Jag är en glad person!

Bakslaget igår är glömt idag!
Jag är ju en glader människa, jag är som en liten boll som bara fortsätter snurra, trots bakslag!
Idag är jag alltså mitt vanliga jag!

Jag är sjukt rastlös i kroppen, jag känner att jag behöver röra på mig! Tack till husläkaren som sa att jag får träna kondition, bara jag undviker att belasta axeln! Därför ska jag gå ut och springa en kort sväng (runt järnvägen) för att avreagera mig lite. Det är min laddning inför Nationella provet imorgon. 5 timmar skrift, det bästa och roligaste i skolan är att skriva uppsatser, det är lite min thingy! Ska få skriva på dator eftersom det är oklart hur länge axeln orkar med. Jag får skriva med lite högre hastighet helt enkelt. Jag har precis gjort iordning en hälsosallad med fullkornspasta, soltorkade tomater, brocolli och halloumi. Jag kommer säkert inte ens äta, kommer vara så inne i arbetet! HAHA, typiskt!
Ska efter min spring runda gå ner till äckel gubben i kiosken och köpa en loka att ha med.

Nu ska jag kika på unga mödrar :)

If the plane goes down, damn!

Blomman och jag pratade olika musikperioder i livet idag.
Just nu är det fantastiska Jason Mraz som spelas mest på mitt Spotify!
För tillfället är det en av mina favoriter med han, Plane. Riktig mys låt Jag kan egentligen inte säga att jag har någon favorit låt, alla är ju sjukt bra, förutom butterfly, den är värdelös...

MENNE! Jag var hos min husläkare idag och tittade på axeln. Det ser kanske inte så jättebra ut för tillfället. Jag har ostabilitet (förmodligen ärvt efter min far som har samma problem) i axeln. Det svarar på varför jag har haft så svårt med vissa arm övningar på passen. Eftersom jag är så ung så ska jag gå på sjukgymnastik för det (så jag kan "leva som vanligt" ett tag till), förhoppningsvis så ska det bli bra av det. Jag vart orolig över min träning, men hon sa att jag kan träna kondition, men får inte göra arm övningar förns sjukgymnasten undersökt och gjort klart. Jippie. Vilken tur att låten Plane passar så bra in på mig då, "If the plane goes down, damn.". Så känner jag mig just nu, mitt plan har störtat.....

Mitt uttryck "Say I'm a bird" passar inte alls in på dagen. Sjukgymnastik kan ta sig någonstans.
Dock står en lång löp runda på schemat imorgon.

För övrigt så var jag på ICA idag och fick en STOR värmande kram av Anders. Tack, den behövdes!

STOR dag!

Vilken dag för innebandy-Uppsala!
Helt otroligt. Sirius gick upp till Superligan och Storvreta vann första semifinal matchen mot AIK!
Jag känner mig så sjukt glad, för båda lagen!
En annan sak som har hänt idag är att  Låret (som förövrigt gjorde en assist idag) har räknats in till EN AV MINA MÄN!
Denny Duquette, Byggis och Sparris har fått konkurrens. Dom är inte längre dom tre männen, utan fyra!
Med det kan man alltså säga, att idag är det en STOR dag! :)

"Say I'm a bird"

You have bewitched me, body & soul.

Två hektiska dagar har passerat!
Gårdagen bestog av skola, promenad på stan och innebandy!
Carro och jag hade som alltid as kul och nördade oss ovanigt mycket faktist.
På innebandyn vart det inte bättre. Jag satt och dregglade över "Låret" och Carro vart väldigt intresserad av matchen (som förövrigt var ganska beigh, ingen riktig spänning). Jag fick se en "gammal kärlek" till mig, som jag inte visste om själv, utan Patrik Strand informerade mig om att jag var mycket intresserad av Fredrik Holtz när jag var "barn". Yepp. Nyttiga nyheter!

Över till dagens händelser!
Jag hämtade Blomman nere på stationen klockan 11 och vi åkte upp till gränby för att utforska dom nya affärerna och shoppa lite! Jag köpte mig en jacka från Vero Moda och leggins från H&M. Blomman var helt tokig och köpte massvis, bland annat ett par tjusiga jeans från Åhlens som hade det otroligt vackra namnet JULIA.
Vi gick till mitt jobb och städade efteråt (Jag behövde någon som kunde hjälpa mig att dammsuga). Det är roligt att ha någon med sig, det blir inte lika ensamt!
Sen drog vi hemåt och köpte med oss Majsbiffar. Vi åt och sen kollade vi på tv. Jag skrattade åt Tony Irving på Babben, finns det någon roligare människa?! Kvällen avslutades med att vi såg Stolthet och fördom. Min favoritfilm!

Jag och bror hade en rolig konversation imorse på Msn.
Det startar med att bror säger något oviktigt för situationen och jag säger:
-Första perioden satt vi mest och filosoferade lite,
men i andra och tredje fick jag upp ögonen för nummer 8as ben.
Bror säger- Ja, dom är hur långa som helst!
Jag säger- Långa, kanske, Men vilka lår! Han heter numera "Låret" i mina öron.

Krävs förklaring?

I'm gonna make it mine!

Spotify är ett fantastiskt program! Jag har nu gjort en spel lista med 20 ko lugna låtar som är fantastiskt bra att plugga till, hur bra som helst!
Som ni förstår så pluggar jag nu. Jag läser matte, men det funkar inget bra så jag hittar anledningar att slippa!
Så därför har jag tittat lite på datan och kom på att det är viktig innebandy på tvn, Warberg - Falun. Femte och avgörande matchen. Theo (Falun) hoppade precis in och räddade en straff, vilken sjukt snygg räddning! Wow!
Imorgon är det ännu mer innebandy. Sirius mot Hide-a-lite Mullsjö, kval upp till superligan. Sirius bör vinna, Bachrken (eget påhittat namn) bör göra mål, då ska jag köpa en semla av han! Carro ska iaf med mig på matchen. Innan ska vi knata på stan och leta bikini! MITT I VINTERN!
Nu gjorde Magnus Svensson mål... Warberg leder med 7-4, det ser mörkt ut för Theodors Falun, vilket känns lite tråkigt. Hitler (Johannes Skog) kan hoppa in och göra ett par mål nu tycker jag! Han brukar ju vara duktig på sånt!
Storvreta - AIK (förmodligen) i semin ifall Warberg vinner. Det är iförsej sjukt bra, kom jag på! Psykiskt övertag mot AIK, det är nog mitt hat mot Pitt-Jihde som gjort att Storvreta känner samma hat! Yes sir!

Nu ska jag kolla på Fritzl och innebandyn, pendla lite fint! God nattis


"Say I'm a bird"

My only sunshine!

Min axel lever, även om det inte känns så!
Har blivit beordrad att äta ipren som ska ta bort inflammationen som eventuellt är där.
På måndag är det läkarbesök klockan 17 för att se vad som är på tok.
Jag tror fortfarande på inflammation, ipren gör dock ingen förbättring! :P
Det lilla om det!

Nu väntar jag på att Grey's ska börja. Jag sitter och lyssnar på You are my sunshine som uppvärmning. Jag trallar med och har upptäckt att jag kan hela låten! Vad sött egentligen!
På söndag ska jag fika med Calle & Tess, jag har inte sett dom på evigheter! Jag saknar min plutta och hennes far!
Innan dess är det innebandy med Carro på fredagskvällen! Heja Sirius (och herr back förstås, vilka lår!)

Nu vill inte min axel att jag sitter upp längre, dags att lägga sig ner med värmekudde och det är även dags att ta en till ipren!


För den som har mål i livet..

Min axel är sämst och hänger bara ner.
Går inte att skriva på datorn så bra
så jag återkommer när jag orkar lyfta armen.
Tack och adjö

Partey dag!

Jag ligger för tillfället och vilar på min säng. Jag är slut och min axel tar livet av mig!
Igår var den påväg att hoppa ur led och nu kommer jag inte undan längre. På måndag ska jag ringa till vårdcentralen för att få remiss till röntgen på Ackis. Bara jag blir av med smärtan. Jag köpte Zon idag, som ska hjälpa tillfälligt.

Ikväll är det partey! Mammas 50 års kalas. Jag är råtaggad och ser fram emot att klä upp mig och umgås med släkt och vännet! Jippie! Mormor och morfar kommer när som helst. Har saknat dom massvis, måste dom bo på Gotland? Tur att  dom är kvar ett tag så man får träffa dom, dock ska dom bo på hotell, men hotellet ligger precis bredvid så det är inte långt ifrån oss. Klänningen jag ska ha hänger framför mig, den är så fin! Svart voland klänning med spets bolero. Silvriga smycken ska piffa till den lite extra! Imorgon ska jag försöka sno åt mig kameran och lägga in kort så ni får se oss!
Shit! Med tanke på det så måste jag slå in ett paket till mor. Hoppas hon blir glad, det är en present från oss barn, imorgon berättar jag vad!

ETT EXTRA HEJ TILL MIN MOSTER SOM SPRUNGIT FRAM OCH TILLBAKS OCH VARIT NYFIKEN PÅ VAD JAG SKRIVER!
PUSS I ÖRAT MOSTA A!

Imorgon är det update, nu ska jag äta godis (idag är en dag jag får äta socker, första dagen på tre månade! Nästa break kommer på Carros 18 års dag, sen kusins student!!). PUSS HEJ

Nu är jag en spotify anhängare!

Jag är så nöjd med mina vänner! För jag vet verkligen vilka dom är! Jag vet vilka jag trivs med i klassen, och jag vet vilka jag trivs med utanför skolan! Jag är en sån turlig människa!
Hade jätte trevligt med Blomman, Elias och Jonas på studiestugan idag. Ingen fick förmodligen något gjort, men vi hade kul! Det ska man väll få ha? :)

Mitt i studiestugan så gick jag in till min samhällslärare, vi började prata lite lätt. Hur som helst så kom vi in på att jag inte ville jobba inom vården, hon brister ut och skriker "Jag visste det! Ända från början, du är för politiskt inriktad!". Tack för den kände jag, jag vart lite nöjd faktist! Jag tog det som en komplimang. Efter det så gick vi ut och pratade ännu djupare. Vi pratade om genus forskning, politik, yrken och utbildning. Det vart väldigt djupt och ett intressant samtal. Våran lärare i samhällskunskap är väldigt lik mig kom vi båda fram till. Vi är riktiga "gråa" människor, det känns bra! :)

Vill säga en sak till min klasskompis Emelie! Jag menade absolut inget illa med det jag skrev! Det här är min plats att avreagera mig på och det är inget riktat mot någon annan! Hoppas du ser det här :)

Caroline Olsson

You're my person!
Du är min Yang!



westlife 4 lajf!

Nu är vägarna osäkra, idag tog min vän Petra körkort! :)

Den här veckan har gått så seeegt! Jag har sett fram emot Grey's och trott det varit onsdag sen i söndags! Alla prov och läxförhör är avklarade nu och det är bara morgondagen kvar, sen ledighet tills på måndag!
Kollade på en hemsk film idag på omvårdnaden! Den handlade om Hospice Uppsala, där man fick följa ett gäng som var på väg att dö. Jätte sorgligt i slutet när en av tanterna dog, hon var så pigg! Men i slutet hade nog hennes cancer spridit sig till levern, för hon var så gul i huden! När hon dog hörde jag att många av tjejerna i klassen vart lite teary i ögat.

Jag hoppas att vi ska åka till gränby ikväll, Petra ska få skjutsa mig och Erica, idag är det en bilfarar dag!
Ikväll kommer moster N!


Är regnbågen en symbol för död?

Jag är en stadsmänniska!

Jag undvek att skapa debatt idag i skolan, med tanke på att jag var på ett hyffsat dåligt humör.
En tjej i klassen höll ett tal om skillnader mellan att bo i staden och på landet. Jag tycker personligen det är upp till var och en. Alla trivs inte i stan och alla trivs inte på landet. Tyckte dock att hon riktade det mer som att det var "fel" att bo i stan. Nja! Jag älskar stadslivet. Jag skulle aldrig kunna bo i skogen. Jag har levt "låssas"lantis liv fram till jag var 15 år i Storvreta. Det var ingenting för mig. Jag älskar ljus, närhet och puls! Jag älskar att kunna ta en promenad på 10 minuter ner till stan. Jag älskar att ha 500 meter till mitt gym. Jag älskar att det tar 3 minuter för mig att cykla till skolan. Jag är alldeles för rastlös för att sitta på en buss i en halvtimme för att ta mig någonstans. Jag har den turen att bo väldigt nära centrum av Uppsala, men även väldigt nära till Röbo spåret och skogarna där omkring. Jag kan välja mellan att ta med mig varm choklad till utkiks platsen i Röbo, eller gå ner till ett Café och ta en kopp choklad där.

Som sagt! Stadslivet passar inte alla, men det gör inte lantis livet heller. Det finns inget fel eller rätt i det. Alla är faktist olika. Jag skulle t ex aldrig kunna sova utan att lysena från gatlyktorna lyser in, medan andra aldrig skulle kunna sova med det ljuset.
Duktig Julia,  nu har du avreagerat dig och ingen kom till skada eller blev upprörd, bra jobb! =)


Älskade gym, försvinn aldrig mer än 500 meter ifrån mig!
Min livsglädje

Nu är den min :D

Nu har jag beställt min röda Ipod Shuffle!
Den kommer förmodligen på Fredag, Can't wait!


Taking the fight is the life for a hero.

Nu är en jobbig skoldag avklarad och det känns bra!
Jag ska alldeles snart ställa mig och laga couscous med kidneybönor och majsbiff, låter det gott?
Sen kommer mor och vi ska gå till solariet och steka lite. Sen är det bara läsa igenom talet ungefär 480 gånger, innan sängen kallar!
Datan kom idag, så jag har varit och hämtat honom och tittat igenom så att det var min. När bakrundsbilden dök upp (Björn Gustafsson och Johan Glans i ABBA kläder) så var det ingen tvekan! Skönt att den är på sin plats igen! :)

Som belöning att jag har varit sockerfri i tre månader så ska jag köpa en Ipod shuffle till mig själv, en röd! Jag ska gravera in "And I will try to fix you" på baksidan så att alla vet att det är min. Det är liksom mina ord!
På Onsdag kommer moster Nilla, på torsdag mosta A och i helgen mormor & morfar, hela mammas släkt ska alltså komma! Ska bli jätteskönt att få hit dom gamla tackorna, speciellt min PM och PP, dom har jag saknar massvis!

Nu kokar vattnet, puss i örat!


My person <3

La voix!

Jag hatar skolan för tillfället. Min axel är helt knasig. Jag är trött idag.
Förstår ni vart jag vill komma?
Jag behöver en paus i livet och komma iväg till Öland.


Cause I'm leavin' on a jetplane.

Laddad inför en lugn kväll hemma hos Blomman. Vi ska kolla på melodifestivalen och äta popcorn. En lördag helt i min smak!
Nu är jag nyss hemkommen från faster A som fyllde år. Satt och tittade på söt-Casper hela tiden, han var så mysig! Snart får vi ju en egen bebs att ta hand om och gosa med! Kom nu Thor!

Jag återkommer imorgon, nu ska jag kolla tåg till Key-town! :)


Torsdagsdunk!

Min blomma är så söt! Jag tycker så synd om henne eftersom det var inbrott i hennes hus igår och hon blev av med data, kamera och en mobiltelefon. Jag gav henne en kram imorse, tror ni att det hjälper?

I övrigt har det varit en förbaskat bra dag! Syster var på ultraljud och tittade på bebis! Han mådde fint (YEY) och värdena i hjärnan hade sänkts. Så skönt för familjen och lilla Thor Elias (mina namnval, vad tycker vi om det?) . En annan utmärkt sak är att mitt hjärta har kommit hem, han jag delar säng med, den ädle Leobert. Han har varit i East sen i söndags och det har varit så tomt och kallt i min säng.. Tur att han är på plats igen!

Tänkte ta ett lugnt pass på gymmet idag med tanke på axeln. Så vart det inte direkt. 25 minuter löpning, 20 minuter step och massvis med magträning! En och en halv timme gick det till det. Jag är hopplös. Men jag var duktig och hoppade arm styrka, det var positivt! Imorgon är det intensiv med Blomman också. Äntligen sällskap säger jag! :)


Dullanta is back!

Jag saknar våran sång!

Lyssnar på den underbart fina låten "Radion spelar aldrig våran sång" med Lasse Lindh för tillfället. Finns en mening i den låten som är så bra så det inte är sant! "Just idag så känner jag mig märkligt säker på oss, så jag kör genom regnet för att hämta hem dig" Hur sött är det inte?

Över till det tråkiga med livet. Har varit väldigt tyst om det men det har pågått i tre veckors tid nu. Jag har en fruktansvärd värk i min axel. Jag kan inte köra bil, dra en cykel eller springa utan att det känns som om armen ska ramla av. Jag har tänkt ett tag att jag ska gå och prata med en sjukgymnast eller någon kunnig människa om det. Så igår tog jag tag i saken och pratade med gyminstruktören efter jag tränat. Han trodde det var en sträckning som skadad ligamenten, han tyckte jag skulle kika upp det, men jag får se hur jag gör! Ingen  tid med sjukdom ELLER skador! Så är det med det!

I afton blir det solning med Mamms, sen hem och titta på favorit Grey's!
Torsdag imorgon = ett steg närmare helg!

Vad tycker vi egentligen om snö?

Jag är jätte trött! Har varit det hela dagen och mina ögon känns fortfarande helt svullna! Bara jag inte blir sjuk, det har jag absolut inte tid med! Massvis med skolarbeten och prov som ska göras, träning som ska genomföras och vänner att umgås med. Sjukdom, det har man tid med när man är död!

Just nu tittar på jag på snön som faller utanför mitt fönster. Jag saknar min lilla data och vill ha hem den. Tre veckor och en dag utan den lille. Jag var varit hyffsat duktig idag och suttit i lite mer än en timme och skrivit instudering till naturkunskapen. Det vart tre A4 sidor till slut. Nu ska jag renskriva mitt PM till det muntliga Nationella i Svenskan. Engagemang och påverkan är ett fantastiskt roligt ämne faktist, jag är ju en  väldigt argumenterande person och ifrågesätter det mesta, det här passar mig utmärkt! Låt bara inte min nervositet att stå inför folk ta överhand nu!

Idag sa vi tack och adjö till våran bil... På fredag kommer våran nya pingla, den "lilla" (enorma) Hondan.
Nu är det dags för food!
Pyss


Kort liten uppdatering bara! Jag ställde ner min insnöade cykel i garaget nyss, på våran parkeringsplats står en enorm Honda CRV. Det hade jag inte räknat med! Det är dock en lånebil tills imorgon då våran bil är färdig. Dumma pappa som lurar mig sådär!

Sportdag!

Vilken sportdag det har varit idag!
Jag var själv nere och tittade på innebandyn, Storvreta mot Falun. Det var sista matchen i seriespelet och nu är det dags för slutspel! Wei! Jag tror Storvreta kommer bli valda av Täby, vilket är tråkigt! Men iallafall! Storvreta vann mot Dalmasarna med 7-2. Sparris gjorde ett mål och var jätteduktig!
Samtidigt pågick det två andra matcher, i andra sporter! Bandy (Edsbyn-Sirius) och hockey (Växjö-Almtuna). Det var tight uppdatering under hela Storvreta matchen och Sirius vann (ja, helt sjukt) mot Edsbyn och vi hoppas stenhårt på seger nästa gång! Heja heja! Almtuna förlorade dock, mycket tråkigt! Hoppas på bättre lycka nästa match!

Nu ska jag kolla in Hannah Graafs blogg och sen slå mig till ro i min varma säng! Saknar Leobert som är i East..


Ibland är man stolt Uppsala-bo! (på bild, slottsbacken)

Sober!

Vilken fullsmockad helg, jag är ingen ledig kvinna direkt!
I fredags var jag på 18 års kalas som sagt var. Petra var lätt (mucho) onykter och hade väldigt roliga saker för sig! Hon fick ne Mini-rabbit av dom andra damerna som hon hade på sig hela kvällen och gick runt och stoppade in i folks öron, självklart med vibrationen på! Skrattar vid bara tanken!

Igår var också smockad! Började dagen klockan 9 med långpromenad. Sen åkte jag till gränby med storebror och sen till plantagen. Nästa steg var övningskörning på landsväg. Stressade hem, böt om och åkte till Rasbo där jag tillbringade hela kvällen. Inte en minut ledig! :)

Idag har jag bara njutit. Övningskörde ut till Östhammar och tillbaks (typ 10 mil, duktig). Åkte och städade av lite på jobbet sen har jag bara dött nästan!
Lyssnar på en urgammal låt som jag hittade på Willes blogg. Into the night med The Motorhomes. Jag kommer ihåg videon och har gråtit varje gång jag tittat på den idag. Jag tänker bara på Leo! Han får ALDRIG lämna mig!
http://www.youtube.com/watch?v=t1_U8ep_n8Y



Visst ser vi oskiljaktiga ut? =)

HAHA! Cultus iq barn!

Vi är så sjukt smarta på min skola!
Imorse hade vi matte b med Päivi (bryter kraftigt på svenska). Hon skulle beskriva den räta linjens ekvation eller nått. Å hon tjatar om U (y) hela tiden och Emelie Jansson, smart headet själv, skriker rakt ut "VILKET JÄVLA U?!" Jag gjorde exakt samma tabbe förra veckan och sa lite försiktigt "hon menar y, bokstaven y". Emelie kläcker den skönaste kommentaren "Jaha, men säg det då..". Förstår folket vilka roliga lektioner vi har?

Det vart bara värre på Engelskan. Där satt jag och två herrar och diskuterade lite när vi var klara med våran uppgift som vi hade. Ingen vet vad det handlade om. Men elvisp och vaseline var två ord som återkom ganska ofta i det samtalet. Helt plötsligt kommer en tjock engelsk-svensk ordbok flygande och träffar Tim i ryggen. Då börjas det prata om stavmixrar. Förstår ni vart jag vill komma....? =)

Nu ska jag byta om och pallra mig till Manges intensiv pass igen! Arbetsterapeutens son kanske dyker upp?
Ikväll är det födelsedags firande hos Petra som bli 18 år gammal. Grattis din gamla get!
Tjing

Personal achievements? Har jag nått sånt?

Nej.. Jag tror inte jag har det! Idag skulle vi skriva CV (curricullum, som jag kallar det för) på engelskan. Vi skulle skriva några personal achievements och jag kom på att jag inte har gjort någonting viktigt i mitt liv, så jag drog till med min enda merit, elevråds medlem i högstadiet! Det var väll nått att skryta med?
Dock vart det inte så mycket mer på den raden.. Go figure!

Idag drog jag till med väääääärldens hårdträning! FAAAAAAAANtastiskt! Trappmaskin, armstyrka, mycket mycket mage, rygg och löpning. Efter 1 timme och 45 minuter på gymmet så firade jag med att sola på solpalatset. Jag var redan så svettig innan jag la mig så gissa hur de vart sen! När jag skulle resa mig upp så satt jag fast klistrad i solariet! Det lät som jag drog världens fis när jag reste mig upp, tur att det "bara" var 7 stycken som stog utanför... Jag rekomenderar alltså inte att sola två minuter efter träning. Lägg det på minnet! :)

På måndag är förövrigt det bästa Grey's avsnittet genom tiderna. Missa inte det! 17.35 sharpey!

Nu ska jag dricka grönt te med citron smak, det lät så gott!
Ha en goody night.



Hängt vid kärleksporten, en personal achievement?






 

Let's waste time, chasing cars.

Vi har tema döden veckor i skolan. Fruktansvärt tråkigt och jobbigt framförallt! Många kommer ju säkert bli ledsna för någon nära dött. Jag satt där och tänkte att jag var så lyckligt lottad för ingen nära mig har dött, men så kom jag och tänka på Jocke, min söta vän som dog för ett och ett halvt år sen. Den 13 oktober 2007. Som min lärare sa så går man vidare efter ett tag, men ibland kommer dagarna när "någon lyfter på locket". Bah. Tre veckor kvar med det här ämnet, vart ska det sluta?

Nu ska jag berätta lite kort om helgen. Mamma fyllde år och familjen drog till Växjö för att fira. Vi gick ut och åt mat på en grym restaurang, jag åt fänkåls lasagne med rostade rödbetor och champinjoner. Smarry! På mammas födelsedag (måndag) så klev vi upp klockan 5 för att ge henne sina presenter! Hon vart rörd och fällde en till och med en tår eller två. Hon fick en system kamera och två Bruce Springsteen biljetter. Massor med fika och sånt (jag höll mig dock till banan medan dom andra åt tårta) blev det den dagen och på Tisdagen var det dags att åka hem! Jag avslutade resan med ett intensiv pass på Friskis, HAHA!

Idag fyller storebror år och vi ska upp till honom och fika (återigen.. banan). 23 år gammal blir han! Jag förstår inte hur gamla mina syskon är!
Senare är det GREY'S också! Höjdpunkten i mitt liv, min dröm och ja... Jag tycker helt enkelt om den serien!


Carro is my person!

Borta bra, hemma bäst

Skönt att komma bort ett tag, men ack så skönt det är att komma hem igen!
Imorgon blir det ett inlägg om vad som skett under mina dagar i skogen.
Nu ska jag bädda ner mig i min egna, varma och sköna säng!
Sleep tight!

RSS 2.0