"I år ska bli ett bra år"

Vilken härlig dag! Jag trodde jag skulle vara hemma och ha tråkigt hela dagen, men så vart det inte alls! Jag vaknade imorse och gick till gymmet och körde på riktigt ordentligt, en riktig genomkörare! Sen när jag kom ut i omklädningsrummet så hade Calle skickat sms att han var i stan, jag vart superglad och sprang hem och duschade och gick sen ner till stan. Vi gick till George och fikade lite (macka och te eftersom ingen av oss äter socker numera). Vi satt där i nästan två timmar och pratade och pratade, folk kom och gick och vi satt kvar och svamlade massor! Alltid lika roligt att träffa människan, vi är så lika! Kul! När han skulle åka med tåget hem så stog vi på perrongen och pratade, då kom Kim "krull" Olsson (en gammal klasskompis) förbi och jag vart så glad, har inte träffat honom sen skolavslutningen i nian, och vi var väldigt bra kompisar i högstadiet, han, jag och Lina satt nästan ihop i tre års tid. Så det var jättekul att träffa honom. När tåget åkte iväg så gick jag och köpte en varsin sallad till mig och mamma från Cupido, ska bli gott att äta!

Jag ska alldeles snart ta en promenad med Leo och möta mamma vid Kvarnen. Sen ska vi äta sallad, tvätta och kolla på unga mödrar! Vi blir så lata dom veckorna pappa kör. Det är hopplöst :D Godkväll mina vänner!


Calle och Tess
I helgen ska jag få träffa Tess igen! Och Calle förstås :)

Kommentarer
Postat av: Hille & Paulan

Ååååå så lycklig du blir av av träffa Calle:p Men ni är ju förstås bara kompisar:-) Eller?? Hälsa Tess från plastmoster och plastmorbror. Pusshej

2009-01-26 @ 17:42:22
URL: http://hilleihovet.blogg.se/
Postat av: Nadine

Hahahaha!

Klockren kommentar (:

2009-01-27 @ 15:37:24
URL: http://nadinemalmstrom.blogg.se/
Postat av: Julia svaaaraaar

Ni är för jäkla roliga hörni :P Nadine, du ska ju vara på min sida :O

2009-01-27 @ 20:00:01
Postat av: Hille & Paulan

Hejja Nadine, du är på VÅR sida:-)

2009-01-28 @ 10:02:36
URL: http://hilleihovet.blogg.se/
Postat av: Nadine

Hehe (a)

Jag tror det kmr bli en flört mellan dig o Calle. (;

2009-01-28 @ 18:52:13
URL: http://nadinemalmstrom.blogg.se/
Postat av: Hille & Paulan

Vi håller med Nadine:-)

2009-01-28 @ 19:03:08
URL: http://hilleihovet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0