hos oss! Det är så varmt och skönt så vi har varit ute hela dagen!! Imorse gick vi promenad nere på berget i Köpingsvik, sen åkte vi och köpte lite food. När vi kom hem så drog vi ut i skogen för ytterligare "schtek". Vi grillade korv och jag kom fram till att skogen och korvgrillnigng inte är min grej, tänka sig att jag vart fly förbannad på mina korvar som alla ramlade ner i backen. Till slut gav jag upp och åt korvbröd med ketchup!

Ikväll blir det kanske jobb, hoppas inte för jag är helt slut! Pengar skadar dock inte, men jag vill nog helst sitta hemma och titta på tv ikväll. Vore ju kanske kul att träffa mina arbetskamrater en gång innan sommaren också, men isåfall så åker jag ner imorgon och hälsar på och pratar schema. Nu är det bara att glassa lite, eventuellt ta en dusch, om jag ska ner dit i afton.
Slappt! Nu går jag!

Snart avfärd till ÖLAND!

Vilken skum dag! Min kropp känns som den ska lägga av när som helst! Vaknade 7 imorse av att Leo tog all plats, efter jag sparkat ner honom (oja, jag sparkade ner honom), så somnade jag om. Vaknade halv 10 och gick ut och sprang ett par kilometer. Kroppen var tung.. Usch... Kom hem, åt en banan och gick en timme med Leo. Efter det somnade jag.. Jag vaknade halv tre med känslan av feber. Tog mig en Treo!
Kom då på att jag lovade att köpa middag till kvällen, så jag satt mig på cykeln med mina bly-ben och åkte ner till Cupido (observera att jag hade vaknat en halvtimme tidigare och inte tittat i spegeln). Inne på Forum ser jag ett väldigt bekant ansikte som står vid dom där mobilförsäljarna, vem är detta? Jo.... Det är självklart Mr H, en mycket ovanligt snygg skapelse. Jag tittar fort ner i backen och fortsätter mot Cupido med raska steg. Jag kallar det otur...

Påvägen hem så stannade jag (självklart..) vid bommarna, då kom en tant och försökte pracka på mig massa skit snack om Jehovas, jag fick en lapp, som jag rev i massvis av bitar när jag kommit en bit bort. Har jag inte sagt att Uppsala Kommun ska bygga en övergång vid bommarna?! Nu ser dom vad oss vanliga hederliga medborgare kan drabbas av! Ett hot-mail är påväg in till kommunen nu!

Middag fixad, nu väntar jag bara på föräldrar så vi kan åka till Öland! Lilla datan får följa med så jag har några updates där nere :)
Puss unt kram!


Abbow, min söta ölands kusin :)

Födelsedagskalas!

Jag är så upptagen! Jag börjar känna mig gammal för jag hinner knappt med själv!
Jag sprang upp ur sängen imorse för att gå med till veterinären och väga Leo. Idag vägde han 8.9 kg, alltså en minskning med 0.9 kg på en månad, väldigt bra! Målvikt står på 8 kg.

Farmor bjöd på lunch dagen till ära. Jag hann dock inte stanna så länge eftersom jag skulle på 18 års kalas i Storvreta. Spyan fyllde hela 18 år gammal och det skulle firas. Hon fick ingredienserna till Rosa Pantern så hon kan dricka det lagligt! Sjukt hur gamla vi börjar bli... Rynkorna blir fler och fler för varje dag som går...

Imorgon är det Öland. YEY :D Fick en samtal från Emma som jobbar på bykrogen idag, jag ska eventuellt jobba på Fredag kväll om dom behöver hjälp, det ska bli jättekul!  :)

Måndag, första dagen på ett efterlängtat lov.

Jag har hamnat vid stora datan!
Dags för påfyllning av musik på min nya röda iPod. All träningsmusik ligger på den gamla datan så jag får lov att sitta vid den idag!

Dagen, som var fylld med massor av sol, spenderades tillsammans med Blomman nere på stan. Vi köpte färdigt alla presenter till alla April barn. Det känns ju lättande, dock inte för plånboken. Nu är det nudlar och gröt resten av månaden :). Blomman fick sköta det sisa av förberedelserna när hon kom hem, vilket jag tyckte var sjukt skönt.
Jag tog mig friheten att ta en spring tur den här kvällen, solen hade precis gått ner men det var fortfarande lite ljust. Det var ganska svalt också så det var helt perfekt väder att springa i, inte för varmt och inte för kallt. Jag tänkte prova att gå på ett intensiv pass imorgon, ska dock utesluta armhävningar och triangelövningen (Man står med händer och fötter i golvet med rumpan uppe i luften och hoppar runt som en tok, skadligt jobbigt). Jag får göra massor av sit ups eller nått istället! HAHA!

På onsdag är det Öland, som jag har längtat efter att få åka dit! Har inte varit där sen i... November tror jag! Rekord nästan, förra året var jag nog där 10 gånger, varav en gång stannade jag 2 månader. Favorit i repris i sommar?


Jepp. Mitt ben hör hemma på Ölands stenar. :)

JAAAA, SOL!!!!


I just don't want to miss you tonight.

Markus Fagervall. Vem visste att han skulle vara den som förgyllde min söndagskväll? Väldigt otippat, men ack så bra!

Gårdagen var sjuk, och slutade såklart, spårat. Vi åkte ut till skogen för att inte komma in på stället där alla var, en pizzeria vill säga. Vi gick då hem till någon nisse som bodde där. Jag satt i soffan och lyssnade på skit musik, en bra låt ar det enda jag hittade (Kärringjävel remix med Smaklösa, ett gotländskt, asgrymt band). Petra och hennes karl hämtade oss, i Petras bil satt jag, Sandra och Carro. Jag kan säga att det här var sista gången jag åker med när alla andra ska dricka för mycket :P Not kul för nykterhetsvännerna! Vi fick tvärnita på vägen hem för Sandra behövde hälsa på Urkel. Carro vart utskickad och fick hålla i håret, jag vägrade! När vi kom hem var det Carros tur att hälsa på. Jag somnade halv 5, för jag var livrädd att Carro skulle kvävas, hur kul kan det bli?

Dagen har varit lugn. Jag har städat på jobbet, gått långpromenad med Josephine och umgåtts med mina syskon (Grattis syster Fia på 21 årsdagen!). Nu ikväll kollade jag på den hemska dokumentären "Jag vill inte leva detta liv", jag älskar och hatar såna dokumentärer. Jag blir äcklad vad samhället gör mot missbrukare. Dom låter dom fortsätta, trots att dom skriker på hjälp. Den killen det handlade om försökte säkert ta livet av sig 5 gånger, SEN tog dom tag i det och skickade in han på behandlingshem. Hur kul är det för han, och inte minst för hans familj som försöker med allt för att han ska få hjälp?! Jag vart arg, och avskräckt. Jag har sagt det tidigare, jag skulle aldrig prova droger, inte en chans! Jag är för rädd och för smart! Det var väll klokt sagt?

Min kropp skiker efter sömn! Ska sova igen den tid jag missade igår :) Puss unt kram!


SHOWAAH

Min dag började 7.30 imorse! Fia ringde och väckte mig och bad mig låsa upp dörren. Jag orkade inte gå och lägga mig sen igen så jag klädde på mig löpar kläder och tog en runda i Röbo. Klockan 9 var jag hemma. Då körde jag ut till Storvreta med mamma och Leo och gick Milsrundan (en mil lång). Jag brände mig nog skapligt i ansiktet kan jag tänka mig, solen låg på konstant! När jag kom hem drog jag och köpte en ny växt till Prestons skål, hans gamla gick sönder imorse, sen åkte vi till gränby och köpte lite kläder. När jag kom hem somnade jag... Oj, vad djupt jag sov.


Nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen och göra mig redo för avfärd till BRUNO! Först är det lite förfest här hemma tillsammans med mina syskon och deras vänner. Bra start på kvällen, så får vi se hur den slutar då! Det är tänkt att Petra ska komma och hämta oss i afton, hoppas inte mina vänner däckar innan vi kommt iväg bara! :)

Jag berättar imorgon hur det gick! TJING


Påsklov och hat mot AIK.

Numera har jag påsklov! Det ska spenderas några dagar hemma, innan jag och mina föräldrar åker till Öland. Jag har två vänner som bli gamla rävar (18 år) i veckan, så dom ska firas också. Dock är det skönt med lov, trots att det blir massa plugg. Lov är väll till för att plugga på? Eller?

Min glädje över påsklov förstördes nyss. Storvreta mötte AIK och jag har skrikit, rivit mig i håret och delat ut en och en annan svordom åt Pitt-Jihde som kan stoppa upp en tumme i arslet och sen studsa runt på armbågen. (Blommans ord, inte mina). Alltså gick min glädje nyss över. Kan bero på en sjuk huvudvärk också, det medför inte glädje direkt. Jag ska nog sova av mig ilskan snart så jag är redo för en springtur imorgon, innan klockan 10. Då är det övningskörning till Storvreta, lång promenad med Leo, och sen IKEA med syskonen. Kvällen avslutas med fest i Örsundsbro hemma hos Bruno. Det är mycket nu... Med lov och allt :)

Droger och alkohol.

Jag är nog helt efterbliven! Jag kan absolut ingenting om droger! Vi hade en föreläsare hos oss idag, han berättade om sitt liv som narkoman och alkoholist. Han gick lite lätt in på hur man reagerade på olika droger, och jag fattade ändå inte skillnaderna. Så intresserad är jag! Varken drogor eller alkohol är min grej, så det kan ju vara anledningen till att jag är helt vilsen i olika missbruk! :P

Då kan vi prata om mitt "missbruk", träningen. Jag har börjat läsa en grym blogg (som jag inte kommer ihåg vad den heter nu). Men hon som skriver den iallafall utbildar sig till hälsopedagog, ett relativt intressant yrke tycker jag. Hon skriver om träning och kost i en balanserad nivå. Hon är nog min förebild, haha! En dam med känsla för träning, kost och utbildning, det låter som en exemplarisk människa i mina ögon!

Ikväll är det plugg av psykologin som gäller för mig. Vid åttatiden ska jag ut på en spring runda för att rensa huvudet från allt som händer och kommer hända. Kläderna ligger redan framme på sängen. Jag borde ha tagit en tur nu, men psykologin går nog före ändå, skolan före allt är det väll?
Nu tror jag att jag ska ta med mig min psykologi bok och en kopp te ut på balkongen och läsa på lite.
Toodels.

Fan vad jag är grym!

Skrev 1400 ord på två timmar. En bra röd tråd genom hela texten (som jag upplever det själv iaf...) och alla olika ämnen kom med. Yes! Hoppas det visar sig i resultatet att jag det var sjukt kul att skriva. Jag lämnade salen kvart över 10, provtiden slutade halv 2. Kung jag är.

Jag njuter av det fina vädret, mitt fönster står på vid gavel och jag har tagit fram min otroligt snygga, nya OCH gröna vårjacka. Den ska få invigas idag när jag ska åka med pappa och köpa jeans.
Ska till tandläkaren klockan 5, bara det inte förstör min dag, jag hatar när dom säger "Använd mera flour. Tabletter, munskölj och blablabla". Jag använder det i en vecka, sen glömmer jag bort det. Sug på den, herr tandläkare!

Just det! Jag var ju ute och sprang igår. Det vart en runda på nästan 3 km. Lugn och lagom start. Det känns dock i mina ben idag att det har varit en och en halv vecka utan träning. Men, det är skönt att vara igång igen! Ska ut på en runda imorgon kväll igen. Det är ju faktist Grey's ikväll och det kräver ju sin uppladdning!
Med tanke på träning så väntar jag ivrigt på remissen till sjukgymnasten, jag vill ha det avklarat så fort som möjligt så jag blir en normal människa igen! HAHA. Bra inställning!

Nu ska det raggas recept på vegetarisk makaronipudding, för det är jag sugen på! TJING FLING!


Idag kommer bebis hem igen!

RSS 2.0